Eltimi görmek istemiyorum

hehh en güzeli bu iştee:46:

ona duydugum nefret ve tahammulsuzluk tu.nedeni ise agir sozleri ile beni yeterince aglatmis olmasi.mesela ornek ( insallah cocugunu kucagina alamayasin)4 aylik hamile iken.

esine bagirarak(gitsinler bu evdenn hepsini oldururum)bizim icin.alt katta oturuyorduk yaa.

evet ilk gelinim ama lutfen herkesi kendi eltiniz gibi zannetmeyin.ben onun neyini kiskanacagim.ona da esi aldi herseyini bana da esim aldi.

ha kendisi bana demisti onceden sen buyuk gelinsin kaynanam seni daha cok sever diye.

kurus cikmadi kayinvaldemlerden,

benden egitimli gorgulu cok yer gezmis vs olsa belki,

gerci o zaman da kiskanmaz onun bilgi birikimlerinden faydalanmaya bakardim.yasi benden buyuk yada kucuk farketmezdi.

evet cabuk toparladim.cunku ugrasacak iyi bir ailem ve minik bir oglum var.nefretle beslenmek kimseye fayda saglamaz di.yolu acik olsun,ama benden de uzak olsun...

anlattıklarınıza bakılırsa o da gerçekten farklı bir insan sizin için faln söyledikleri kişiliğini sermiş zaten ortaya ama işte görmeyin sizde bırakın peşini gülmüş gülmemiş kayınpederiniz ve ya kaynananız nasıl davranmış bunların önemi olmasın sizin için bir araya gelmemeye özen gösterin yoksa kendinize yuvanıza çok zararı dokunur

anlattıklarınıza bakılırsa o da gerçekten farklı bir insan sizin için faln söyledikleri kişiliğini sermiş zaten ortaya ama işte görmeyin sizde bırakın peşini gülmüş gülmemiş kayınpederiniz ve ya kaynananız nasıl davranmış bunların önemi olmasın sizin için bir araya gelmemeye özen gösterin yoksa kendinize yuvanıza çok zararı dokunur

yok zaten daha gorusmemize imkan yok.kayinpeder sizi bir araya getirmem daha dedi,bende isabet olacagini soyledim.

orda burda onun hakkinda konusmuyorum,birsey duyarsam da laf demiyorum.sirf kulagina gitmesin diye.

duyduklarima sinirlensem de hicc birsey yapmiyorum.onu arayip veyahut msj cekip kavga cikaracak degilim.bilsin ne kadar degersiz oldugunu.demedigim laflari duyuyorum kayinvalidem den.mesela gorumcem hakkinda demis ki ben de askitom85 de onu sevmiyoruz bizi rahat biraksin hayatimiza karismasin.asla boyle birsey demedim.eger demis olsam niye yazin gorumcemlerin oldugu sehre gitmek isteyeyim ki tatile.esimi de yonlendiren benim.

daha bunun gibi birsuru sey.siz siz olun eltiye guvenmeyiin.sohbetimizde kaynanami kotuler demedigini birakmazdi.ama ben hep benim soylediklerimi carpitilmis ve laf eklenmis sekilde duydum kaynanamdan.hicc umrumda degil.sinirlendim ama ve dedimki anne onun lafina inaniyorsan sana hicbirsey demiyorum.

dedigim gibi guzel bir ailem,mutlu bir evliligim cok tatli bir minik oglum var.dolayisiyla sinir bozacak onla ugrasacak halim yok hic.bos zaman bulursam kitap okurum mutfaga girip yemek yapar kafa dagitirim.

benden uzak olsun da.kaynanam gitmis gitmemis babam zaten hep onlarda,gidecekler tabi ogullarinin evi.bana karismak laf soylemek dusmez.ben kendi isime bakarim.

Canım benim baştan sona okudum yazdıklarını ve sunu anladım ki bazı insanlar gerçekten "empati" kurma yeteneğini kaybetmiş..ben önceki konularını da okudugum için uğraştıgın sahsın olaylarını biliyorum..
Sana doğmamış çocugun için beddua edicek, o.... ile başlıyan ağza alınmayacak kufuru edicek, saçını başını yolmaya kalkıcak... Durun ya hangi insan bu muameleler karşısında öfkelenmez,tepki koymaz??Ben sahsen bu şahsı asla affetmem,hangi çağdayız,bu ne kendini bilmezliktir, edepsizliktir ??
Eşinde zannetmiyorum ki sana "o.." diye kufur eden insanla muhattap olsun bir daha..
Seninde bildiğin gibi bir tek kayınpedere neden esya verdiniz diyerek haksız duruma dusmussun cunku bak burdada goruyosun insanlar ortadaki en buyuk terbiyesizlikleri yapanı unutur,senin haklı olarakta olsa verdiğin tepkini konusur..orda canı cehenneme ne alırsa alsın diyip geçicektin, kimseninde ağzına laf vermiyecektin ama dediğim gibi verdiğin tepkiden daha insani birşey olamaz bu fesatlıktan kıskançlıktan değil senin canını bu kadar acıtan insana karşı doğal olarak verdiğin tepkidir..
Ateş düştüğü yeri yakar diye bir laf vardır herkesinde bildiği gibi,bende eltizedeyim biliyosun dolayısıyla anlıyorum seni,benim kayınvalidemde bilir eltimin fesatlılarını terbiyesizliklerini ama suratına tabiki de belli etmez,ama inan ben hiç kayınvalidemi suçlamadım cunku torunu ve oğlu için yaptıgını biliyorum,sende sakın kayınvalidenden soguma,anladıgım kadarıyla hassas ta birisin sakın arkadaşım..
sen kayınvalidenle kayın pederinle aranı iyi tut,eşinle çocugunla fıstık gibi hayatının tadını çıkart..
bak benim hala çocuk olmuyo :( , ote yandan eltim yuzunden surekli geriliyoorum cunku malesef hiç beceremesemde onunla mecburi ortamlarda gorusmek zorunda kalıyorum ve bu bende inanılmaz stres yapıyo..
Sakın kendinde suç arama neden ben onu kafamdan atamıyorum vs diye, işin gerçeği su ki karakterine saygısı olan hiç bir insan o kufurleri,saldırmaları bedduaları sineye cekemezdi..biliyorum zor ama dusunmemeye çalış ve sukretki o kufur edip,saldırganlık yaparak alenen herkese gösterdi gerçek yuzunu..
Kendine iyi bak canım ,ne zaman bunalırsan mesaj at dertleşiriz ;)

