size pek iç açıcı gelmeyebilir ama eltinizin konumunda olan benim şu anda ,kayınvalidem ve eltim aynı apartmanda oturuyor ,benden 2 saat uzak mesafede ,giderim misafir gibi otururum,yedirirler içirirler ,elimi bişeye sürdürmez kayınvalidem ,misafirsin otur der..işime gelir yapmak istesemde yaptırmaz ,güzel gelinim der ,tabi eltimin suratı asılır ,bende onu asık suratlı görünce iyi olmaya çalışırım ,hatta benimle saçma bir sebeten küstüğünde bak dedim böyle olmaz eşlerimiz kardeş bizim iyi geçinmemeiz lazım..e şimdi sizin eltinizin suçu ne ,kadın gayet normal gelmiş oturuyo kalkıyo ,kayınvalideniz ona iyi davranıp sizi ayırıyorsa onun kabahati ne ..kayınvalidenizle konuşun ,benim suçum ne diyin ..
bence de çok kabasınız. yaptığınıza kısaca ''kıskançlık'' diyorum ben.
ayrıca yapıp yapıp söylemektense, hiç yapmayın daha iyi. neymiş, yükü bende bir sırtımda taşımıyorum demişsiniz. ne kadar ayıp. kayınvaldeniz duysa eminim çok üzülürdü. hepimizin eltiden çektiği vardır ama yapıp da söylemek hiç hoş değil.
bence kıskançlık var bunun altında..
çok komiksiniz ve kaba
eltim çok tip bir insan kendisi şehir dışında ben kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum gelmiyo gitmiyo sadece telefonda burayla ilgili her bilgiyi alıyo gelince 1 hafta kalıyo kaçıyo hemen kendi annesine anneside bizimle aynı yerde oturuyo ve sürekli kayınvalidemi şımartıyo anneciğim anneciğim diye sonra dönüyo bana iyi olmak zorundayız eşlerimizin annesi diyor kendi kocasını parmağında oynatıyor ama kötü geçinirsem eşim çok kızar diyor oysa kaynımın umrunda değil yani hep rol hep numara ay yine burda dayanamıyorum yaptığı rollere kayınvalidemde güzel gelinim dedikçe ben çıldırıyorum güzel gelinin bir bardak sumu veriyor sana evinin işi bana alışveriş bana yemek bana evlerimiz yanyana sırtımda taşımadığım eksik ama o güzel gelin birde ben onlar gelince yine o evde hizmetçiyim ufffff ya çok daraldım defolup gitse sizinde eltileriniz böylemi nasıl davranıyosunuz buarada bide eşimle çok samimi olmaya çalışıyo arıyo falan ben hiç kaynımı arayıp geyik yapmıyorum o arayıp emir veriyo annene iyi baksın aylin falan diyo salak eşimde elip bana anlatıyo çok saf adam bu benim eşim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?