Eltimi ezen kayınvalide ve daha bir sürü şey ...

Ay böylesini dusman başına vermesin rabbim. Cahil iste ne demişler deliyle ugras cahille uğraşma allah sabır versin ...

Allahın cezaları kayınvalde ile oğlu kendilerine bildiğin köle almışlar.Üzüldüm kıza.Keşke ailesinin yanına gitsede bu insanları çekmese

Paraları varmış ya birde sözüm onlar için nsanlıktan çıkış EXİD yapmışlar....

Okumamışsa nolmuş ya önemli olan saygılı davranması değil mi hayır kendisi okumuş mu gelinini eziyo ? bunu gerçekten soruyorum okumuşmu? Yazık yani gerçekten o kız sesini çıkarmadığı için bunları yaşıyo ama keşke çıkarsa kayınvalideniz bunu hakediyo çünkü.

Insan kendine yardim etmezse kimse edemez. Bu konuyu eltinizin cozmesi lazim. Zira ayni evde yasamayi kabul eden, evlenir evlenmez hamile kalan da yine kendisi. Mesela siz ugrassaniz onun icin, sirf yuvasi dagilmasin diye kocasini kaynamasini sahiplenir ortada yine siz kalirsiniz. Siz insaniyet gorevinizi yapmissiniz, gerisi eltiye kalmis.

kocasının karaktersizliği büyümemişliği ...
yazık o kıza çok üzüldüm gercekten
size de helal olsun haksızlığa susmadığınız için
eşi düzelmedikçe daha çok yapar o kadın

Sanki okuyan insanlar ezilmiyorda burada kaçtatene konu açıldı vede okumuşlar gördük Tıp okumuş öğretim görevlisi vs daha neler.. kv eziyet eşinden ayrı görümceden ayrı hatta boşanmaya kadar gidiyor olaylar yani okumuş okumamış önemli olan İnsanlara hayırı varmı yoksa şerrinden insanlar kaçıyorlarmı ? Sormak lazım !

Tabiki orası öyle ama o okumamış hakediyor demiş kayınvalide çok saçma yani gereksiz bi düşünce okumuş olsa öyle davranmazdım diyor yani asıl cehalet kendisini ele geçirmiş.

Burda kv den kadar eltinin kocasida öküzmus, onu da anladik.

Kv bian once ölmeli, yoksa kizi öldürecekler. Bu belli. Boyle yaşam mi olur yahu?

Ayy bu nedir yaa
Okumamış diye vur sopayı beline oldu canım valla büyük konuşmayım ama böyle kvalidem olsa saçını başını yolarim yazık kizcagizin sesi bile çıkmamış ya

Kv.niz cok acimasiz, cok vicdansiz.
O kadar uzuldum ki eltinize, insallah hakkinda hayirlisi olsun.

eltiniz niye bukadar sessiz ve hakkini aramiyor
öyle koca ve kv benim elime gececek varya paralarim

İyi yapmışsın canım. eltini savunmussun.durust kendini bilen her insanun yapacağı davranış senin yaptigin.. bence koru kadincagizi elinden geldiğince .üzüldüm haline

sır kapısı, kalp gözü falan izlerken olabilir mi böyle kaynanalar derdim varmış gerçekten demek ki .kaynananin sonunu tahmin edebiliyorum izlediklerime dayanarak o kızın eline düşecek .olan o kıza olacak yine

Ah o kadin benim elime gececek paralarim onuda oglunuda! ! Şerefsiz koca pislikkk annesi!!o kadının sonu hortlak arak ölmek olsun inş! !Allah mazlumun yaninda şu an sinirimden üzüntümden uyuyamadim resmen..Kızın ailesiyle bir gorusseniz hiç mi sahip cikmiyorlar? Yokmu annesi babası amcasi agbisi şaka gibi allahım sabır versin. .

eşin biraz kayınbiraderini kenara çekip konuşma yapsa. anneyse anneliğini bilsin ne kadar kötü bir kadın ya kayınvalideler yüz buldukça hepsi böyle zaten de.

bazı yerlerde durumu iyi aileler(!) daha fakir ailelerin kızlarını alıp kendilerine hizmetçi ederler.
bu da öyle bir durum sanırım.
geleneksel olarak da bu şekilde muamele herkes için normal olandır.

üniversiteden bir arkadaşım okulu bırakıp zengin biriyle evlenmiş.
ve kocasının ailesiyle dubleks bir evde beraber oturmaya başlamış.
sürekli gelen giden,hizmet hergün ağlıyormuş diye anlatmıştı arkadaşlar.
çok şaşırmıştım bu şekilde bir hayatı kabul etmesine.

zenginlik bazı insanlara! başkasını ezme hakkı veriyor galiba.

hiç kimse bu kız için bir şey yapamaz.
sesini çıkarıp itiraz etse boşanır kurtulur.
ama ne o ne ailesi bunu istemez,göze alamaz.
ömrü hizmet etmekle geçse de bir gram değer bilinmez.
çünki onun o evde olması hizmetine bağlı.
bir nevi nikahlı köle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…