kimseyi kızdırmak istemem ama bu olayda size asla hak vermiyorum, yazdıklarınızdan kıskanıyormuşsunuz gibi bi anlam çıkıyor
oda gelin tabiki gelecek, kötü ayrılması onun birdaha k.valideye gelmeyecği anlam taşımaz....
üstelik k.pederinize " baba neden eşya verdin " demişsinizya kesinlikle sizi haklı bulmuyorum... ne yani kötümü olsunlar kavga gürültüye devammı edilsin !!

Canım benim baştan sona okudum yazdıklarını ve sunu anladım ki bazı insanlar gerçekten "empati" kurma yeteneğini kaybetmiş..ben önceki konularını da okudugum için uğraştıgın sahsın olaylarını biliyorum..
Sana doğmamış çocugun için beddua edicek, o.... ile başlıyan ağza alınmayacak kufuru edicek, saçını başını yolmaya kalkıcak... Durun ya hangi insan bu muameleler karşısında öfkelenmez,tepki koymaz??Ben sahsen bu şahsı asla affetmem,hangi çağdayız,bu ne kendini bilmezliktir, edepsizliktir ??
Eşinde zannetmiyorum ki sana "o.." diye kufur eden insanla muhattap olsun bir daha..
Seninde bildiğin gibi bir tek kayınpedere neden esya verdiniz diyerek haksız duruma dusmussun cunku bak burdada goruyosun insanlar ortadaki en buyuk terbiyesizlikleri yapanı unutur,senin haklı olarakta olsa verdiğin tepkini konusur..orda canı cehenneme ne alırsa alsın diyip geçicektin, kimseninde ağzına laf vermiyecektin ama dediğim gibi verdiğin tepkiden daha insani birşey olamaz bu fesatlıktan kıskançlıktan değil senin canını bu kadar acıtan insana karşı doğal olarak verdiğin tepkidir..
Ateş düştüğü yeri yakar diye bir laf vardır herkesinde bildiği gibi,bende eltizedeyim biliyosun dolayısıyla anlıyorum seni,benim kayınvalidemde bilir eltimin fesatlılarını terbiyesizliklerini ama suratına tabiki de belli etmez,ama inan ben hiç kayınvalidemi suçlamadım cunku torunu ve oğlu için yaptıgını biliyorum,sende sakın kayınvalidenden soguma,anladıgım kadarıyla hassas ta birisin sakın arkadaşım..
sen kayınvalidenle kayın pederinle aranı iyi tut,eşinle çocugunla fıstık gibi hayatının tadını çıkart..
bak benim hala çocuk olmuyo :( , ote yandan eltim yuzunden surekli geriliyoorum cunku malesef hiç beceremesemde onunla mecburi ortamlarda gorusmek zorunda kalıyorum ve bu bende inanılmaz stres yapıyo..
Sakın kendinde suç arama neden ben onu kafamdan atamıyorum vs diye, işin gerçeği su ki karakterine saygısı olan hiç bir insan o kufurleri,saldırmaları bedduaları sineye cekemezdi..biliyorum zor ama dusunmemeye çalış ve sukretki o kufur edip,saldırganlık yaparak alenen herkese gösterdi gerçek yuzunu..
Kendine iyi bak canım ,ne zaman bunalırsan mesaj at dertleşiriz ;)

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ben bana inat guldugunu dusunuyorum.cunku cok iyi taniyorum.

tabi olaylari bilmediginiz icin.boyle dusunmeniz normal.tesekkur ederim yorumunuz icin...

eltin aptal belli ,kaynananada güvenme onada gidip senle ilgili bişiler sölüyor olablir.seni gıcık etmek için gülmesi zaten onun karaktersizliğini gsterir.sen olaylar karşısında sağlam dur kişiliğini bozma ..boşver kapa kapını kaynananla resmi dur ama iplerinide koparma yoksa gülme sesi ikiye katlanır koly gelsin...

Back
X