Ben seviyorum ikisini deBaşlığa istinaden elti seven var miki:)
Ben varım:)Başlığa istinaden elti seven var miki:)
Bende henüz olmayan eltimden nefret ediyorum
Şey de
"Canım ya kalabalık ortamlarda samimi rolü yapıp tekli ortamlarda mahkeme duvarına bürünmek, kısacası 2 yüzlü olmak zor olmuyor mu ya az evde kal da dinlen"
Sizin yorumlarınız çok güzel ve anlamlı harikasınız vallaBende henüz olmayan eltimden nefret ediyorum
Şey de
"Canım ya kalabalık ortamlarda samimi rolü yapıp tekli ortamlarda mahkeme duvarına bürünmek, kısacası 2 yüzlü olmak zor olmuyor mu ya az evde kal da dinlen"
selam arkadaşlar,
Eltim olacak kişi masum görünmeye çalışan saf ayağına yatan görümceme kayınvalideme yamanmaya çalışan çocuğumun hareketlerini bile kıskanan kendi çocuğuyla kıyaslayıp duran biri. Kayınvalidemin görümcemim yanında bana çok iyi davranır ikimizin tek olduğu yerlerde buzdolabı mübarek. Eşimle eşimin akrabalarına gitsek kuyruk gibi peşimizden gelirler tek merakından sinir oluyorum
Bazı gelinler vardır kendileri çok sevilsin diye her türlü yalakaliği yaparlar ve sonunda da sevilirler bırakın en çok önü sevsinler siz de uzak durun benden uzak cehenneme direk hesabıselam arkadaşlar,
Eltim olacak kişi masum görünmeye çalışan saf ayağına yatan görümceme kayınvalideme yamanmaya çalışan çocuğumun hareketlerini bile kıskanan kendi çocuğuyla kıyaslayıp duran biri. Kayınvalidemin görümcemim yanında bana çok iyi davranır ikimizin tek olduğu yerlerde buzdolabı mübarek. Eşimle eşimin akrabalarına gitsek kuyruk gibi peşimizden gelirler tek merakından sinir oluyorum
Öyle çok uğraşıyor zaten ama hareketleri çok itici oluyor belli oluyor yamanmaya çalıştığıBazı gelinler vardır kendileri çok sevilsin diye her türlü yalakaliği yaparlar ve sonunda da sevilirler bırakın en çok önü sevsinler siz de uzak durun benden uzak cehenneme direk hesabı
Teşekkür ederimSizin yorumlarınız çok güzel ve anlamlı harikasınız valla
Başlığa istinaden elti seven var miki:)
Bir de onun ağzından sizi dinlesek neler söyler kim bilir.selam arkadaşlar,
Asıl ben teşekür ederim sagolunTeşekkür ederim
Benim eltilerimde benden nefret ederler dogrulari soyledigim icin odaselam arkadaşlar,
Hayır kayınvalideme söylemiş oluyoruz ondan duyuyor ya da eşimin akrabalarına gdiyorsak onlardan duyup geliyorlarNerden biliyo haberi oluyo siz giderken ?
Sosyal medyadan gezme keyfisi diye paylasiyo musunuz ?
Hihiii aynı benimki :) tek farkı daha benim doğmamış çocuğumu kıyaslar kendi çocuğuyla kvde ye de yaptırır bunu değiş mi anne diye diye orda parçalayacaksın işteselam arkadaşlar,
Benimki de öyle doğumdan sonra geldi bebek çok küçüük diyip durdu ben yeni doğum yapmışım yprgunum gerginim zaten çok küçük tutulmuyor diyor. Halbuki bebek 3,500 kendi bebeği doğduğunda 2300dü :) çok komik oluyorlar cidden gülüyorum sadece ve söylemiştm o zaman siizn bebek 2.300 dü ne çabuk unuttun diye kapak olmuştuHihiii aynı benimki :) tek farkı daha benim doğmamış çocuğumu kıyaslar kendi çocuğuyla kvde ye de yaptırır bunu değiş mi anne diye diye orda parçalayacaksın işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?