- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi uniuniunicorn
![]()
Aslında her konuda konu açan taraf karşı tarafı da konuya getirip konuştursa negzel olurdu...
hahahaha o zaman saç baş kavgaya dönüşürdü

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
Aslında her konuda konu açan taraf karşı tarafı da konuya getirip konuştursa negzel olurdu...
KAŞINMIŞSIN! O da kaşımışDün anneler günü hediyemi verdi eşim.saat almış bugün takip kvme çıktım eltim bir yasiyo aynı evdeler. kocası istanbulda çalışıyor o da birkaç aya yanına gidecek.ben gösterdim saatimi güle güle kullan dedi önce sonra döndü şanslı hatunsun her dediğini yaptiriyosun ayrı ev de aldirdin.bende ne alaka şimdi sen de yaptır benle alakan yok ki dedim kvmin yanına mutfağa geçtim beni sinir etti
Ben de eltiye uzuldum. Saatı gostermen biraz gorgusuzluk olmuş. Cocugu var mı eltının?
Dün eltim de yüzük almış geldi ayy bak ben ne aldım dedi güle güle kullan dedim ben de Kv demle oturuyorum durumlarımız aynı gibi çok takma derim kadının kocası yanında değilmiş kendini kötü hissetmesine tapman sana çok kötü birşey dememiş bana da eşim hediyeler alır bazen bende havasını attığımı farkederim sonradan oha görmemiş derim kendi kendimeDün anneler günü hediyemi verdi eşim.saat almış bugün takip kvme çıktım eltim bir yasiyo aynı evdeler. kocası istanbulda çalışıyor o da birkaç aya yanına gidecek.ben gösterdim saatimi güle güle kullan dedi önce sonra döndü şanslı hatunsun her dediğini yaptiriyosun ayrı ev de aldirdin.bende ne alaka şimdi sen de yaptır benle alakan yok ki dedim kvmin yanına mutfağa geçtim beni sinir etti
ne demiş kadın yahu kırılma ama eltim de senin gibi lafı sokar sokar ben bişey desem bana küser tavır yapar eşime fiştekler neyse ki eşimde kaynımda farkında ki bana bişey diyemiyorlarHayır dert şu birincisi ben laf sokmadim.kocasıyla onun hayatı ister bir yaşarlar ister ayrı beni ilgilendirmez.benim de hayatım onu.ikincisi ilk fırsatta içini kusmasi mi gerek
Bak işte. Senin elti kaşınmışbenim eltimde sevgililer gününde kaynım bileklik almış bana bak yenge kocam bana ne almış dedi bende güle güle kullan canım dedim inanın 7 8 saat içinde 100 kere gösterdi methiyeler düzdü bide demezmi abim sana almamış yazık diye ben de nerden biliyorsun almadığını dedim kaldı ki hediye değil mühim olan sevgidir dedim bozuldu küstü bu seferde yani ne bileyim ben hiç sevmiyorum kocam almış diye buldumcuk gibi dolaşmayı gümüş demişti sahteymiş meger eşim söyledi beraber aldık h... nin haberi yok çaktırma diye :))
Dün anneler günü hediyemi verdi eşim.saat almış bugün takip kvme çıktım eltim bir yasiyo aynı evdeler. kocası istanbulda çalışıyor o da birkaç aya yanına gidecek.ben gösterdim saatimi güle güle kullan dedi önce sonra döndü şanslı hatunsun her dediğini yaptiriyosun ayrı ev de aldirdin.bende ne alaka şimdi sen de yaptır benle alakan yok ki dedim kvmin yanına mutfağa geçtim beni sinir etti
kaldı ki kadın bişey de dememişKadıncağız 2 ay sonra eşinin yanına gidicek, kv yle yaşıyor. Yalnız hissediyor belki... Destek olacağınıza, Hediyeni takıp anında onların yanına gitmek ne densizliktir, ne düsüncesizliktir.
Sizin gibi eltisi olduğuna üzüldüm, az bile demiş!
kaldı ki kadın bişey de dememiş