• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi boğmak istiyorum!!!

Lola bunny

O şimdi anne :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2012
268
53
123
Hem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
diye kulaklarımı kapattım falan
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)

Evine gelen misafiri kovmuşsun belki aranız kotuyken bu doğum duzelmesine vesile olurdu?
Napcan belli bu kadar dert etmiceksin evinde ondan bahsetmiceksin gördüğünde geçip gitceksin.. Laf söylediğinde gülerek karsilik vereceksin.

Dogum yaptiginiz gun iyi niyetli bir sekilde bebeginizi gormeye gelmis olamaz mi?
Nasil basladi sorunlariniz?
Sizce neden kaynananiz ona kizim size gelinim diyor?

Hem de çok istiyorum ama yapamıyorum. Niye? Çünkü onunla kavga edersem kaynanacım üzülür ve eşimde üzülür.çünkü kaynanam ona kızım bana gelinim diyo.
Şöyle anlatayım doğum yaptığım gün onunla kavga ettik zaten daha önceden de aramız kötüydü ama o tüm yüzsüzlüğüyle evime geldi bende çık dedim çıkmadı ve lohusalık deliliğiyle kovdum onu bi güzel.tabi salak kafa bu esnada kaynanamın orda olduğunu göremedim.kıyametler koptu kaynanam bana 3 gün boyunca demediğini bırakmadı çoğunu hatırlamıyorum çünkü sütüm kesilmesin
Demem o ki bu kadın 9 aydır tüm rahatlığıyla beni de oğluma deli ediyor.yavrum sürekli gürültü patırtıdan uyku yüzü göremiyo.bana bi akıl verin nasıl alt edebilirim bu pisliği? Öyle bişey yapıyımki o sinirden deliye dönsün ama kimse bana bişey diyemesin :)
Son cümleniz gerçekten çok itici, gıcık birine benziyorsunuz

Bence hiçbirşey yapma görmezden gel..
Taşına biliyorsanız ayrı bınalara taşının..

Bir de eltine sormak lazim acaba sen nasil bir insansin?

bana göre aileden birisiyle böyle kötü olunmaması gerekiyor. Herkes mükemmel değildir herkesin bir kusuru vardır önemli olan bunları yüze vurmak değil alttan almak. Her iki taraf içinde geçerli bu söylediklerim. Ben birbirine tutkun aileyi seviyorum

haklıyken haksız durumuna düşürmüşsün kendini...doğum yaptığın gün nasıl tartıştınız pes valla...taşınmanız en mantıklısı gibi duruyor...

Back
X