eltim

Bak işte. Senin elti kaşınmış
hiç ugraşamam inan takmıyorum bile 6 senelik ev hanımıyım 9 yaşından beri yemek yaparım kendisi bir yeşil fasulyeyi ögrenebilmiş bana aa yenge yemeklerinde eksiklik var sanki güzel olmuyor diyor eşim yok şimdi hakkını yedirtmem hatunumun güzel yapar Allah ı var deyince bozuldu bildiğin ugraşıyor benimle eşimde psikolojisi bozuk kızın diyor gerçekten bir tuhaf

Güçlüsün masallah. Eşinden de alkah razı olsın. Ben bir aylık evliydim. 45 yasında bekar gorumcem kahvaltı hazırlamış, oturduk bildiğin hazır hamurla tavada yaptıgı boregı, aılemden gırdugum terbıye ve gorgu sebebi ile'' eline saglık cok guzrl olmuş '' dedim. Ve benim kocam orda sırıtarak '' sen biraz x'in yanında kal'' dedi. Soyledıgıne bınpişman oldu ama yaptıgı buyuk terbıyesıxlıktı. Demem o ki, eşine maşallah

eşim iyidir Allah razı olsun evde kedi köpek gibiyiz ama dışarda başkalarının yanında ezmez annesi de ondan istemiyor ya bizim evliliğimizi

aslında zayıf ve güçsüz yapılı bir kadınımdır hep naif ve duygusal olmuşumdur ama artık heleki 1 yıldır kendimi aştım yuvam yıkılsın mutsuz olayım pes edip gideyim diye uğraşıyorlar aa yılların ve evladıın hatrı için sabrediyorum

Kaç yıllık evlisin? Dertlerı ne senınle?

Böyle ılımlı konuştuğumuz için sagolun.benim amacım hava atmak değildi ki ona da esimle birlikte hediye baktım aldım o da anne.tek hatam çok beğendim taktim ben görgüsüz degilm hep bir aradayız bugün takmasam iki gün sonra bir hafta sonra görecek öğrenecek.

Yarın anneler günü, bakalım eltim içindekileri nası kusucak çocuğu yok diye. Ki boşanmalarına rağmen kadın benle uğraşıyo, siz evinde oturan kadının yanına çıkıp saatinizi gösteriyosunuz. Çok mu aşıksınız kvye çıkmayıverseydiniz o gün. Gerçekten eltilerin aklına gelen şeytanlık şeytanınkine gelmiyodur.

Kaç yıllık evlisin? Dertlerı ne senınle?
6 yıl oldu beni hasta oldugum ve boyun egmediğim eşim arkamda durdu diye evden kovdular hastayım diye ayırmaya çalıştılar çürüksün(hastasın) diye düğün ü yarım yamalak tuttular eşya almadılar amannn boşver kuzum daha da vazgeçmediler

Şeytanlık yok benim aklımda bir aradayız her zaman

Şeytanlık yok benim aklımda bir aradayız her zaman
bak kuzum eltin kötü bişey dememiş ki alınganlık yapmışsın kimbilir kızın ne derdi vardır eşi istemiyordur belki o yüzden geri gelmiştir kaynanın yanına
kapılar kapandın mı sen evine gidiyorsun o kız kaynananla kalıyor başında eşi de yok destek olman lazım ken benim eltimde kv nin görümcenin bununla nasılsa ugrasıyorlar diye destek de alıyor benimle uğraşıyor bişey desem hemen kv görümcem kp kıskanıyorsun kuduruyorsun onunla ugraşıyorsun kızla derler eminim adım gibi empati azcık empati

Gecmiş olaun. İnşallah şimdi iyisindir

Ben biliyorum hatami kabul ediyorum.esinin istememe sebebi yine kendisi ev hanımlığı yok yemek bilmez iş bilmez.gitti eşinin yanına 2 ay hep hazır yemişler mutfağa girmemiş(dedim ya bunlar onların meselesi aile sorunları) ben ev konusunu açtığı için tersledim o da ayrılmıştı bunları yapti geri geldi şimdi diyo ki sen ayrıldın

gerçekten art niyetle sylediğine emin misin

Siz art niyetle laf sokmak görmemişsiniz gerçekten. Kadın size imrenmiş söylemiş, kötü bir şey söylememiş. Boşuna sinir olmuşsunuz bence.

Ayrıca ben düşünür bu kadının kocası yanında yok der saatimi çok beğensem de oraya giderken takmazdım. Eltiyi sevsem de sevmesem de. Bir insanın bir "of" demesinin bile sorumlusu olmamak için itina ederim her zaman. Boş bulunup taksam kadıncağız öyle bir laf etse, kendime sinir olurum, düşüncesizlik ettim göstererek diye. Zaten alınan hediyeyi göstermeye de utanırım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…