- Konu Sahibi elmakurdu43
İsteyen herkes hamile kalır inşallah
ne var ki bunda.. :44:
Onun çocuğuna da siz bakmayacaksınız ya

Onun çocuğuna da siz bakmayacaksınız ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir tanıdığım var.2 eltiler.eltisinin 4 yaşında kızı vardı.bu tanıdık hamile kaldı.eltisi biz de 2. bebeği istiyoruz demiş.allahım nası kızdı nasıl.ne hakla onun çocuğunun sevgisini bölmek isteyebilirmiş.
neyse aradan seneler geçti.görümcesi ve kız kardeşi aynı anda hamile kaldı.aradan 3 ay sonra bu tanıdıkta hamile kaldı
hatta kendi annesi,ne o görümcenle kardeşinimi kıskandın demişti![]()
kimseyi kafana takma düşünüp kendine stres yapma![]()
yasımla ılgılı laf soktu demıssn kac yasındasın kı ?
hamile olabilir misin![]()
Bendede aynısından var:) banane hiç takmıyorum valla...ne yapsam aynısını yapmalar ne alırsam aynısını almalar dün giydiğim kıyafetin aynısını ertesi gün elti hanımın üstünde görmek sadece kendini komik duruma düşürüyo....en sonda hamile kaldım doğurdum hemen o da hamile kaldı ilk çocuklarımızında arasında 8 ay var 2.lerin arasındada 8 ay olacak...kadın resmen yarışıyo benimle kıskanç şey...ayrıca banada iftira atmıştı annesine gidiyo diye çıkıp başka yerlere gidiyormuşum...Allaha havale ettim.... zaten rabbim kalbine göre maymun gibi bi surat vermiş...belkide bütün hırçınlığı bundan...
bence kızmakta haklısınız, bazı arkadaşlar biraz dalga geçer gibi yazmışlar ama başlarına gelmediği için bilemiyorlardır herhalde... birde mahrem konular, niye anlattın diyen arkadaşlar varya neresi mahrem bunun, '' artık bebek düşünüyoruz'' diyebilir bırak eltisine demeyi arkadaşına, komşusunada der ne varki bunda gayet doğal yani
benim eltimde aynısını yaptı bana aramızda sanırım 1 hafta fark vardı bana hep '' önce ben doğurucam'' derdi hemde öyle bir edayla derdiki kendi kardeşi bile şaşırmıştı duruma.. ve gerçekten benden önce doğurdu, çünkü ben düşürdüm bebeklerimi....
bu olay sanırım 8 yıl önceydi eltim daha yeni evlenmişti , şimdiyse bana yaptığı fesatlıklar yüzünden görüşmüyorum
arkadaşım sende uzak dur ondan, her şeyini anlatma, hele sırrını hiç verme, ondan sana iyilik değil kötülük gelir kendinide ailenide koru, böyle kıskanç insanlardan uzak durmak lazım
bence burada kıskanç olan sizsiniz sadece siz mi doğurabilirsiniz
eltinizde doğurabilir neden taktınız kii bu kadar
koysamda burnumun dibindeler dün bende kaldılar![]()
NEDEN sende kalıyorlarki arkadaşım...hayatının ortasına niye sokuyosun sevmediğin bi insanı...bende dipdibeyim alt katımda oturuyor ama 4 yıldır suratına bakmıyorum...
mecburiyetten bi kaç güne gidecekler çalışan biriyim evde de iş yerinde yoruluyorum