Eltime sinir oluyorum

minel09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2011
9
0
36
Bursa
eltim çok tip bir insan kendisi şehir dışında ben kayınvalidemle aynı şehirde yaşıyorum gelmiyo gitmiyo sadece telefonda burayla ilgili her bilgiyi alıyo gelince 1 hafta kalıyo kaçıyo hemen kendi annesine anneside bizimle aynı yerde oturuyo ve sürekli kayınvalidemi şımartıyo anneciğim anneciğim diye sonra dönüyo bana iyi olmak zorundayız eşlerimizin annesi diyor kendi kocasını parmağında oynatıyor ama kötü geçinirsem eşim çok kızar diyor oysa kaynımın umrunda değil yani hep rol hep numara ay yine burda dayanamıyorum yaptığı rollere kayınvalidemde güzel gelinim dedikçe ben çıldırıyorum güzel gelinin bir bardak sumu veriyor sana evinin işi bana alışveriş bana yemek bana evlerimiz yanyana sırtımda taşımadığım eksik ama o güzel gelin birde ben onlar gelince yine o evde hizmetçiyim ufffff ya çok daraldım defolup gitse sizinde eltileriniz böylemi nasıl davranıyosunuz buarada bide eşimle çok samimi olmaya çalışıyo arıyo falan ben hiç kaynımı arayıp geyik yapmıyorum o arayıp emir veriyo annene iyi baksın aylin falan diyo salak eşimde elip bana anlatıyo çok saf adam bu benim eşim

size pek iç açıcı gelmeyebilir ama eltinizin konumunda olan benim şu anda ,kayınvalidem ve eltim aynı apartmanda oturuyor ,benden 2 saat uzak mesafede ,giderim misafir gibi otururum,yedirirler içirirler ,elimi bişeye sürdürmez kayınvalidem ,misafirsin otur der..işime gelir yapmak istesemde yaptırmaz ,güzel gelinim der ,tabi eltimin suratı asılır ,bende onu asık suratlı görünce iyi olmaya çalışırım ,hatta benimle saçma bir sebeten küstüğünde bak dedim böyle olmaz eşlerimiz kardeş bizim iyi geçinmemeiz lazım..e şimdi sizin eltinizin suçu ne ,kadın gayet normal gelmiş oturuyo kalkıyo ,kayınvalideniz ona iyi davranıp sizi ayırıyorsa onun kabahati ne ..kayınvalidenizle konuşun ,benim suçum ne diyin ..

Eşinizin tepkisi nasıl peki bu duruma hiç bahsediyormusunuz rahatsız olduğunuz durumlardan

canım benim eltilerimde il dışında ben kayınvalidemle aynı şehirdeyim,yer yer benimde yaşadığım oldu hani hep derlerya uzaktakiler tatlı olur diye aynen öyle.ben hiç takılmadım şahsen,kayınvalidem ister beni çok sever ister eltimi kimse kimseyi eşit sevecek diye bi kaide yok,ama şuda varki ortada eğerki haksızlık yada ezme gibi bi durum varsa valla feriştahı gelse kimse susturamaz benicanımbenim sen eşinle iyi ol,kayınvalidenlede iyiysen gerisini takma,sana yapılan bi haksızlık yoksa tabi.Hem haksızlık etme elticine kızcağız kayınvalidesinin hasretiyle yanıp tutuşuyo uzakta sonuçta girme canım sende aralarınaşaka biyana Allah baska dert vermesin sıkıntı etme,eşinle konusması hususundada eşine direktif vermesi hoş değil ama arayıp konusması normal bi durum,ben pek abes bışey goremedım.

bunlar ikili ilişkiler aşılabilecek problemler gibi geliyor bana... ama tabikii içinde olduğunuz durumu net bilmediğim için bir şey söyleyemem

çok komiksiniz ve kaba

bence de çok kabasınız. yaptığınıza kısaca ''kıskançlık'' diyorum ben.
ayrıca yapıp yapıp söylemektense, hiç yapmayın daha iyi. neymiş, yükü bende bir sırtımda taşımıyorum demişsiniz. ne kadar ayıp. kayınvaldeniz duysa eminim çok üzülürdü. hepimizin eltiden çektiği vardır ama yapıp da söylemek hiç hoş değil.

bende kayınvalidemle aynı şehirde oturuyor ve biz 3 eltiyiz ama kaynanamın evini birkez bile temizlemedim çünkü çalışıyorum.diğerleri ev hanımı oldukları için yardıma gidiyorlar ara sıra.ama ev de oturan bir kişide olsaydım eşime derdim temizlikçi tutun 3 kardeş parasını ödeyin,siz de öyle yapın eşinizle konuşun ve temizlikçi tutarsınız temizliği yaptırtırsınız, siz yapmak zorunda değiilsinizki .ayrıca kayınvalidenize araya mesafe koyun kendiniz özlettirin benim tavsiyem böyle allah kolaylık versin cnm.

evlimisiniz bilmiyorum siz kimseye söylemeyin yaptıklarınızı galiba meleksiniz yada hiç bunalmamışlsınız allah bunaltmasın

bence kıskançlık var bunun altında..

kıskançlıkla ne alakası var anlayamıyosunuz ben bi teşekkür alamazken o yaşlı diye anne yerine koyup elimden geleni yaparken evinin işinden tutunda gideceği kaplıcaya kADAr ayarlayıp sonra senede bir hafta gelen geline güzel gelinim diyo bana teşekkür yok ben mecburmuşum gibi komşu ne hanım gelinin var diyo evet diyeceği yerde olacak tabii diyor bende çalışıyorum kendi isteğimle yapıp kullanıldığımı anlayınca çok üzülüyorum isteğim bir yavrum canım demesi çok mu bişey istiyorum zaten eltimi hiç umursamıyorum o insanlıktan naibini alamamış bir kişilik

vallahı hiçte kıskançlık falan yok.bencede haklıısn hanım efendı zaten burda yok gelınce saçmalıyor baksana.ve nedemek canım kocanızı arayıp anneme ıyı baksın ne demek .kimki o ya gelsın kendısı baksın ozaman .ayyy çok sınır oldum yaaa vallahı bence aramasın kocanıda .döv kız onu :)vallahı haklısın bacım benımmmmmm

canım bencede burda eltinin bir suçu yok eğer rahatsız oluyorsan onlara hizmet etmekten yapma kayınvalidene de işini yapan etrafında dönen benim ama bir kerecik te bana güzel gelinim de diye bende kayınvalidemle altlı üstlü oturuyorum önceden çok dönüyodum işine gücüne baktım salak saf yerine konuyorum yapmıyorum artık akıllandımmmm

Eltine ben bile sinir oldum:)
Belki de tutumunu değiştirmelisin . Niye misafir olsun ki, aileden biri o da. Büyük işlere girmez belki ama günlük işlere katılabilir. Misafire davrandığın gibi davranma. Hizmet etmeyi bırak kardeşim, soğuk duş aldır ikisine de.
Anladığım kadarıyla evin ayrı. Baktın ki gün içinde canını sıkıyorlar hastayım de git evine yat eşin gelince beraber çıkarsınız. Kayınvalideye de biraz saygılı-mesafeli davran, kıymetin bilinsin. Rahat, relax, umursamaz davran.
Bayan ukalaya da biraz cevap ver yalnız bozuntuya vermeden, neşeli neşeli laf sok...

Son düzenleme:
kayınvalidenle mesafeli ol.eltin de gelince kalkıp iş yapma.sen de gel otur yanlarında.arkadaşın dediği gibi eşinle birlikte git eşinle birlikte gel.hı eltin evine gelir misafir dersin her türlü hizmeti yaparsın.ama kayınvaliden de kalkıp hizmet etmek zorunda değilsin.kayınvalidende misafir değil o evin kızı sayılır.muhtemelen yatılı geliyordur.kalksın yapsın yemeğini, bulaşığını eltin.sen niye gidip arkasını toplayasın!!madem kıymeti bilinmiyor eltin yokken de varken de kayınvalidene gidip işini yapma.hastayım de.azıcık naza çek kendini!

Madem eltınız boyle sızde akıllı olun.
oyle ev ısı yapmakla felan yaranamazsınız sonuc ortada
Eltınız belkı ıs yapmıyor ama gonlunu hos edıyor.
hem gonullerını hos edıyor hemde uzakta kafası rahat.
bence sız mesafe koyun aranıza evınız yakın dıye sureklı gorusmeyın.
kayınvalıdenızle hızmetcısı mı sanmıs sızı?
olucak tabı ne demek.
bence tavrınızı degistirmelisiniz.yoksa daha cok uzuluceksınız..

Altında kıskançlık olsa bile haklısınız.
"Annene iyi baksın" sözüne ben bile sinir oldum, onun ne üstüne vazifeymiş?
Kime, neyi tembihliyor yani..

ben eltinizde bi sorun goremedim.
aslinda davranilmasi gereltigi sekilde davraniyor
yeri geldiginde resmi.yeri geldiginde sicak kanli
en guzeli de mesafe!
eltiniz hakikaten akilli kadin!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…