Eltimden aldığım tepki

Yerinde olsam evine birkaç gün gitmezdim. Eğer ararsa da söylerdim.ben senin için uğraştım emek verdim senin yaptığına bak derdim aynen böyle..ne sanıyor kendini.
Burdan kk üyelerine sesleniyorum başkasının evinde iş yapmayın yardım bile olsa yapmayın ya.cok mu ihtiyacı var kendi yapsın iki üç çeşit sizde evinizde yapıp götürün ama başkasının mutfağına girip bişeyler yapmayın.

Valla söyleyeceksiniz, başka çare yok. Yoksa böyle sinir olduğunuzla kalırsınız. Kendisi idrak etmiyorsa siz kafasına vuracaksınız. Aynen buraya yazdığınız gibi, kaç gündür yapmadığım iş kalmadı, göre göre ocağa döklen 2 bulgur tanesini gördün diyebilirdiniz. Bir daha da yapmayın tabii ki, yardım isterse yok canım sonra beğenmiyorsun dersiniz.

bir daha yapma sende. Hatta evine kapidan bile ugrama. Sen yaptikca icinden kim bilir sana neler diyordur. afedersin geldi iste enayi gorecek evimin isini diyecektir ...

Hele yapma da bak nasıl kuzu gibi olacak peşinde

yapmayın sızde kendısı gayette her ısını yapabılır, kusura bakmayın da enayılık sızınkı ...

Demek ki neymiş böyle nanköre yağmurlu havada bi bardak su vermiceksin. Kendi yapsın yapamıyorsa rezil olsun.sen misafir gibi git otur gel evine.

Siz yardım etmek istemişsiniz ,iyi niyetli davranmışsınız.Merak ettiğim bir şey var.Acaba eltiniz mi sizi çağırdı ,yoksa siz mi yardım etmek için gittiniz?Belki sizin gitmenizden rahatsız oluyor,böyle söylenerek sizi kaçırmak istemiş olabilir mi?

Bu samimiyetlerin sonu bu zaten.
Fazlaca iç içe olmuşsunuz
Ne gerek var samimi olunca kötü olunuyo sonunda malesef

bu da sana ders olsun iyilikten maraz doğan lafı da kulağına küpe olsun

ilk söylendiği cümlede işi bırakıp gel kendin yap demeliydin

Kusura bakmayinda bu yardima gitmek ne oluyor herkes kendi işini zor yapiyor birde kiymet bilinse bari birak cnm yapsin yenide dogum yapmamis ya yapsa bile sanami güvenip doğurmuş iyilik yap kötülük bul bu dünya bu hale geldi malesef..

sana neden bunu yaptıgının cvbı burda işte.. kocanın tarafına bu gibi şeyler yaparsan alacagın sonuçta bundan farklısı olmaz...

daha önceden benzer bir olay yaşamadıysanız bence bu seferlik takmayın, kötü gününde olabilir, başka bir şeye üzülmüş ve sizi kırdığının farkında olmayabilir.
Ama huyu hep böyle biriyse siz de bira kendinizi çekin, neden o kadar kendinizi yoruyorsunuz ki.

Hiç bir şey deme iyilik yapmışsın. Allah rızası için de sus. Ve kendini geri çek

Acıma yetime diye başlayan bi söz varya.. aynen öyle.. bebeği olan yapamayacağına inanıyorsa misafir kabul etmesin yada temiZliğini temizlikçiye yaptırıp pasta böreğini hazır alıp ağırlasın.

Şöyle bir durum oldu.ben çok samimi değilim normalde eşimin ailesiyle fazla gidip gelme huyum yoktur.hatta bayramdan bayrama diyebilirim.İki gün önce evime davet etmiştim.kayin valide.eltim ve gorumcemi.o gün eltim kayinvaldemden rica etti aslında bebeğe bakarsın bende evimi temizlerim fln dedi.eltimle kayınvalidem samimiler ben biraz mesafeliyim onlara göre.sonra kayınvalidem de dedi ki benim o gün önemli bir isim var eltin gelsin yardım etsin dedi.o da bana haber verecekti.misafirler haber vermiş bir gün sonra kesin geliyoruz diye.Kayınvalidem beni aradı dedi ki eltin haber verdim sana diye ,yo söylemedi dedim.nasil söylemedi fln dedi hatta şaşırdı.sonra sanırım kayinvaldem eltimi aramış haber ver gelsin yardıma diye.oylelikle beni aradı.ben unutmuşum haber vermeyi sana dedi.acikcasi içime kuşku düşmedi değil.sonra ısrar edince gitmek zorunda kaldım bende.ikinci günü bu davranışlarda bulundu.birde kesin geliyorsun dmi fln erken gel fln dedi ne yapmaya çalıştığını bende anlayamadim

Son düzenleme:
bende yapardım yardımlar, tepki görmediğim halde bıraktım.Ne gereği var herkes güvenebiliyosa kendine misafir kabul etsin.Bir daha elinizi hiçbişeye sürmeyin onunda kafasına dank eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…