eltimden bıktım

ozi243

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
31
20
3
35
merhaba hanımlar uzun zamandır burayı takip ediyordum yeni üye olum. dertleşecek kimsem yok amacım içimi dökmek. nişanlanalı bikaç ay oldu. kayınvalidemle birlikte yaşayan bir eltim var. aşırı kıskanç ve komplekli bir kız. nişanlım yada ailesi bana en ufak bişey alsa kskançlıktan deliye dönüyor bunu niye aldınız ki ne gerek var ki böyle şeyler kullanılmıyor artık gibi yorumlar yapıyor. geçenlerde nişnlım bana telefon aldı diye (kendisi lohusa şu an ) lohusalık sendromunu bahane edip kıskançlıktan ağladı. bide akrabalara ve nişanlıma karşı melek gibi görünüyor banada alttan alta laf sokuyor nasıl tepki verili ne yapılıyr bilmiyorum çok rahatsız oluyorum nişanlım ve kv ile çaktırmadan konuştum bu konuyu louhusalık sendromu yaşıyor o yüzden böyle diyorlar. özellikle nişanlımın gözünde o bir melek. çok rahatsız oluyorum cidden
not: kv ona karşı çok daha iyi ve ona daha çok şey yapılmış bilezikleri falan almışlar bana bilezik almayacaklar eşim kendi çabalarıyla bir şeyler alıyor. kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez derler doğruymuş cidden bir ömür görüşmek zorunda kalcaz sinir bozucu benim için iyi niyetlede yaklaştım ama sivri dilinden bıktım onun

Son düzenleme:
Off kv ile aynı evde yaşıyormuş, üzüldüm kadına, belki tüm o psikolojiler bir araya gelmiştir, loğusalıktı beraber yaşamaktı falan. Rahatsız oluyorsanız mesafe koymaya çalışın ama anlayış da gösterin derim

Bence hiççç görme duyma bilme kafan rahat olur uzak dur mecbur kalmadıkça diyalog kurma .

ağzı öyle güzel laf yapıyor ki en ufak bi laf soksam yedi kapıda anlatır beni rezil eder Allah ıslah etsin onu
Anlatsın sen de kadınlar kulübünde anlatıyosun ne var bunda. Pusuya yat bekle elbet zayıf anını yakalarsın ya da açığını bi kaç kere bozunca bi daha bulaşamaz.

sende kaynananla yasa kime takıcagını sasırırsın bence

Nişanlınızın size aldığı telefonu kıskanarak ağladığından ne kadar eminsiniz?
Bana telefon alınmadı diye mi ağladı, göz yaşlarının sebebini nasıl aleni etti?
ortada hiç bir sebep yoktu durduk yere kasıla kasıla ağladı hani kadınların kıskançlık krizinden ağladığı anlar olur ya filmlerde işte öyle. zaten kendi işinin parasının olmadığından dert yanıyor sürekli

Tamam da işte siz nereden anladınız telefonu kıskandığını

Bir de neden ve kaç liralık telefon aldı

Etlinin telefonu var mı

ona daha fazlası yapılmış bana eşim kendi çabalarıyla bişeyler alıyor
Eğer öyleyse klasik elti kıskançlığı aksi halde yapılan haksızlığa isyan ediyor e haksız da sayılmaz ama sen daha fazlası yapılmış diyorsun

Belki sebebi vardı, bir birikim anıydı patladı. Sordunuz mu kendisine "Niçin ağlıyorsun, canın neye sıkıldı?" diye? Ya da "Paylaşmak istediğin bir şey varsa, dinlerim" filan dediniz mi?

Kıskançlık gibi bir suçlamayı karşısındakine çok kolay yakıştıranların kıskanç olduğunu düşünmüşümdür hep.

Olabilir belki gerçekten kıskanmıştır
Görme, bak beni nasıl kıskanıyor diye bilenme.
İçinde neler yaşadığını bilmiyorsun sonuçta.
Kıskanmak falan çok insani duygular bunlar.
Sana zarar vermediği sürece kendini mutsuz eder sadece..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…