- 15 Eylül 2015
- 5.603
- 8.202
- 148
Sadece meraktan soruyorum lahusa sendromu deneyimin var mı ?Aman mesafe koyun şaka yollu söyleyin. Kıskanç ve lohusa sendromu asla gormek istemedigim 2 sey
hayor yok merak ediyorumSadece meraktan soruyorum lahusa sendromu deneyimin var mı ?
aynen katılıyorum süper yorum :)Allahım kendimi bir yerden atmak istiyorum
Ne reglimi ne hamileliğimi nede lohusalığımı kullanıp kimseye kapris yapamadım.
Sorumu ben sana sormadım ki sen niye alıntı yaptın ?hayor yok merak ediyorum
yanlışlık olmuşSorumu ben sana sormadım ki sen niye alıntı yaptın ?
ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı benceValla ben kaynanayla yaşadıktan sonra bana dünyaları alsalar gözümde olmaz. Bence çok basit yaklaşıyorsunuz olaya aa bak onun teli eski bana yeni alındı beni kıskandı. Bu mudur yani? Bu arada hayatımda kıskançlıktan kasıla kasıla ağlayan birini de görmedim
Iyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruzAllahım kendimi bir yerden atmak istiyorum
Ne reglimi ne hamileliğimi nede lohusalığımı kullanıp kimseye kapris yapamadım.
Iyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruz
Bana klasik elti kıskançlığı gibi geldi.Iyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruz
ben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı benceIyi de bu yargısız infaz değil mi? kapris mi yoksa depresyon mu onu bile bilmiyoruz
Bence de zaten birlik yaşıyor dediği anda acıdım kadına kötü bir lahusalık yaşıyınca kendim adına haliyle üzüldüm kadınaDepresyondaki insana değil eltisi, kendi varlığı bile batar.
Şu halde konu sahibini tınladığını bile zannetmem eltisinin. Bence kendi halleriyle uğraşıyor kadıncağız.
Tepesinde kv filan...
Bence yapmak istiyor makyaj yapmasına eşi izin vermeyince üstünü böyle kapatıyorben makyaj yapmayı seviyorum yapıyorum. o yapmıyor daha doğrusu eşi istemiyor diye. ve herkesin önünde şöyle diyor ben zaten hiç makyaj yapmam o kadar boya süren herkes zaten güzel olur. işte bu tür şeylerden belli oluyor kıskançlığı bence
Bilemiyorum ya zor bir dönemde buradan ne desek yalan olur benceBana klasik elti kıskançlığı gibi geldi.
Bence yapmak istiyor makyaj yapmasına eşi izin vermeyince üstünü böyle kapatıyor
güzel bir kalbiniz varBilemiyorum ya zor bir dönemde buradan ne desek yalan olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?