eltimde şimdi buna taktı

bir tanıdığım var.2 eltiler.eltisinin 4 yaşında kızı vardı.bu tanıdık hamile kaldı.eltisi biz de 2. bebeği istiyoruz demiş.allahım nası kızdı nasıl.ne hakla onun çocuğunun sevgisini bölmek isteyebilirmiş.:1:
neyse aradan seneler geçti.görümcesi ve kız kardeşi aynı anda hamile kaldı.aradan 3 ay sonra bu tanıdıkta hamile kaldı:1:
hatta kendi annesi,ne o görümcenle kardeşinimi kıskandın demişti:1:

bir tanıdığım var.2 eltiler.eltisinin 4 yaşında kızı vardı.bu tanıdık hamile kaldı.eltisi biz de 2. bebeği istiyoruz demiş.allahım nası kızdı nasıl.ne hakla onun çocuğunun sevgisini bölmek isteyebilirmiş.:1:
neyse aradan seneler geçti.görümcesi ve kız kardeşi aynı anda hamile kaldı.aradan 3 ay sonra bu tanıdıkta hamile kaldı:1:
hatta kendi annesi,ne o görümcenle kardeşinimi kıskandın demişti:1:

benim kıskandıgım falan yok nasıl okuyosunuz anlamıyorum cehenneme kadar yolu var isterse 20-30 olsun bana yapılan tavır canımı sıkıyor sonuçta benim yaptıklarıma müdahele hakkı yok onda

Son düzenleme:
Bendede aynısından var:) banane hiç takmıyorum valla...ne yapsam aynısını yapmalar ne alırsam aynısını almalar dün giydiğim kıyafetin aynısını ertesi gün elti hanımın üstünde görmek sadece kendini komik duruma düşürüyo....en sonda hamile kaldım doğurdum hemen o da hamile kaldı ilk çocuklarımızında arasında 8 ay var 2.lerin arasındada 8 ay olacak...kadın resmen yarışıyo benimle kıskanç şey...ayrıca banada iftira atmıştı annesine gidiyo diye çıkıp başka yerlere gidiyormuşum...Allaha havale ettim.... zaten rabbim kalbine göre maymun gibi bi surat vermiş...belkide bütün hırçınlığı bundan...

bence kızmakta haklısınız, bazı arkadaşlar biraz dalga geçer gibi yazmışlar ama başlarına gelmediği için bilemiyorlardır herhalde... birde mahrem konular, niye anlattın diyen arkadaşlar varya neresi mahrem bunun, '' artık bebek düşünüyoruz'' diyebilir bırak eltisine demeyi arkadaşına, komşusunada der ne varki bunda gayet doğal yani

benim eltimde aynısını yaptı bana aramızda sanırım 1 hafta fark vardı bana hep '' önce ben doğurucam'' derdi hemde öyle bir edayla derdiki kendi kardeşi bile şaşırmıştı duruma.. ve gerçekten benden önce doğurdu, çünkü ben düşürdüm bebeklerimi....

bu olay sanırım 8 yıl önceydi eltim daha yeni evlenmişti , şimdiyse bana yaptığı fesatlıklar yüzünden görüşmüyorum

arkadaşım sende uzak dur ondan, her şeyini anlatma, hele sırrını hiç verme, ondan sana iyilik değil kötülük gelir kendinide ailenide koru, böyle kıskanç insanlardan uzak durmak lazım

ortada sorun filan yok bence . varsın eltiniz de hamile kalsın bunun size ne zararı var

sana tavsiye herşeyi kafaya takarsan zor hamile kalırsın

evin ayrıdır ,yolun ayrıdır hayat düzenin ,tarzın ayrıdır niye basit işlere takılıp da hayatı kendine zehrediyorsun.

doğurabiliyorsa insanlar ikiz ikiz, üçüz üçüz doğursunlar o öyle hamile kalırım demekle , doğururum demekle olmuyor Allah'tan herşeyin hayırlısını dile bence.

bence burada kıskanç olan sizsiniz sadece siz mi doğurabilirsiniz
eltinizde doğurabilir neden taktınız kii bu kadar

ben de görümceme çok dediydim hamileyken gel sen de doğur beraber büyütelim diye...
ama yapamadı tabi isteyince olmuyo ki...
doğumdan sonra o hamile kaldı... 2 ay sonra yine ben..(tabi istemeden).
Allahın hikmeti işte ben ona yetiştim:9: bi de erken doğum yaptım(yine istemeden)... şimdi çocuklarımız yaşıt beraber büyütüyoruz...
ama benim görümceme taktığım falan yoktu ki... çok sevdiğim için herşeyi beraber yaşamak istedim... :9::9:

Bendede aynısından var:) banane hiç takmıyorum valla...ne yapsam aynısını yapmalar ne alırsam aynısını almalar dün giydiğim kıyafetin aynısını ertesi gün elti hanımın üstünde görmek sadece kendini komik duruma düşürüyo....en sonda hamile kaldım doğurdum hemen o da hamile kaldı ilk çocuklarımızında arasında 8 ay var 2.lerin arasındada 8 ay olacak...kadın resmen yarışıyo benimle kıskanç şey...ayrıca banada iftira atmıştı annesine gidiyo diye çıkıp başka yerlere gidiyormuşum...Allaha havale ettim.... zaten rabbim kalbine göre maymun gibi bi surat vermiş...belkide bütün hırçınlığı bundan...

al benden de o kadar seni kendime yakın hissetttim arkadaşımm beni anlayan biri olması ne güzel:46:

bence kızmakta haklısınız, bazı arkadaşlar biraz dalga geçer gibi yazmışlar ama başlarına gelmediği için bilemiyorlardır herhalde... birde mahrem konular, niye anlattın diyen arkadaşlar varya neresi mahrem bunun, '' artık bebek düşünüyoruz'' diyebilir bırak eltisine demeyi arkadaşına, komşusunada der ne varki bunda gayet doğal yani

benim eltimde aynısını yaptı bana aramızda sanırım 1 hafta fark vardı bana hep '' önce ben doğurucam'' derdi hemde öyle bir edayla derdiki kendi kardeşi bile şaşırmıştı duruma.. ve gerçekten benden önce doğurdu, çünkü ben düşürdüm bebeklerimi....

bu olay sanırım 8 yıl önceydi eltim daha yeni evlenmişti , şimdiyse bana yaptığı fesatlıklar yüzünden görüşmüyorum

arkadaşım sende uzak dur ondan, her şeyini anlatma, hele sırrını hiç verme, ondan sana iyilik değil kötülük gelir kendinide ailenide koru, böyle kıskanç insanlardan uzak durmak lazım

saol arkadaşım allah razı olsun aynen dediğin gibi evimdeki bi çöp batıyor ona niye onda aynısı yok diye daha güzeli onların olsun

bence burada kıskanç olan sizsiniz sadece siz mi doğurabilirsiniz
eltinizde doğurabilir neden taktınız kii bu kadar

bu ne cüret benimle polemiğe giriyorsunuz size zorla yorum yazdırmıyoruz fikrinizi sormuyoruz bide sataşanlar çıktı hey allahım yaa aynı huydasınız sanırım size batan bişyler var galibaaa

Back
X