• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eltimi boğazlamak üzereyim yardımmm

kızınla konuşmayı denesen. kızım sana bağıran azarlayan babana Kızıyor demektir falan diye ogr etsen.
Kızın bi şekilde Kendini Savunur belki6böyle ogrenirse. Şimdiki Cocuklar Çok akıllı bi laf deyiverir belki eItinde babası duyacak diye ordan da kocası duyacak diye tirsar gibime geliyor. Stratejik olmak da fayda var.
aklıma gelen bu. denemeden bilemeyiz. Siz yüz göz olmayın bence. Zaten sizin hortlamınızdan zevk almakta haralde bu elti. ekmeğine yağ sürmeyin bence.
Çok var etrafımızda bu insanlardan ya maalesef. :(

Çocuğuna bağırmaya hakkı yok kimsenin.

Yalnız hem elti hem kayınvalide neden sana üstünlük taslamaya çalışsın ki? Garezleri mi var sana?

Haklı olabilirsin ama eltini kendisini daha iyi ifade ettiği için kıskanıyorda olabilirsin bilemiyorum.

Evin ayrı, kapın ayrı. Eşin sana birşey demiyorsa gidip gelmezsin olur biter...

Son düzenleme:
Eltiden çok çekince elti konuları pek bir ilgi çekici oluyor:18:
Demem o ki ben çok sessiz ve içine kapanık biriydim... Lakin ne kadar dişliysen o kadar iyisin onu anladım...Lafını hiç çekinme söyle...Lakin bağırmadan usul usul lafı söyle....Ben de eltiden iyi darbe aldım lakin sessiz kalan çok çekiyo....Hiç içine atma lafı ağır ağır yapıştır...İnan iyi olmak yaramıyor böylelerine....

Back
X