çok haklısın canım en güzelini yapmışsın zaten.... benim de eyvallahım yoktur öyle kimseye kula kulluk etmem ne olursa olsun ama gerçekten el evine karışmak başka bişeymiş bekarken daha çok asar keserdim şimdi başka şeyler de giriyor araya... ben de zaten eşime dedim o haketmesede ben yine ölüm kalım hastane olursa yine gidicem ben değil o utansın ama onun dışında asla gitmem dedim... o öyle kinci ki bana bişey olsa o yapmaz bunu biliyorum herkes kendine napayım... bu etrafında kukla olmak değildir bence... o da bilir ki ben konuşmuoyrum o da konuşmuyor ben gitmiyorum o d gelmiyor ama o yine benden insan ki hastane postane biliyor burada da kin gütmüyor.... amannn neyseee...
3 ay önce kaynım eşime demişki al "fbyildizi" çay içmeye gelin bize konuşalım... onlar büyük ya ayağına çağırıyor bizi ki ben karısıyla yüzleşeyim gitmedim. eğer hevesli olsaydım onunla bir araya gelmeye giderdim. kaynım da daha sonra sorduğunda niye gelmedin diye ben de ona neden geleyim ki konuşmak için dedim sorunu olan habire tavır üstüne tavır yapan konuşmayan yengem ben karşıyım sorunu varsa söyleyecekti dedim o yüzden gelmedim dedim konu kapandı...
yoksa ne etrafında döneyim ki umrumda olmaz onun için kendimi de ezdirmem. ama hepten onun gibi de olamam
senin ne yapmaya çalışyığını anlayamadım ben yaaa....hep suratıma bakmıyor.konuşmuyor filan diye dert yakınıyorsun hemde kaynın çaya çağırdığın da NİYE GİDECEĞİMKİİİİ diyip gitmiyorsun....
gidipte eltinle yüzleşseydin ya..neden bana böyle davranıyosun..ben bunları hakediyormuyum..bir büyük olarak böyle davranman ayıp değilmi falan filan içinden ne geliyosa söyleseydin...belki onunda söyleyecekleri vardı...