- 16 Kasım 2011
- 105
- 14
- 68
- Konu Sahibi minik fare
2 yıllık ewliyim ama eltimle hep zıtlaşmalarımız oluyo. sanırım büyüklerin etkiside fazla bunda. eltim ben gelince üstündeki ilginin azalacağını düşündüğü için beni hiç istemedi. düğün sıralarında hep huzursuzluklar çıkardı bana mobilya alınırken oda aldırdı. nişanımda abiye bi kıyafet aldık oda aldırdı nişanım aile arasıydı yani sürekli kendini ifade etme çabası içinde hep kendini benle kıyaslıyor.eşimin benden önceki sewgililerini anlatıyo işte hep bnim teldn ararı vs.hamileyim 30 kilo almışım 38 numaran 44e çıkmış ayaklarım beni iş yapmıyo diye çatlıyo. sofra toplarken tabakları küt küt vuruyo bıktım bu evin işinden diyor. ve ben yinede o halimle kapı mutfk dolabı fln hep silerdim. komşulara demiş hep hamileyim diye yatıyor her işi ben yapıyorum falan. ve ben onlardan ayrıyım ayrı şehirlerde yaşıyoruz. şimdide eltim hamile kvdem eşimi arıyor yengen hamile medineyi gönder iş yapamıyorum falan. ve hep bizim aramızda ayrımcılık ouyor. bn hamileliğim son 2 ayı kvdemlerdeydim hep hastaneye falan kendim kendi paramla gittim çocuğumun eksiklerini hep kendim aldım. ve çok sıkışıktık çünkü düğünden kalan taksitlerimiz vardı bize hiç bi yardımda bulunmadılar torunlarına bi çorap dahi almadılar. şimdi eltimin kocası aha fazla para almasına rağmen onu özel taksi tutup özel hastaneye götürüyolarmış bebeğine kıyafetlerini hatta beşiğini bile kvdemler almış. alsınlar bişey demiyorum ama zoruma gidiyo ayrımcılık yapıyorlar mesela annem eltime demiş kızına süveter öreyim ne renk istersin demiş aman benm kızıma yağıyo kıyafet gerek yok demiş annemin kalbini krmış böle işte sewmiyorum hatta bazen nefret ediyorum.kıskançsın diyen olabilir ama bazen gerçekten zoruma gidiyo ve kıskanıyorum çünkü ben maddi bişey istemiyorum eşit olsunlar.
Son düzenleme: