Eltimden aldığım tepki

Emrivaki yapilmis baya. Kayinvalidenizde tuhaf.
Bir daha gitmeyin. Gittiginizde elinizi surmeyin.

huyunu bilmiyo muydun da böyle bi işe kalkıştın.

hadi içinden geldi desek neden 8 çeşit tatlı? mecbur musun? ben bu hizmet etme merakını anlamıyorum ya. en yakınım olsa gider en fazla işin ucundna tutarım. elin hayırlı olsunu için hizmetçi gibi çalışıp 8 çeşit tatlı yapmak neden?

Senden yardım istedi mi? İstemeden koşup her işini yaparsanız gözünde değeriniz olmaz. Kimse için yapmayın bunu. Siz hizmetçi mi köle misiniz de her zorlanan olduğunda koşa koşa yardım ediyorsunuz. Bırakın kendileri yapsınlar. Yapamazlarsa gelip yardım istesinler o zaman düşünürsünüz. Siz ne kadar yaparsanız o kadar normal görecekler sizin yaptıklarınızı kıymeti olmayacak.

Boyle guzel eltıler bana nıye denk gelmez allahım...
Iyılık yaptın denıze at bosver
Bundan sonra o eve mısafır olarak gıder resmıyet koyarsın

"Ahmak misafir ev sahıbini ağırlarmış"
Diye bir söz vardır, bir de laf işitmişsin sanki parayla tutmuş gibi
Cok densiz ve lafini sozunu bilmeyen bir kadin bu eltin, ona gore davran, herkese nasil hakediyorsa oyle davran.

Hiç cevap vermediniz mi yani?
Bu kadar işin arasında havluyu nereye koyacagimi düşünemez dedim.birde salona geçtiğimizde soyleniyordu yine kusura bakma ama çok gıcık birisin dedim.bukadar takıntılı olmak iyi değildir dedim.ama bence onun tavrina göre benim söylediklerim çok hafif kaldı.cunki beklemedigim tepkiler verdi bende hazırlıksız yakalandim ve vedigibtepkiye çok şaşırdım.cunki ben olsam bırak o kelimeleri defalarca teşekkür eder bidahaki en onu en iyi şekilde evimde ağırlamayı düşünürdüm.Ama herkezin karakter ve bakış açısı ve takıldığı konular faklı demekki

ben olsam uzunca bır sure wvıne ayak basmam kendı benım evıme gelınce de sallamam hatta kabul etmem

Sızın gıbı guzel eltı bana nıye denk gelmez lafımı gerı aldım
Keske eltınız sadece ıyı nıyetınızı kullânmis olsaydı keske gercekten magdur olsaydınız
Sızın laflarınızda az degil
Bıdaha mısafır gıbı davranıp resmıyet koymanız daha yakışı kalırdı onun gıbı konusarak farkınız olmadıgını gostermıssınız

o neymiş öyleya kurban ederim işime valla hiç de kusura bakmasın hiçbir şeyini yapmam çok da guzel demişsin giciksin diye Ohh bence bundan sonra cokkkkkk nadir görüş eltinle

En nefret ettiğim insan tipi...
Siz de böylesi ağzından çıkanı kulağı duymayan birisi için kendinizi yormayin bir daha...
Az yesin de hizmetçi tutsun haspam..

Merhaba görünce içim sizlarmi Benim eltimin bana yaptiklarinin yanında seninki hiç sayılır yol yakınken dön bu hatandan benim içim yanıyor zamanı geriye almak istiyorum eltimin yaptıklarını anlatırken insanın içi sizlarmi benimki cooook sızlıyor eltime yaptığım iyilikleri saysam cooook sasirirsin çöpe atılacak iyilikler değildi ama attı insanlara artik iyi olmak yaramıyor bunun bedelini cooook ağır ödedim nolur sakın yapma birdaha ilerde sen ağlarsın

Benim hayatım insanlara ders olsun istiyorum eltimle 6 sene yaşadım bir evde o altı sene içinde cehennem gibi bir hayatim vardı kaynanamla eltim bir oldu çok çektirdi neyse dedim yaşımız küçüktü cahildik ikimizde hata yaptık dedim her yaptığını sildim evi tasinsa ben yardım ederdim temizlik yapılacak olsa ben kosardim doğum yapardı ben başında olurdum misafiri gelecek olduğunda ben yardım ederdim eltimin küçük kızı yarık damak olarak dünyaya geldi bir hafta eltim hastanelerde süründü diye uykusuz diye bebeği aldım sabaha kadar ayağımda salladım eltim biraz uyusun diye diyer kızı tiner içti bebeği bana bıraktılar sabaha kadar bebeğine baktım ve daha anlatmakla bitmez ve son söz olarak bana ne dedi biliyormusun senin bana ne iyiliğin olduki sen çocuklarıma ne yaptinki dedi kendimi cooook kullanılanilmis olarak görüyorum iyilik yapnaktan nefret ettim inşallah insanlara ders olur eltiden dost olmaz arkadaşlar araniza mesafe koyun

Bu gibi insanlar en sonunda bizim gibi insanları da iyilik den sogutuyorlar işte.sen severek yardım etmişsin bende öyle.ama karşımıza çıkanlar insanlıktan nasibini almamış.bencil ve kendi bencilligiyle zekasını daha üstün gören zayıf karakterli insanlar.aynen dediğin gibi benim için o gün o davranışlarda buluduktan sonra bitmiştir artık.ne gider gelirim.ne konuşurum.iki eli kanda olsa yine de gitmem.tanimis oldum bende ağzımın payını aldım.tabi daha derinlere gitsek daha neler çıkar da bakma işte insanlık bizde kalsin

Devir öyle bir devir oldu ki artık arkadaşlıklar komşuluk lar dostluklar hep çıkar üzerine kimse iyilik bilmiyor iyi olanlara salak saf mal gözüyle bakıliyor ben kabuğuma çekildim insanlarla artık bir ilişki kurmuyorum inan ozaman daha az üzülüyorum Allah her zaman iyi insanlar la karşılaştırın hepimizi

8 cesit az gelmis ondan boyle yapmis

Valla canım eltıye ne yapsan boştur .Ben çok ıyı anlıyorum senı kı 3 ay önce benım de Doğum yaptı 1 hafta hastahane de kaldı küçük kızı vardı 1 haftadır baktım , evını temızledım her seyı yaptım hamıleyken hergun olmasa da ne ıkı günde bır arar çorba yemek ne istese yaptım . Ve sonuç 2 aydır hamıleyım kapımı acmadı yetmedı şaka yapar gıbı çorba yaptım sana arkadaşım geldı yedık yetmedı dedı pişkin pişkin güldü sözde bır gün önce bana çorba yapacaktı hamıleyım kaç gündür yataktan kalkamıyordum Ve gözümün önünde çorba geliyordu)) o günden sonRa eşim numarasını engelledı yapmıyor yapmıyor barı aklına sokmasaydı dıyor;-))yanı anlıyacagın uzak dur vallah başta da samımı degıldım şimdi de degılım ona yaptıgım iylıkler eşim bılıyor ya yeter Sen de yapma artık bırak arasa dahıl cevap verme;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…