Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

O nasıl anne.. o nasıl koca ya. Yazık kızcağıza üzüldüm. Hamile haliyle neler yaşıyor

Yazık Allah kurtarsın o kızcağızı ellerinden
Acaba ailesine haber mi uçursanız bir şekilde gelip görsünler kızlarının eziyetini
O kv olacak vicdansızı da Allah bildiği gibi yapsın

Vicdanli bir insanin davranmasi gereken sekilde davranmissin canm ama karisma bence otarz bisey oldu ben eltimi kayirdim eltim gorumceyle yagli balli oldu arada ben kaldim

Evleri ayırsınlar kızcağız o ruh hastasıyla neden yaşıyor yazık.

Kocanıza da size de helal olsun.

Kocanla kardeşi zıt karekterler sanırım. Kaynına daha çok sinirlendim ya. Tüylerm ürperdi okuyunca. Eşin kardeşiyle konuşsun adam akıllı.

Konusmayla cozulecek bir durum yok .Keske olsa kizlar. simdi kolu kirilmis kvnin . arayip gecmis olsun dememi istiyor esim sizce aramali miyim asla icimden gelmiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz

Kızcağaza çok üzüldüm ya . Allah yardımcısı olsun . Hayırlı bir şekilde kurtulur inşaallah o dünya cehenneminden . .

Kusura bakma kv den de beter olsun diyeceğim ama yine kıza yazık çünkü o huysuz kadın onun başında. . Bir şey olsa yine bütün yükü onun üzerinde olacak zulmü yetmezmis gibi . .

Tansiyonum cikti sinirden ...
Ne dicemi bilemiyorum...
Kariya mi söylensem, erkegim diye gecinen asagalik herife mi yoksa bunlarin hepsini göz göre göre boyun egen kiza mi ....
Yazik ya günah! Allah korkusu yok böyle insanlarin ...

esınız ve sız adam akıllı konusun kayın bıraderınızle.. allah yardımcısını olsun kızın cok uzuldum ya.. hemde iki canlı...

cekın kenara kafasına vura vura konusun nasıl ezmek bu ya goremıyormu.. hemde karısı hamıle kanaması oldugunda falan hıc mı vıcdanı sızlamıyor o adam musvettesının

Konusmayla cozulecek bir durum yok .Keske olsa kizlar. simdi kolu kirilmis kvnin . arayip gecmis olsun dememi istiyor esim sizce aramali miyim asla icimden gelmiyor. Siz olsaniz ne yapardiniz
Ara mesafeli ve kısa şekilde geçmiş olsun de.eşinin gönlü olmuş olur.daha sonra kayınvalidenin ağzına laf vermemiş de olursun.yarının be getireceği belli olmaz sen insanlığını yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…