Eltimden nefret ediyorum

Başlığa istinaden elti seven var miki:)
Ben varım:)
İki tane var hemi de :)
İkisini de severim sağolsunlar gayet iyi anlaşırız.

Konuya gelince görüşmemeye çalışın, gittiğiniz yerlere götürmeyin,biz plan yaptık deyin.
Yalnızken size soğuk oldupudnada bu iki yüzlü tavrı yüzüne çarpın,hayırdır sen niye bir öylesin bir böyle diyerek...
Neyden çekiniyorsunuzki.

Ben de sevmiyorum eltimi ama ilk baslarda boyle degildi severdim iyiydik ta kii beni aptal yerine koymaya calisana kadar, zamanla fark ettim soyledikleriyle yaptiklari cok farkli sorsan beni benden cok dusunur ama yaptigina bakinca sasirirsin, kv uyarmisti beni dikkat et diye, zaten herkes fark etmis seni kiskaniyor diyorlar ama kendi hayatini beni kislanarak degistiremez bunu anlatamiyorum artik ister istemez ben de soguk davraniyorum ona karsi ve mesafeliyim,

Eltimle ben de birbirimizi pek sevmeyiz ama en azından yapmacık değil kadın. Ben olsam görüşmeler de mesefami belli ederim. Konuşma gereği çok duymam az akıllıysa Anlar zaten.

Sizde öyle davranın

Bazı gelinler vardır kendileri çok sevilsin diye her türlü yalakaliği yaparlar ve sonunda da sevilirler bırakın en çok önü sevsinler siz de uzak durun benden uzak cehenneme direk hesabı

Bazı gelinler vardır kendileri çok sevilsin diye her türlü yalakaliği yaparlar ve sonunda da sevilirler bırakın en çok önü sevsinler siz de uzak durun benden uzak cehenneme direk hesabı
Öyle çok uğraşıyor zaten ama hareketleri çok itici oluyor belli oluyor yamanmaya çalıştığı

Bir de onun ağzından sizi dinlesek neler söyler kim bilir.
Önyargılı olmayın. Elle tutulur gözle görülür bir zararı yok ise size niye bu kadar nefret duygusu besliyorsunuz. Eltinin varlığı fayda vermez yokluğu zarar getirmez. Saygı olsun gerisi önemsiz.

Herkes de eltisinden gorumcesinden nefret ediyor.. Herkes fesatlik olmadan karsindakinin yerine kendi koyup, mantikli bireyler oldugu vakit bu problemler cozulur ancak. Ben gormek istemedigim herhangi bir akrabami gormek istemedigim surece gormuyorum. Surekli karsina cikmasi kisinin kendisiyle de alakali. Yalap sap su akrabalik iliskilerine bi son verilse super olacak

Benim eltilerimde benden nefret ederler dogrulari soyledigim icin oda

Nerden biliyo haberi oluyo siz giderken ?
Sosyal medyadan gezme keyfisi diye paylasiyo musunuz ?
Hayır kayınvalideme söylemiş oluyoruz ondan duyuyor ya da eşimin akrabalarına gdiyorsak onlardan duyup geliyorlar

Hihiii aynı benimki :) tek farkı daha benim doğmamış çocuğumu kıyaslar kendi çocuğuyla kvde ye de yaptırır bunu değiş mi anne diye diye orda parçalayacaksın işte

Hihiii aynı benimki :) tek farkı daha benim doğmamış çocuğumu kıyaslar kendi çocuğuyla kvde ye de yaptırır bunu değiş mi anne diye diye orda parçalayacaksın işte
Benimki de öyle doğumdan sonra geldi bebek çok küçüük diyip durdu ben yeni doğum yapmışım yprgunum gerginim zaten çok küçük tutulmuyor diyor. Halbuki bebek 3,500 kendi bebeği doğduğunda 2300dü :) çok komik oluyorlar cidden gülüyorum sadece ve söylemiştm o zaman siizn bebek 2.300 dü ne çabuk unuttun diye kapak olmuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…