Eltimden dertliyim.. ( kıskanç elti)

umursama onu. onunla ilgilenmedigni görünce skilacaktir bi müddet sonra. lafini ver sonra ignore et bence..
kolay gelsin allah yardimcin olsun canim..

kaynanadan beter dili varmış yha:1::1::1: eşinin ailesi çok şımartmış çokkkk insan utanıor büyüklerin yanında laf etmeye o kaynanasınında yanında neler dio onları insan yerine koyup takmıyor anlaşılan...sanane desen bence daha iyi çünkü onane senin ne yapacağından ona mı kalmış derdin.:51:

o kım oluyormuş dış kapının mandalı
o bı laf sokuyorsa sen ona ıkı laf sok
ezdırme kendıne
herkesın ıçınde açık açık bellı et rahatsız olduğunu
ama asla susma sustukca tepene bıner

Hoş olmayan bir söz söylediğinde biraz yüzüne bak eltinin cevap verme, sonra "bir başkasına" dön ve başka bir konudan devam et. Eteğin rengi pek güzelmiş falan diyebilirsin ;) Bu tarz insanların tek isteği bir toplulukta öne çıkmaktır ve muhtemelen tek bildiği örgü falan olduğu için bunu kullanıyordur. Ve görmezden gelmek, eltini en çok çıldırtacak sana da en fazla puan toplatacak yoldur.

kıskançlığından ölmüş eltin canım:1:

boşver görmezden gel daha çok çıldırır

bu zamanda örgü örmekle övünebiliyor sadece, böyle düşün yani bu bir başarı mıdır?

hayatında ne başarmış ne yapmışta seni ezmeye çalışıyor anlamadım:41:

evde oturan cahil kadın tipi

sen ayrı yerde yaşıyorsun o kaynanayla, belli ki çok şey içinde kalmış bu bakımdan da yazık aslında...öyle olmasa sana bulaşmaz...

zaten kayınvalıdenın yanında onunla tartısma halıne girerek önce hata etmişsin hayırlısı neyse o cevabını versen mesela herkesın gönlünü feth edersin sana tavsıyem hayatım boyunca evlılıgımde cok dedıkodu ile karsılastım benı cekemeyenlere bıle cevabım hayırlısı olsun dedim ne yaptılar biliyormusun hakkımda iyi yada kötü ne konusulduysa hepsi benı cephe almakdan vazgectı.. ne derler meyve veren agac taslanır evet bende taslandım sen gibi ama eşime aileme yuvama hep sadık kaldım kayınvalıdeme bile hayırlısı cevabını verdım bi sorun olsun saglık olsun dedim olumlu bak sen olaylara öle yaklas cok faydasını görürsün dilin kemiği yok o yuzden her yöne döner önemlı olan ona sahip cıkabilmek...

senede 3 gün görüyorsan eltini hiç muhatap bile olma duyma görme canım.seni kıskanıyor belli :40:umursamaz olursan bir iki uğraşır sonra vazgeçer.baktın vazgeçmiyor o zaman dişini göster ama önce umursamamak en etkili yol:34:

Bu aslında benim suçum, çünkü o bana gıcık davrandıkca ben cevapsız kalıyordum gülümsüyordum üstelik birde ona yumuşak davranıyordum yani hç bir şey aramızda geçmemiş gibi.. ama bu kadın baktımki buna bile sinirlenir olmuş.. yani bana diyoki illa bana laf sok.. herkesin ortasında sacımı basımı yol önüme dök herkese rezil et :D illa afedersiniz kaşı beni diyo.. hani bi söz varya nush ile uslanmayalı etmeli tektir , tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir :D o misal. O kadar ınsanlar tanıdım kac kısıyle lıse yıllarında yatılı yurtlarında kaldım onca insana tahamül ettim ama bnun tiplemesinde bi kadın ilk defa görüyorum.

Kaynanam falan asla cevap vermezler ona.. yani münakaşa etmezler. ben şahit olmadım. Eşimin ailesi çok çok iyi Allah var. yani ben olsam kaynana yanmıstı herlade :D neyse artık. bir dahakine gittiğimde böyle davranmıycam. yani kendi seviyemi saygımı asla kaybetmem. ben isterdimki bembeyaz bir sayfa varken açılmışken, tertemiz birbirimizi kırmayalım geçmişteki elti görümce kaynana ilişkileri olmasın. ama bu eltiyle böyle olmıycak gibi :) biraz akıllanması için yani şu enesi inmasi için güzel bir ders vermek farz oldu :)

ayy senin eltin dert midir benim eltim yanımda :D ilk zamanlarımdaki halimsin şimdi bende ona dişimi gösteriyorum yiyorsa eskisi gibi ezsin bakalım :) bak sen benim dertlerimi okuda haline şükret

Burda okudugum konulardan sonra "tek derdiniz bu olsun" diyesim gelmedi degil. Sizin de dediginiz gibi kayinvalideniz iyi bi insanmis "ben ailemden ayrilamam" dediginizde laf etmemis. Burda o kadar kotu ornekler okuduk ki inanin ben feci bi tepki bekler hale geldim.
Umarim cozum yolunuz ise yarar..

Back
X