Eltimi boğmak istiyorum!!!

Evet onu kovmakla yanlış yaptığımı biliyorum ama zaten öncesinde de kavgalıydık tüm yüzsüzlüğüyle geldi.taşınmayı çok düşündük ama durumumuz kötü.kendisi üst katımda oturur.hadi ben haksızım diyelim rahmetli eltim ve şuank diğer eltimde mi haksız? Bilmeden etmeden hemen kıskançlıkla suçluyosunux pes

Eşim kayınpederim kayınlarım ve diğer tüm aile kendisinden yaka silkiyo.sırf onu görmemek için sana gelemiyoruz diyolar bizzat

Üzülme canım belli ki sen ikinci gelinsin ben evlenmeden evvel eltim ve eşi kocamın ailesiyle görüşmüyordu ben de eltime haksızlık yapılmıştır diye kocama diyordum bir şey olmaz konuş canım sen bağlarını koparma diye :) kendi kendime kaşınmışım el öpmeye ailesine gittik eltim bir sulu nevale çıktı ki anlatamam ben saygılı biraz mesafeli biriyim babacııım diye eşimin babasına sarılmalar kolunun altına girmeler eşim kulağıma eltim için aralarının bu kadar iyi olduğunu ben bile bilmiyordum dedi :) o zaman oyun ortaya çıktı yani o önceden geldiği için saç baş girişip birbirini öldürecek gibi olsalar bile anne kız baba kız onlar en güzeli uzak durmak ben uzak duruyorum ama senin o alternatifin yok allah sana yardım etsin bence sen fazla çaktırma anlatma sağa sola bir şey sonra onlarda senin üzeirne kalır o tipler bir anda sana döner hiçbir şey olmamış gibi davranır falan.

Ya sizin acinizdan degilde kendi acindan degerlendireyim sorub her ne olursa olsun bu sekilde tepki vermezdim verecegim en buyuk tepki geldiginde hosgeldin dememek olurdu ki ben bunuda yapamazdim

Her insanin arasinda sorunlar sikintilar okur evet bazilari cozume kavusamayavak kadar buyuk olabilir o gun kovmak yerine bence gormezden gelip umursamamak en azindan ortamin gerilmemesine sebep olurdu

Eşim kayınpederim kayınlarım ve diğer tüm aile kendisinden yaka silkiyo.sırf onu görmemek için sana gelemiyoruz diyolar bizzat
Tüm aile ondan yana yaka silkiyor olsaydı kv den bu kadar tepki vermez di ayrıca sanada kızım demek zorunda değil belli ki onu yakın görüyor kendine

Hamileyken çok ses yapıyolar diye dış kapıya hidrolik taktırmıştık.hergün zorlaya zorlaya kırdı onu.hemde gözümün içine baka baka.evet o bir pislik.bana ne kadar sinir olsada masum bir bebeğin sürekli uykusundan çalmaya hakkı yok.gündüz istediği kadar ses yapsın.ama 12den sonra yerlere sürekli bişey atıp benim yavrumu zıplatmasın.herşeyden önce Allah korkusu olmalı bi insanın

Size pes vallahi. Tüm yüzsüzlügüyle geldi diye düşünceginize, kavgalıydık yinede geldi sagolsun demen gerekirdi.
Ama kıskanclık kör etmiş gözünüzü,kalbinizi bu kadar da net konusuyorum. Kayınvalidenizin ona kızım demesi,'onu bogmak isdediginizde',eşim üzülür demeniz imalı sekilde...İlk defa bukadar acık bir kıskanclık konusu okudum.
Ve acayip kinci bir kişilik Gördüm.
Siz meleksiniz degil mi hep baskaları suclu?pessss.

Eşiniz tepki vermiyormu bu yaşanan olaylara...
Yoksa dışardanmı seyrediyor..

Zavallı elti.
Birazdan konu sahibi arkadaş eltisinin tüm foyalarını çıkaracak ortaya.

Buna da bayılıyorum,üstüne gelindiginde hemen extreme biseyler uydurup anlatır ya konu sahipleri..
Basta niye yazmadın derler adama.
Ne olursa olsun, ona oyle bisey yapayım ki kimse bana bişey diyemesin sinsiliginizden sonra cok ta diyecek bir sey yok aslında. Yapacagınız seyin arkasında durun bari..

eltide de bir sıkıntı var belliki. psikolojik problemleri olabilir mi?

yalnız gerçekten çok kötü konuşuyorsunuz. bir insana pislik demeyi yakıştıramıyorum

Bende aynını söyledim. Hep aynı şeyler, millet haksızsın dedikçe o eltinin ne kadar pislik olduğunu ispata çalışır gibi neler neler yazılacak daha buraya. Merakla takipçisiyim olayın.

Ayıp ya. Seni sevmiyorsa sevmesin çocuğun günahı ne. Keşke oradan taşınabilsen ya. Saray da olsa eltiyle kaynanayla aynı apartman değil aynı mahalle bile olmuyor.

Taşınmaktan başka çözüm yok

"sulent, post: 44763908, member: 595890"]Üzülme canım belli ki sen ikinci gelinsin ben evlenmeden evvel eltim ve eşi kocamın ailesiyle görüşmüyordu ben de eltime haksızlık yapılmıştır diye kocama diyordum bir şey olmaz konuş canım sen bağlarını koparma diye :) kendi kendime kaşınmışım el öpmeye ailesine gittik eltim bir sulu nevale çıktı ki anlatamam ben saygılı biraz mesafeli biriyim babacııım diye eşimin babasına sarılmalar kolunun altına girmeler eşim kulağıma eltim için aralarının bu kadar iyi olduğunu ben bile bilmiyordum dedi :) o zaman oyun ortaya çıktı yani o önceden geldiği için saç baş girişip birbirini öldürecek gibi olsalar bile anne kız baba kız onlar en güzeli uzak durmak ben uzak duruyorum ama senin o alternatifin yok allah sana yardım etsin bence sen fazla çaktırma anlatma sağa sola bir şey sonra onlarda senin üzeirne kalır o tipler bir anda sana döner hiçbir şey olmamış gibi davranır falan.[/QUOTE]
Benimde en sinir olduğum o zaten melek gibi çıktı biranda.eşimde bana hak veriyo zaten.o gün annesi onada kaydı bi güzel sen erkekmisin falan diye.düşünsene ya haklısın anne deyip ayrılsaydı benden.bende ilk başlarda öyle diyodum aşkım baksana kadının bi kötülüğü yokmuşki falan diye.ama sonra sonra çıktı ortaya.bu 3 yıllık birikim bşr anda olan bişey değil.ama benim fevriliğim yüZünden öyle gözüktü maalesef.ben olsam kavgalı olduğum bi insanın evine gitmem

yani o kadar saçma sapan yazmışsınız ki hiçbir şey anlamadık.
kaç yıllık evlisin, kayın valideyle mi oturuyorsun, eltin komuşun mu yoksa uzzaktan mı geliyor??
ilk nasıl kavga ettiniz, kim haklı kim haksız biz nerden bilelim??
eşin arkanda mı değil mi?? kayınvalide neden bir tek onu seviyor diğerlerinizi sevmiyor.. baya karışık yani!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…