Eltimi görmek istemiyorum

nora2010

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2009
9.864
10.314
773
merhaba arkadaslar.

eski konularimi bilen vardir konu eltim.bize ailecek cok sorunlar yaratti kavgalar cikardi.kaynanamla ve bizimle anlasamadi yasindi.tasinirken de kayinpedrr onlara ev esyasi verdi tv buzdolabi camasir makinesi vs vs.

benim malim degil verebilir cok sulur herseyim de var.ama kayinpedere dedim ki baba neden verdin keske sikinti cekseydi de belki sana olan ve bize olan saygisizligi biterdi.o da ben ogluma verdim benim oglum sikinti ceksin biyerlere borclansin istemedim dedi.bende uzatmadim.bu yeni tasindi bir hafta 10 gun oldu.ama hemen hemen her aksam burdalar.ben oglumu alip yukari cikamiyorum.onu gorunce sinirim bozuluyor.adini duymaya bile tahammulum yok.bugun yine geldi.oglen kapida karsilastik sokak kapisinda hala burda,her gelisinde kahkahalarla yukari cikip beni kiskirtmaya calisiyor duymuyorum.ama cnm cok sikiliyor.

yanlis anlasilmasin kiskanclik degil bu,kaynanam bana geldiginde durmadan sikayet eder ondan.kotu de ayrildilar.simdi eve durmadan geliyor.benim anlamadigim madem kotuler niye geliyor.sureklii deli o deli ben ona kizmiyorum ogluma kiziyorum fln der,anahtar da bunda henuz birakmamis kapiyi acmaya calisirken ben disari cikiyordum actim o.

neyse fazla uzatmayayim.bana yardimci olurmusunuz.nasil davranmaliyim.gercekten tahammul edemiyorum artik.kaynimi gorunce bukadar sinirlenmiyorum ama onunlada konusmuyorum.esim konusabilirir kardestir atilmaz.hatta seviniyorum aralari kotu degil diye.ama o kizla esim de konusmuyor.cazgirin teki.

bana ne yapmami onerirsiniz,boyle olunca da kayinvaldemin samimiyetinden suphe ediyorum artik.

Sende kaynanaya inmeyi ver kaynanaya söyle ona gıcık olduğunu zorlada sevgi olmuyor ,karekterler uyuşmayınca

Sende kaynanaya inmeyi ver kaynanaya söyle ona gıcık olduğunu zorlada sevgi olmuyor ,karekterler uyuşmayınca
kaynanama cikmiyorum ben o var diye rahatsiz oluyorum

o da biliyor eltimi sevmedigimi

hatta nefret ettigimi

ama kaynanama karsi da acayip sogudum

soyledigi ve yaptigi birbirini tutmuyor

Her ne yaparsa yapsın her ne söylerse söylesin sonuçta eltinizde o evin gelini ve bir parçası.
Asla gelme denmez!Eğer gelme denecekse bile bunu kayınvalideniz der ve olayı kökünden halleder.Sizle küs diye neşesinden ödünde veremez arkadaşım değil mi?Gülerek gelir gülerek gider sonuçta oranın gelini...

kaynanama cikmiyorum ben o var diye rahatsiz oluyorum

o da biliyor eltimi sevmedigimi

hatta nefret ettigimi

ama kaynanama karsi da acayip sogudum

soyledigi ve yaptigi birbirini tutmuyor

ne yapsın canım o da arayı idare etmeye çalışıyodur, sakın soğuma kaynanandan bu yüzden
inan bu yüzden soğumaya hiç değmez aynı çatı altındasınız, ağzınızın tadını bozma bence

Son düzenleme:
zaten uzak duruyormussunuz boyle devam edin.
kayinvalideniz oglu icin iyi olmaya calisiyordur.
onlara da herhangi bisey soylemeyin neden ikili oynuyorsunuz gibi.
siz esinizle mutluysaniz kimseyi takmayin.umrunuzda olmasin.
eger tartismaya girerseniz yada onlara karsi surat asarsaniz (eltinizden bahsediyorum)
onlarin bekledigini yapmis olursunuz siz problemliolursunuz.mesafeniz varmis madem mesafeyi koruyun!

ben bana inat guldugunu dusunuyorum.cunku cok iyi taniyorum.

tabi olaylari bilmediginiz icin.boyle dusunmeniz normal.tesekkur ederim yorumunuz icin...

ben eltimle konusmuyorum bana yasattigi seylerden dolayi.onunla muhatap olmak zorunda kalmiyim diye yukari bile cikmiyorum.

biliyorum nbr desem bana cvp vericek ama ben icimden gelmiyor.

kimse onun kadar kirip uzmemisti beni

o yuzden affedemiyorum

tesekkur ederim canim.oyle yapayim en iyisi

bnce olay her ne olrsa olsun kaynpederinze onlara aldığı eşyalrın lafını etmek size düşmez die düşünüorm..
zaten adamda gereken cevabı vermiş..
bnce sizde biraz kıskançlık var siz ondan önce mi gelin geldinz bu aileye?

