- Konu Sahibi minik fare
:) :) ne kadar komiksin yaa pardon komiksiniz :) mahalle kadınları gibi demişsin acaba siz nasıl birisiniz açtığınız konulaara baktım sinirlenince kocama hakaret ediyorum ağzıma geleni sayıyorum öfkeme hakim olamıyorumkocam bile artık bana tahammül edemeyor diyen kişi bana gelmiş mahalle kadını diyo bence sen kendini anlatmışsın:) ayrıca tamam türkçem kötü hadi kırmıyım seni ama bırak kötü olan türkçem olsun saygısız içi kötü olmaktansa. konuştuğumuz şeye bak yaa sanane benim türkçemden bide siz dememi bekliyo saygı duymadığım kişiye nedn siz diyim kendini fazla önemsiyorsun.ister türkçe ister kürtçe walla sizi ilgilendirmez ben burda bi konu açtım derdimi paylaştım tıpkı herkesin yaptığı gibi siz gelmiş bana türkçe dersi veriyorsunuz. türkçeniz size kalsın.. ayrıca bn sizle kavga falnda etmedim siz gerçekten iyi değilsinizz
yeri gelir ben kızarım yeri gelir eşim sinirlenir kızar bana yani biz karıkocayız senden mi izin alacağım kocamla tartışmak için?komik değil de gülünç olan sizsiniz.burada konu açıyorsunuz ama milletin konularına yorum yapmaya çalışıyorsunuz.o kadar meraklıysan benim konumun olduğu sayfaya yorum yaparsın.benim konuma olumsuz yorum yapılmış olsa da sizin gb. davranmadığım kesin.azıcık kalite istiyoruz sizden.tabi zor size...
Son düzenleme: