• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimi boğazlamak üzereyim yardımmm

Gxuxl_nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
159
0
96
41
İstanbul
eltimle amca kızlarıyız olmaz olsaydık sonunda patladım elim ayağım titriyor o daha konuşkan herşeyi kendi bildiğini zanneder senin ne fikirlerine nede yaptıklarını beğenir aynı apt.yaşıyoruz kayınvalide faln durmadan çocuklarıma bağırır herkesi yönetir anlıcanız herşeye sus sus bakırköylk olucam yakında akşam yine kızımı azarladı dayanamdım ağzıma geleni saydım kendimden korktum napıcam bilmiyorum aynı yerdeyiz görmezdn gel nereye kadar lütfen akıl verin...

eltimle amca kızlarıyız olmaz olsaydık sonunda patladım elim ayağım titriyor o daha konuşkan herşeyi kendi bildiğini zanneder senin ne fikirlerine nede yaptıklarını beğenir aynı apt.yaşıyoruz kayınvalide faln durmadan çocuklarıma bağırır herkesi yönetir anlıcanız herşeye sus sus bakırköylk olucam yakında akşam yine kızımı azarladı dayanamdım ağzıma geleni saydım kendimden korktum napıcam bilmiyorum aynı yerdeyiz görmezdn gel nereye kadar lütfen akıl verin...

bence bu tür durumlarda oturup konuşmak gerek sen şunu sen bunu yapıyorsun diyerek konuşulmaz tabiki güzelce söylemek lazım empati kurmasını sağlamak lazım ama bazı insanlar gerçekten çok cahil o konuşmadan bile anlamazlar emin ol allah yardım etsin sana canım allah kimsenin basınada böyle şeyler vermesin gerçekten kötü bir durum

Canım Allah yardımcın olsun. Bazen böyle topluca yaşamalar çok sıkıntı. Parmakla gösterilecek güzel aile apartmanları da var tabi.. Ama çok dua et canım sakin olmaya çalış her karanlığın bi aydınlığı olacak. Mükafatını eninde sonunda alacaksın

senin çocuklarına mı bağırıyor bide ilk o mu evlendi sen mi

ilk o evlendi onun için dünyanın merkezi zannediyor kendini sakin olda nereye kadar iyi rol yapıyor ağzı laf olmamış bileyi bile evire çevire olmuşa döndürüyor ben haklıda olsam illa üste çıkacak bişey dicek dayanamadım sonunda patladımm

senin bam telini bulup basıp duruyor...

Allah sabır versin...hele aynı yerde oturuyor olmanız çoook daha zor.. insan amca kızım birbirimize destek olalım der..
üzülme durumu önce eşinle paylaş bilgisi olsun sonrasında eltinle oturur,derdini sorarsın..hem kan bağınız hemde şuanki aile bağınız var...
bu arada kim olursa olsun,çocuğnuza kızmasına asla izin vermeyin...

ılk o evlenmiş veya siz ne fark eder herkezın evı ayrı kapısı ayrı amca kızıda olsa ıkınızde o evın gelını olarak şartlarınız eşıt eltınızın cocugu varmı sız onun cocuklarına bagırsanız napardı kimse kusura bakmasın herkezın cocugu kendıne kıymetlı kımsa kımsenın cocuguna bagıramaz amca kızı olsada siz eltı olarak gorun ve mesafenızı koyun umarım hersey duzelır

Niye eltiyi boğazlıyosun kayınvalide de aynıymış

Bence sessiz kalma, yeter.
Anında söylersen rahatsızlığını, bu kadar dolmazsın

ilk o evlendi onun için dünyanın merkezi zannediyor kendini sakin olda nereye kadar iyi rol yapıyor ağzı laf olmamış bileyi bile evire çevire olmuşa döndürüyor ben haklıda olsam illa üste çıkacak bişey dicek dayanamadım sonunda patladımm

haam sana üstünlük sağlamaya çalışıyo anladığmı kadarıyla

senin çoçuklarını azarlamaya hakkı yok..sessiz kalma sen alttan aldıkça o iyice tepene çıkar..patlamakta haklısınn ama gene de sakinliği korumaya çalış gerekirse eşine uygun bi dille anlat yada eltini güzelce uyar böyle böyle de..bide amca kızı olacak hey Allah'ım..:47:

senin çoçuklarını azarlamaya hakkı yok..sessiz kalma sen alttan aldıkça o iyice tepene çıkar..patlamakta haklısınn ama gene de sakinliği korumaya çalış gerekirse eşine uygun bi dille anlat yada eltini güzelce uyar böyle böyle de..bide amca kızı olacak hey Allah'ım..:47:

eşim herşeyi biliyor ama hiçbirşey demiyor artık hiç konuşmuyoruz bitti çok düşündüm konuşmayı neler hissettiğimi anlatmayı ama bi el beni durduruyor onda üstünlük iddiası varken herşey boşşş

eşim herşeyi biliyor ama hiçbirşey demiyor artık hiç konuşmuyoruz bitti çok düşündüm konuşmayı neler hissettiğimi anlatmayı ama bi el beni durduruyor onda üstünlük iddiası varken herşey boşşş

eger artık bittiyse senle ugraşmıyorsa iyi sende hiç oralı olma canım..huzurun kaçmasın

canım en işi bilmiyosun..... sana yardımcı olcam kinizinde burcunu yaz onu nasıl alt edip kendi hayatına bakıcanı anlatcam sana

Kimse sizin çocuklarınıza bağırmamalı..

Eğer konuşarak çözemediyseniz bence bu tür yakın yaşamak zorunda olanların en iyi çaresi sürekli meşgul olmak....Sizin yapmanız gereken işleriniz olduğunda onlar ile konuşacak ne zamanınız nede tartışacak haliniz olur...

Allah yardımcınız olsun.

bence cocuklarına bagırmalarına izin verme kimseye...eşinle paylaş durumu ki haberdar olsun ve cözüm arayın...kimse kimsenin cocuguna bagıramaz...izin verirsende ardı arkası kesilmez canım....ve keske aynı apt. oturmasaydınız uzak olmak her zaman iyidir..

Canm eltin cok vilmiş gibi gözüküp giç bi b..k bilmeyenlerden bole insanlardan nefret ediyorum
Neyse canm sen kızmıssın anlıyorumda nıye bagırıyosun kendini onların sewıyesıne indiriyosun kendini çîrkefff cadı bi kadın olarak gösteriyosun hanım ol hanım kadının sözleri bi otururki yerinee ama bole bagırıp çagiranı kimse takmaz canım bnm
Öncelikle eltinle muhabbettini ve muhattaplığını minynuma indir
Eltin çok konusursa onu efendiginle hanımllğnla sustur canm
Ole ınsanlara laf yetiştirilmez ayy sinr boUcu şeyler
Cok konusan boş konusur az konuşan öz konuşur bunu unutma
Karsılarına gec ve cocuklarına bagırma konusunda onları usluplucr ve sakince ama safca mazlumca degil
Gögsün dik basını kaldırıp bole tutarlı bi şekilde uyarrr ve bu uyarmanın son oldugunu sole
Bnm gerizekalı eltim bi yasındaki kızıma bagırdı bnı yok sanıp tam kapıdan gırdım çocuguma bagırıyo yawrum bnı gorunce bi agladı
Şerefsizz(afedersiniz)
Cocugu susturdum uyuttum onlarda içerde yemk yıyolar eşimin haberi yok bu olaydan ona yeemege gitmiştik abisi cagırdı diye
Oturdum sofraya yenge dedim bole sertce inan ewinde misafirim diye boleyım ama birdaha kızıma o şekilde bagırırsan kalbini cok fena kırarım bana bunu yaptırma sakın ama sakın dedım
Ole sinirlendık ki kızlar o kadına sac bas dalabılırdım ama ole bi insan degilim
Sen ne hakla bagırıyosun cocuguma herkes kendi çıkarttıgı cocuga bagırıp çagırsın sagip cıksın dedim ne cahılsın 1 yasındakı sabıye laf anlatmaya calısıyosun acıyorum sana dedim abimde ordaydı eşimde hiç bişi diyemediler ama gözlerimden kan fıskırıyo cocugu olan anlar bni ;((
Eltim öküz gibi bögüren eltim kedi gibi tmm cnm ole agzmdan kactı yoksa bn cocugu uzmek istemedim dedimm
Nabza göre serbet wercenn
Kızzz bogmusken bnmkinide boğ allahsen

evet canım onun zayıf noktalarını ve senin güçlü noktalarını yaıcam sana (( konu sahibi sendin dimi ? ))

canım senin gibi bi koç kovanın hakkından gelir :)) eşimde koç.. çok güçlübi yapıya sahiptir.. sanırım eltinin yükseleni güçlü bi burc yada doğum anında zayıf etkiler aldığından kovanın iyi özellikerinden ziyade olumsuz özelliklerini almış. sanırım seninde yükselenin güçsüz bi burç... şuan mesayim bitti yarın yazsam olurmu ?

Back
X