eltimden nefret ediyorum :@

:) :) ne kadar komiksin yaa pardon komiksiniz :) mahalle kadınları gibi demişsin acaba siz nasıl birisiniz açtığınız konulaara baktım sinirlenince kocama hakaret ediyorum ağzıma geleni sayıyorum öfkeme hakim olamıyorumkocam bile artık bana tahammül edemeyor diyen kişi bana gelmiş mahalle kadını diyo bence sen kendini anlatmışsın:) ayrıca tamam türkçem kötü hadi kırmıyım seni ama bırak kötü olan türkçem olsun saygısız içi kötü olmaktansa. konuştuğumuz şeye bak yaa sanane benim türkçemden bide siz dememi bekliyo saygı duymadığım kişiye nedn siz diyim kendini fazla önemsiyorsun.ister türkçe ister kürtçe walla sizi ilgilendirmez ben burda bi konu açtım derdimi paylaştım tıpkı herkesin yaptığı gibi siz gelmiş bana türkçe dersi veriyorsunuz. türkçeniz size kalsın.. ayrıca bn sizle kavga falnda etmedim siz gerçekten iyi değilsinizz

yeri gelir ben kızarım yeri gelir eşim sinirlenir kızar bana yani biz karıkocayız senden mi izin alacağım kocamla tartışmak için?komik değil de gülünç olan sizsiniz.burada konu açıyorsunuz ama milletin konularına yorum yapmaya çalışıyorsunuz.o kadar meraklıysan benim konumun olduğu sayfaya yorum yaparsın.benim konuma olumsuz yorum yapılmış olsa da sizin gb. davranmadığım kesin.azıcık kalite istiyoruz sizden.tabi zor size...

Son düzenleme:
yeri gelir ben kızarım yeri gelir eşim sinirlenir kızar bana yani biz karıkocayız senden mi izin alacağıum kocamla tartışmak için?komik değil de gülünç olan sizsiniz.burada konu açıyorsunuz ama milletin konularına yorum yapmaya çalışıyorsunuz.o kadar meraklıysan benim konumun olduğu sayfaya yorum yaparsın.benim konuma olumsuz yorum yapılmış olsa da sizin gb davranmadığım kesin.azıcık kalite istiyoruz sizden.tabi zor size...

konuyu nereye çekmeye çalışıyorsun yani amacın ne yani sinirlendinde hkaret edecek birinimi arıyorsun.kocanla tartışmandan banane ayrıca.. ben sadece size olumsuz cevap yazdım çünkü konuyla alakası yok gelmiş türkçemi eleştriyosunuz. ve ben değilde gerçekten okumamış eğitim görmemiş biri olsaydı ne yapacaktınız senin türkçen iyimi sana göre iyi tmm başkasına karışma. herkes yazım kuralı dil kuralı diyecek diye bişey yok. birine yorum yaparken iki kere düşünün. şunada açıklık getireyimki diğer okuyanlar yanlış anlamasın ben bana üslup dersi konuşma dersi veren ve mahalla kadını diyen birinin evde kocasına ağzına geleni sayması hakaret etmesi doğrumu haa edebilirsin kocan sonuçta ama sende bilmediğin uymadığın şeylerin dersini millete vermeye kalkma.bak farkındaysan kıskanç falan demişsin ona bii yorumda bulunmadım çünkü açtığım konuya görüşünü bildirmişsin. ama türkçeme laf ettirmem buna hakkın yok.

konuyu nereye çekmeye çalışıyorsun yani amacın ne yani sinirlendinde hkaret edecek birinimi arıyorsun.kocanla tartışmandan banane ayrıca.. ben sadece size olumsuz cevap yazdım çünkü konuyla alakası yok gelmiş türkçemi eleştriyosunuz. ve ben değilde gerçekten okumamış eğitim görmemiş biri olsaydı ne yapacaktınız senin türkçen iyimi sana göre iyi tmm başkasına karışma. herkes yazım kuralı dil kuralı diyecek diye bişey yok. birine yorum yaparken iki kere düşünün. şunada açıklık getireyimki diğer okuyanlar yanlış anlamasın ben bana üslup dersi konuşma dersi veren ve mahalla kadını diyen birinin evde kocasına ağzına geleni sayması hakaret etmesi doğrumu haa edebilirsin kocan sonuçta ama sende bilmediğin uymadığın şeylerin dersini millete vermeye kalkma.bak farkındaysan kıskanç falan demişsin ona bii yorumda bulunmadım çünkü açtığım konuya görüşünü bildirmişsin. ama türkçeme laf ettirmem buna hakkın yok.

