kaynanama cikmiyorum ben o var diye rahatsiz oluyorumSende kaynanaya inmeyi ver kaynanaya söyle ona gıcık olduğunu zorlada sevgi olmuyor ,karekterler uyuşmayınca
kaynanama cikmiyorum ben o var diye rahatsiz oluyorum
o da biliyor eltimi sevmedigimi
hatta nefret ettigimi
ama kaynanama karsi da acayip sogudum
soyledigi ve yaptigi birbirini tutmuyor
ne yapsın canım o da arayı idare etmeye çalışıyodur, sakın soğuma kaynanandan bu yüzden
inan bu yüzden soğumaya hiç değmez aynı çatı altındasınız, ağzınızın tadını bozma bence
zaten uzak duruyormussunuz boyle devam edin.
kayinvalideniz oglu icin iyi olmaya calisiyordur.
onlara da herhangi bisey soylemeyin neden ikili oynuyorsunuz gibi.
siz esinizle mutluysaniz kimseyi takmayin.umrunuzda olmasin.
eger tartismaya girerseniz yada onlara karsi surat asarsaniz (eltinizden bahsediyorum)
onlarin bekledigini yapmis olursunuz siz problemliolursunuz.mesafeniz varmis madem mesafeyi koruyun!
ben bana inat guldugunu dusunuyorum.cunku cok iyi taniyorum.
tabi olaylari bilmediginiz icin.boyle dusunmeniz normal.tesekkur ederim yorumunuz icin...
bnce olay her ne olrsa olsun kaynpederinze onlara aldığı eşyalrın lafını etmek size düşmez die düşünüorm..
zaten adamda gereken cevabı vermiş..
bnce sizde biraz kıskançlık var siz ondan önce mi gelin geldinz bu aileye?
bnce olay her ne olrsa olsun kaynpederinze onlara aldığı eşyalrın lafını etmek size düşmez die düşünüorm..
Kesinlikle katılıyorum bu mesaja..........
Boşverin tıkayın kulaklarınızı, size inat yapıyorsa da en güzel cevap onu takmamaktır. Sizin takmadığınızı anlayınca iyice sinir olacaktır zaten.
Siz uzak durun gerisi kendinden gelir.
tesekkur ederim oncelikle.evet once geldim.
ama kiskanclik fln yok.emin olun.sadece biraz sikinti cekmesini istedim.kayinpedere soyleyecek olsam.neden bize yardim etmedin de onalara ettim diye sorardim ki hic oyle bir niyetim yok.
cunku herzaman insanin aldigi esya emegiyle alinan her ne olursa olsun daha kiymetlidir bunun bilincindeyim.
eltim esimin vede esinin ailesine kufur eden insan.benim kastim baba sana cok saygisiz neden sen dusunuyorsun onu anlaminda idi,
ama kiskanclik neyin kiskancligini yapacagim ki,zaten o esyalar kayinpederimin dostuyla yasayip ayrildiktan sonra getirdigi esyalar.
kayinvalden napsın
sen onun için neysen oda odur
ikinizde gelinsiniz
sevmiyor olabilir ama ne desin evime gelmeyinmi desin oğluna?
belkide seviyordur
hoş iki durumda seni ilgilendirmez bence
aranızda ne geçtiyse geçti buraya gelmesin deme gibi bir lüksün yok
senin evine gelmiyor sonuçta kayinvaldenin evine gelen misafirede karışmaya hakkın yok bana göre
bilmiyorum ama içinde bir fesatlık sezdim
kayinpederinze bile eşya vermeseydin demişsin
adam kime ne isterse verir kime ne?
eltin geldiği zaman kayınvaldene gitmiyormusun zaten sanırım kayıinvaldende o geldiği zaman seni arayıp sende gel otur demiyor, eee daha ne
ne gibi zararı var sana oraya gelmiş kahkalar atmış felan?
rahatsız olacak birisi var ise oda kayinvaldendir
anlıorm ama yinede hoş deil sonuçta alır almaz sıkıntı çeker yada pat die elde eder bunu siz düşünmeyn..
düşünsenizde çevrenzle özellikle kaynpedernze sölemyn siz kıskanç durumuna düşersnz..
daha önceki olayları bilmiorm..
ama dedğim gbi her ne olrsa olsun siz takmayın muhattap olmayın bırakın kendi çöplğünde ötsün dursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?