eltim

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Dün anneler günü hediyemi verdi eşim.saat almış bugün takip kvme çıktım eltim bir yasiyo aynı evdeler. kocası istanbulda çalışıyor o da birkaç aya yanına gidecek.ben gösterdim saatimi güle güle kullan dedi önce sonra döndü şanslı hatunsun her dediğini yaptiriyosun ayrı ev de aldirdin.bende ne alaka şimdi sen de yaptır benle alakan yok ki dedim kvmin yanına mutfağa geçtim beni sinir etti

aslında ben esımın aldıgı hedıyeyı gosterıp baaak bunu almıs bana demem kımseye
bıde esı yanında degılmıs ıcı buruktur ustunede sen oyle hedıyeyı gosterınce :)
aslında kotu bıseyde dememıs bakınca o kayınvalıdesıyle yasıyor senın rahatın yerınde oohhh demıs sen oyle nıspet gıbı hedıyeyı gosterınce :)

bence baska kızgınlıklarınız var ona

Dün anneler günü hediyemi verdi eşim.saat almış bugün takip kvme çıktım eltim bir yasiyo aynı evdeler. kocası istanbulda çalışıyor o da birkaç aya yanına gidecek.ben gösterdim saatimi güle güle kullan dedi önce sonra döndü şanslı hatunsun her dediğini yaptiriyosun ayrı ev de aldirdin.bende ne alaka şimdi sen de yaptır benle alakan yok ki dedim kvmin yanına mutfağa geçtim beni sinir etti

Kötü bir şey dememiş , taktir bile etmiş zekanı ... Bu durum da kendisi yaptıramıyor diye kendini de eziklemiş...

Hayır dert şu birincisi ben laf sokmadim.kocasıyla onun hayatı ister bir yaşarlar ister ayrı beni ilgilendirmez.benim de hayatım onu.ikincisi ilk fırsatta içini kusmasi mi gerek

Hayır dert şu birincisi ben laf sokmadim.kocasıyla onun hayatı ister bir yaşarlar ister ayrı beni ilgilendirmez.benim de hayatım onu.ikincisi ilk fırsatta içini kusmasi mi gerek

sımdı bak...
sen kayınvalıdenle yasıyorsun esın de yanında yok
eltın gelıyor kolundakı saatı gosterıyor :KK70:

napardın :KK70: :KK70:

bence pisleşirdin cunku kadın bırsey dememıs kustu ıcındekılerı dıyorsun
allah muhafaza gunaha gırme kız bırsey dememıs ıste :KK70:

sen eltını nıye sevmıyosun onu de hele bı

Nispet gibi yapmad takip çıktım sordu dedim dün aldım
takıp çıkmak gibi bi mecburiyetmi vardı hemen sıcagı sıcagına kolunda yetısmıssın
kendine bile itiraf edemiyorsun göstermek için taktıgını
mühim bi işin vardıysa kolumdaki saate bakmam gerekecek dıye o baska
3 gun 5 gun sonra taksaydın çatlamazdın yani

Ay ne kusmuş allasen. şanslısın eşin her istediğini yapıyor demiş. kötü bişey mi söylemiş şimdi. çok fesatsın.

Back
X