sizin gb biriyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum bana cevap vermeye çalışmayın lütfen...

sanırım depresyona girmişsin sen[/QUOTE

insanlık hali beklide depresyondayımdır haklı olabilirsiniz. peki size şimdi bi sru sormak istiyorum lütfen dürüst cewp werin. şimdi bi konu açtınız ve ben size türkçeniz ne kadar kötü falan yazıyorum konuyla alakası yok mesela peki tepkiniz ne olurdu. yani sizin türkçenize yorum yapmak benim ne haddime sorununu anlatırsın bende görüşümü bildiririm doğru olan bu değilmi sizcede.herkes imlayı yazım kuralını bilmek zorundamı benm kızdığım nokta bu yani o yüzden atarlandım ve mahalle kadını bilmem ne hakaret ediyor. sizce ben sinirlenmekte haksızmıyım. bnm yanlışım şu olabilir önceki açtığı konuyu öne sürdüm hatamı kabul ediyorum ama kendisi hakaret ettiğini kbul eden bir kişi bunu ona vurgulamam istedim. tekrar yorumun için tşk cnm

benim 6 yıllık bir ilişkm var ben istanbul sevgilim ise ankarada yasıyordu ama sürekli benım için istanbula geliyordu.daha sonra benım universite işi oldu ankaraya geldim..eltim olacak kadında 6 aylık evlıydı yanlış hatırlamıyosam.evleri dublex o ustte kalıyo kaynanası alt katta.sevgilim annesi annemin kuzenı ben ona hala dıyorum.neyse ben gurbete ögrenciyim diye sagolsun halam yemeklere kalmalara falan davet eder.ama ben her gittiğimde eltim olacak kadın surat asıp çocuk gibi küsüyodu zaten kız kendinden nefret ettirdi kimse sevmez görgüsüzün biridir.daha sonra bu bir oldu iki oldu üç oldu belkı bın oldu halam artık dayanamadı bana ben senı gelın olarak görmuyom su an benım canım parcam yegenımsın istedgın zamana gelıp gdersın burası senınde evın dedı ama ben bunu kabul etmedım.kısa anlatıyorum olay cok uzun çünkü..halam gelınıyle knustu nıye bole davranıyosun ayıp deglmı kocaman kadınsın kendnı bılmen gerekıyo artık falan dıye knustu gelini ne derse begenırsınız allah benım belamı versın elımde degıl kıskanıyorum bak benım kımlıgımde kocamın soyadı var o kız kımmıs nolursa olsun ben aılemde 7.kişiyi istemiyorum ben yaşadıgım sürece onlar evlenemıycek intar ederim bıdaha gelırse evden çeker giderim falan dedi bu olayı buyuttu buyuttu kendı annesıgılede tasıdı ama benım hc bı sucum yok yemın ederm hc bse yapmıyorum ogrencı evınde ne denlı yemek olur kı karnım doydun dıye kadın çagryo onuda bılıyorum her derdime kosuyo ben sevgilimle zaten kendı evımde de görüsüyorum o sorun değil ben oraya halam ıcın gdiyorum onun engellı oglu benı cok sever mutlu olsun dıye hediyelerle gidiyorum ama bu kızın bu sekılde konusması benı cok üzüyo halam zaten istemeyerek aldı onu oglu sevıyo dıye ama artık abımde allah belasını versın nerden buldum boyle görmemişi bıktım artık salagın tekı cocuk gibi diyo..halam kocası falan benı cok severler.halam çok ilgilenir benımle ama benım katımda gelınıyle ılgılenıyodu o halama vurdu engellı ogluna bagrdı snra halamın kocasını cınnet gecırttı.kımse sevmıyo kısacası ama ogulları ıcın katlanıyolar bu arada kız bana iftirada attı.herkes kimin noldugunu bildiği için onu takmadılar ben 1.5 yıla muhendis olucam o lıse mezunu ben onla ılk tanstgmda hep gel en azndan kpss gir ayaklaraının ustunde dur dedım sanane ben kocamın hanımı olcam ddı ben zaten muhendıs olnca tornacıların hanımı olcam dımı gerzekalıı demeyı cok ıstedım dıyemedım..ben çok iyi firmada iş falan buldum onun yanında bunu soledim hala bız evlenıp farklı bi şehirde yasıycaz inş dedm o cok bzuldu smdi tuttrmus ben unıversteye gtcem başka sehre gtcem bıde bı kıskanclığı hastalık gbı oldu artk :18: sizden istediğim nolur bana akıl verin halam enıstem sevgılım bana bagryolar burası senın evın onu takma yok şöyle yok böyle diyolar ama benım kafa karısık eger gitmezsem o mutlu olcak dedıgım oldu dcek gtsem ben rahat olmıcam bıde demıstı halam sen bole mı yenge olcan seneye nişan olcak oda beni öldü bilsinler o nişanda bende olmıycam çok korkuyom aslında engel olur zıtlaşmıyım diyorum ama allah görüyo diyorum snrada :( bişeyler söleyin benım ne yapmam gerekıyoo:43::43::43:

