Eltime nasıl davranmalıyım?

Konularınızı okudum da şöyle bi... inanın çok sıkıcısınız, eltiniz, kayınvalideniz, eşinizi avucunuzun içine almak için akıl danışmalar... Vaktinizi kendiniz için faydalı şeylerle değerlendirmeyi düşündünüz mü hiç? Ciddi ciddi çok üzücü ve yavan bir bakış açınız hayata...

Arkadaşlar çok yakın bir akrabam vefat etti be eltim olacak kişi beni bir kere aramış ulaşamamış ve bidaha başsağlığı için aramadı ve gelmedi de kayınvalidem defalarca geldi ilgilendi ama şimdi bi süre kayınvalidemgilde olucaz ve eltimde orda şimdi ben ne yapmalıyım.eltim orda diye kayınvalideme gitmesem mi çünkü kırgınım yoksa gidip hiç konuşmasam mı?

Basınız sağolsun öncelikle. Vefat eden annen baban yada kardeşin değilmiş. Ölümlü dünya. Kadın sizin vefat eden akrabalarinizi mi takip edecek? Bence abartıyorsun

Bide diyorum hiç gitmiyim ben gitmediğim zaman herkes nedenini sorunca ben söylerim herkes eminim onda hata bulur çünkü eşimin ailesi böle şeylere çok dikkat eder ama yine insanlık bende kalsın büyütmeyim diyorum ama bilmiyorum
Bence siz kaybınızı ve eltinizi kullanarak mağduru oynamak istiyorsunuz
Çok sağlıklı değil...

Yakınlarda babamı kaybettim .kimin arayıp aramadığı umrumda değil .çoğunu da hatırlamıyorum zaten ..acı çekerken beynim kabul etmiyor fazlalıkları ..ne önemi var ki ,aramış ulaşamamış hem ..belki de yüzyüze görüşmek istiyordur .beklenti ömür çürütür ..

Yani bence cok takilmayin. Beklenti icerisene girmeye gerek yok ki arayan arar aramayan aramaz. Siz de ona gore davranirsiniz. Ama simdi o beni aramadi diye kusluk cikarmak bence abes.

Arkadaşlar bilip bilmeden ne çok suçlama yapılmış yok eşimim ailesine cephe aldırmaya çalışıyormuşum yok eltime bahane arıyormuşum falan benim öle bir amacım yok eltim normalde sınırsız beklenti içinde olan ve yapılmadığında da küsen alakayı kesen biri bunu herkes bilir ve ona göre davranır bende madem bu kadar ince düşünen biri bunu nasıl düşünmedi diyorum eşimin ailesine de bunu göstersemmi yoksa ne yapsam diye fikir sormuştum neyse cevaplar için teşekkür ederim doğru uzatmamak mantıklı

Eltinizle konuşun.Önemsendiğini düşündürmeyin.Merhaba canim iyiyim sekerim tabi aynen bay sekerim bu şekil.

Back
X