Boşverin tıkayın kulaklarınızı, size inat yapıyorsa da en güzel cevap onu takmamaktır. Sizin takmadığınızı anlayınca iyice sinir olacaktır zaten.
Siz uzak durun gerisi kendinden gelir.

tesekkur ederim.zaten kendimi tutmamin sebebi.onun seviyesine inmek istemememdir.

zaten ben bir soylesem o 10 soyler.gerek yok yani.

ne demisler senin anlattigin,karsidakinun anladigi kadardir.

ilgilenip yorumladiginiz icin tesekkurler

ben bana inat guldugunu dusunuyorum.cunku cok iyi taniyorum.

tabi olaylari bilmediginiz icin.boyle dusunmeniz normal.tesekkur ederim yorumunuz icin...

Rica ederim arkadaşım ama yanlış anlama sonuçta gülebilir buna engel olamayız demek istedim.Sizin başınıza gelen bir durum benim başıma gelmiş olsa bende düşünürdüm bana inat güldüğünü fakat hiç umarsamazdım.Eğer inat yapıyorsa zaten kendi kişiliğinin göstergesidir.Bunun için kendini yıpratmaya değer mi değmez..Bırak istediği gibi gülsün eltiniz..Ne demişler;Son gülen iyi güler...

tesekkur ederim oncelikle.evet once geldim.

ama kiskanclik fln yok.emin olun.sadece biraz sikinti cekmesini istedim.kayinpedere soyleyecek olsam.neden bize yardim etmedin de onalara ettim diye sorardim ki hic oyle bir niyetim yok.

cunku herzaman insanin aldigi esya emegiyle alinan her ne olursa olsun daha kiymetlidir bunun bilincindeyim.

eltim esimin vede esinin ailesine kufur eden insan.benim kastim baba sana cok saygisiz neden sen dusunuyorsun onu anlaminda idi,

ama kiskanclik neyin kiskancligini yapacagim ki,zaten o esyalar kayinpederimin dostuyla yasayip ayrildiktan sonra getirdigi esyalar.

kayinvalden napsın
sen onun için neysen oda odur
ikinizde gelinsiniz
sevmiyor olabilir ama ne desin evime gelmeyinmi desin oğluna?
belkide seviyordur
hoş iki durumda seni ilgilendirmez bence
aranızda ne geçtiyse geçti buraya gelmesin deme gibi bir lüksün yok
senin evine gelmiyor sonuçta kayinvaldenin evine gelen misafirede karışmaya hakkın yok bana göre
bilmiyorum ama içinde bir fesatlık sezdim
kayinpederinze bile eşya vermeseydin demişsin
adam kime ne isterse verir kime ne?
eltin geldiği zaman kayınvaldene gitmiyormusun zaten sanırım kayıinvaldende o geldiği zaman seni arayıp sende gel otur demiyor, eee daha ne
ne gibi zararı var sana oraya gelmiş kahkalar atmış felan?
rahatsız olacak birisi var ise oda kayinvaldendir

Boşverin tıkayın kulaklarınızı, size inat yapıyorsa da en güzel cevap onu takmamaktır. Sizin takmadığınızı anlayınca iyice sinir olacaktır zaten.
Siz uzak durun gerisi kendinden gelir.

tesekkur ederim burbuk abla

seni yorumlarindan taniyorum ve goruslerini onemsiyorum

anlıorm ama yinede hoş deil sonuçta alır almaz sıkıntı çeker yada pat die elde eder bunu siz düşünmeyn..
düşünsenizde çevrenzle özellikle kaynpedernze sölemyn siz kıskanç durumuna düşersnz..
daha önceki olayları bilmiorm..
ama dedğim gbi her ne olrsa olsun siz takmayın muhattap olmayın bırakın kendi çöplğünde ötsün dursun

kiskanclik yada fesatlik sezmedim yukardada acikladim

buraya konu aciyorsam yapilan olumlu olumsuz elestirilere de

acigim demektir.

tesekkur ederi, ilgilenip yorumladigin icin.oyle enfret etmisimki kapida karsilasmaya tahammulum yok.ama susmak buyukluktur

haklisiniz sanirim kayinpederimle bu konuda konusmamam gerekirdi.kendisini de cok sever sayarim.ama bu konusmam ona saygisizca sekilde degildi.

neyse tekrar tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…