- 24 Haziran 2011
- 23.555
- 49.197
- 798
- Konu Sahibi minik fare
Eltinizin de, sizin de en kısa zamanda kendinize bir meşgale bulmanız lazım. O onu yapmış, yok bunu aldırmış... Evliliğiniz mi yıkılıyor? Ekmeğinizi önünüzden mi alıyor? Nedir yani?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
içinizde yaşattıklarınızı anlayabiliyorum ama sizin bu durumu eşinize anlatmanız evliliğinizi incitmenin dışında başka hiçbirşeyi değiştirmez....kendinizi eşinizi üzmekle kalırsınız.. en iyi çözüm yapılanlar yapanlara kkalsın..düşünmeyin,boşuna sıkmayın canınızı.stresin yoğunluğu hastalıklara davetiye çıkarır unutmayın... rahat davranmak her zaman için iyidir,rahat olun..
bni anladığın için sağol cnm ben dediğin gibi işin maddi kısmında değilim ben istiyorumki herşey eşit olsun mesela kvdem oğluma pantallonmu aldı eltimin oğlunada alsın eşit olsun yada eltime güzel bi sözmü söledi banada aynı ilgiyi göstersin çokmu şey istiyoum ben demiyorumki herşey bnm olsun ama eltim hep kendine olsun görüyo öle işte ne desen boş
resmen bunun adı kıskançlık başka bir şey değil. kendinizi fesat yalaka diye kandırmayın boş yere.
resmen bunun adı kıskançlık başka bir şey değil. kendinizi fesat yalaka diye kandırmayın boş yere.
anlıyorum hizmetçi gibi kullanılıyorsunuz ama siz bunları yapmak zorunda değilsiniz. eşiniz sizi annesinin evini temizlemiyorsunuz, istediklerini yapmıyorsunuz diye boşayacak mı? yapmıyorum diyin ne kaybedeceksiniz. böyle bir şeyden eşiniz yuvasını yıkacaksa zaten ona da değmezmiş. sizi sindirmişler hanımefendi, ipleri geri elinize almazsanız daha çekeceğiniz var. korkuyorsunuz, kaybedecek bir şeyiniz olduğundan evliliğinize zarar gelecek falan diye ama size böyle muamele eden insanları inanın kaybetmezsiniz, ancak kaybınız kazancınız olur. eşiniz sizi ezdiriyorsa onun da sözünü dinlemeyin.
bn kendimi kandırmıyorum içinde olmadığınız ve yaşamadığınız için size sölemesi kolay. ben zaten uzak olmak istiyorum eşimi arıyolar annesi mdn gelsin yengen yatıyo bn işlere yetişemiyom eee bnmde 1 yaşında oğlum war çok hareketli tm gözetme çağı 3 ay nasıl dayancam bilmiyorum bn maddi durumu çok ii ailede büyüdüm kimsenin malında gözüm yok ama yapılan muameleler bana emretmesi falan ben lohusayken dikişliyken mısır çuvalı taşıdım köyde iş çok we hiç birinden anlamıyorum beni tarlaya koyun ben mısır nasıl ekilir şu nasıl biçilir bişey bilmem okuduğm için eltim hepsini bildiği için hep kendini övüyo bni kçk düşürüyo nese ben onlardan uzakken çok mutluyum sadece şimdi gtmk zorunda olduğum için sinirlerim bozuldu. mesla bi sürü hamile kıyafetlerim war hepsi çok güzel kvdeme dedim yengem beğendiği olrsa giysin ewde falan bana o onları giymez ben ona alvercem dedi yani beni kırdı. böle çok şeyler ben ii oldukça karşılığını alamıyorum buna doğal olarak bozuluyorum..