benim 6 yıllık bir ilişkm var ben istanbul sevgilim ise ankarada yasıyordu ama sürekli benım için istanbula geliyordu.daha sonra benım universite işi oldu ankaraya geldim..eltim olacak kadında 6 aylık evlıydı yanlış hatırlamıyosam.evleri dublex o ustte kalıyo kaynanası alt katta.sevgilim annesi annemin kuzenı ben ona hala dıyorum.neyse ben gurbete ögrenciyim diye sagolsun halam yemeklere kalmalara falan davet eder.ama ben her gittiğimde eltim olacak kadın surat asıp çocuk gibi küsüyodu zaten kız kendinden nefret ettirdi kimse sevmez görgüsüzün biridir.daha sonra bu bir oldu iki oldu üç oldu belkı bın oldu halam artık dayanamadı bana ben senı gelın olarak görmuyom su an benım canım parcam yegenımsın istedgın zamana gelıp gdersın burası senınde evın dedı ama ben bunu kabul etmedım.kısa anlatıyorum olay cok uzun çünkü..halam gelınıyle knustu nıye bole davranıyosun ayıp deglmı kocaman kadınsın kendnı bılmen g derdim varda konu daha çok kadınla dertleşirsin eltinde kötü numunelikmiş ,

benim 6 yıllık bir ilişkm var ben istanbul sevgilim ise ankarada yasıyordu ama sürekli benım için istanbula geliyordu.daha sonra benım universite işi oldu ankaraya geldim..eltim olacak kadında 6 aylık evlıydı yanlış hatırlamıyosam.evleri dublex o ustte kalıyo kaynanası alt katta.sevgilim annesi annemin kuzenı ben ona hala dıyorum.neyse ben gurbete ögrenciyim diye sagolsun halam yemeklere kalmalara falan davet eder.ama ben her gittiğimde eltim olacak kadın surat asıp çocuk gibi küsüyodu zaten kız kendinden nefret ettirdi kimse sevmez görgüsüzün biridir.daha sonra bu bir oldu iki oldu üç oldu belkı bın oldu halam artık dayanamadı bana ben senı gelın olarak görmuyom su an benım canım parcam yegenımsın istedgın zamana gelıp gdersın burası senınde evın dedı ama ben bunu kabul etmedım.kısa anlatıyorum olay cok uzun çünkü..halam gelınıyle knustu nıye bole davranıyosun ayıp deglmı kocaman kadınsın kendnı bılmen g derdim varda konu daha çok kadınla dertleşirsin eltinde kötü numunelikmiş ,

anlamadım ne yazdıgınızı :26:

Back
X