eşim beni çook sewio asla ezdirmez gözümün içine bakar. ama annesi oğlum hastayım hatrım için diyince kıyamıyo sabret diyo görmezden gel yapma diyo o sana nasılsa sen öle dawran dio zaten eltime hiç çeknmeden lafı hep yapıştırır ama ben öle olamıyorum olaylar büyüsün istemiyorum. sen annem için git dio biraz kendi annenlerde durursun aile iftar geceleri oluyo akrabalarını 8 aydır görmedin gezersin dio kafanı dağıtırsın ben temmuzun 10nunda gitcm eşim bir ay sonra bayrama gelcek ben seni hep ararım falan dio eşim çok ii bi insan o bunlar olurken yanımda olmuyoki çoğusunu bilmiyorki bnde onu kırmak istemiyorm çnkü o bnm herşeyim bi dediğimi 2 etmez 3 ay katlncaz mecbur napiim
Bir söz var Kuma gemisi yürür Elti gemisi yürümez diye buda onun gıbı olmus banane eltımden ben kocmala cocugumla mutlumuyum ne halt ederlerse etsınler takmam bıle
ben size nerede kendinizi kandırıyorsunuz dedim? ikinci yazdığımı okursanız göreceksiniz ne demeye çalıştığımı açıklamanızın üstüne. ben de size yapılan hizmetçi muamelesine katlanmak zorunda değilsiniz, restinizi çekin diyorum. bunu görmek için olayın içerisinde olmaya gerek yok ki? yaşamadan bilmek de mümkün, hayatın her evresinde bize yakın olan ya da olmayan insanlarca sömürüldüğümüz oluyor. gerek aile, gerek eş, gerek arkadaş... bozulmanız normal elbette ama ilk yazınıza bakıldığında ona şu alınıyor bana alınmıyor, ona taksi özel hastane bana yok gibi kıyaslar yapınca insan ister istemez kıskançlığa odaklanıyor.
dediğim gibi kimsenin emirlerine uymak zorunda değilsiniz. yaşamadan da yapılabilecek bir tespit bu.
Konu sahibi;
Kesinlikle sizinde kendinizce haklı olduğunuz,aynı ortamda size yapılan haksızlıkları hissettiğiniz anlar oluyordur..
Bazen 'ne işim var benim burda,lanet gitsin bu ortama' deyip,yerden göye kadar haklı olduğunuz durumlar oluyordur inanıyorum..
Fakat siz en son anlatacaklarınızı,en baştan anlatıp haksız duruma düşmüşsünüz.
Kendi imajınızı 'kıskanç elti' olarak kendiniz çizmişsiniz.
Ben inanıyorum ki,haksızlıklar var ki,sizde kaldıramıyorsunuz elbet.
Fakat lütfen,'o ona bunu aldı,onu çok seviyor' gibi sıkıntılara değilde,manevi anlamda ki sıkıntıları baz alın derim.
Manevi olarak bi rahatsızlığınız varsada,o ortamdan uzak durun..Yapacak ve söylenecek başka birşey yok,en güzeli sadece mesafe..
2 yıllık ewliyim ama ilk günden beri eltimden nefret ediyorum fesat kötü niyetli uyanık yani şeytan gibi yalaka. çok iki yüzlü biri benim düğümüm olurken bana ne alınırsa onada alındı hemen suratını asıyordu kaynanamda kıyamıyordu çünkü onu çok sewiyolar kendisi 5 senelik gelin ama tekrar yatk odası tkımı fln aldırdı benle birlikte ewini tadilat yaptırdı . sürekli arkamdan konuşuyo. hep borca sokuyo ewdekileri. ben onlardan uzağım ewlendim gittim hamileliğimin 8. ayında kaynanamlarda kaldım doğuma kadar beni iş yapmıyo diye deliriyodu bazı sağlıkproblerm wardı . şimdi kendisi hamile yatırmuş akşama kadar önüne tepsiyle yemek getiriyomuş kaynanam beni herkese anlatıyordu her işi ben yapıyodum hamileyim diye hep yatıyo die. neyse her hafta kntrle kendim giderdim kendi paramla bebeğimin eksiklerini hep kendim aldım kimse yardımcı olmadı hatta çok sıkıştık bileziğimi satmak zorunda kaldım. şimdi eltimi özel hastaneye taksi tutup götürüyormuşlar çocuğunun bütün eksiklerini almışlar beşik bile alacaklarmış. eşimin hiç zoruna gitmiyo ben ayrımcılık haksızlık yapıyolar zoruma gidio diyorum eşimde eltim onlarla kaldığı için alırlar tabi diyo biz ayrıyız dio. ama bnm tahammül edemiyorum çünkü hiç biri bana yapılmadı 1 ay sonra gidicem eminim sinir krizlerine sokacaklar beni.temizlik bile yapmıyormuş ya hamileyim diye ben 30 kilo almama rağmen kapıları yerleri mutfak dolaplarını silerdim lohusayken o oruçluyum diye yatardı. şimdi hiç gitmek ona hizmet etmek istemiyorummkaynanamlarında onu çok sewmesi beni sinir ediyo
![]()