Eltimi görmek istemiyorum

ondan nefret etmekten vazgec ,ben meslegim geregi cok olmasada psikoloji egitimi aldim.ondan nefret ettikce o duygudan kurtulamazsin arkadasim.bellki kirilgansin.onu affet,yani affet derken yaptiklarini unut demiyorum.dost olmadigini biliyorsun.ama kiminle düsman olursan aslinda o seni esir alir,her yaptigi her lafi dokunur.sonucta bu insani her zaman görme olasiligin var.o hic yokmus say,kendini baska islere ver,ve baska ortamlara gir ve eltin hakkinda konusma baskalariyla cünki bu nefretini hep taze tutar,aklina gelicede baska sey düsün dua et.

selam ve dua ile...

hepinizee tek tek tesekkur ederim

allah razi olsuns

buraya yazmak bana iyi geldi

hersey benim elimde

mutlu olmakta mutsuz olmakta

kafamdan silip atarsam bu benim yararima

bu aksam cok mutlu oldum

iyiki yazmisim

iyiki varsiniz

dusundum de

hayatta insanlarin ne dertleri var

benimki dert bile degil

tekrardan hepinize tesekkur ederim

allah razi olsuns

hersey benim elimde

bu aksam cok mutlu oldum

iyiki yazmisim

iyiki varsiniz

dusundum de

benimki dert bile degil

böle dusunmene cok sevındım... evet senın kı dert bile deıl ...
:46::46::46::46:

allah razi olsuns

hersey benim elimde

bu aksam cok mutlu oldum

iyiki yazmisim

iyiki varsiniz

dusundum de

benimki dert bile degil

bende sahsim adina tesekkür ederim sana.biribirimizden biseyler ögrenmis oluyoruz.ALLAH isteseydi herbirimizi ayni yaratirdi.sonucta ayri düsüncelerde bize biseyler katar.ama dogru insanlarin cok büyük dertleri var.saglik derdi olmasinda.ama huzurda cok önemli tabiki.kimin eline diken batsa kendi cani yanar baskasininki degil.
selam ve dua ile...

eğerki beddua kısmı doğruysa yani çocuğunu kucağını alamayasın dediyse dediğin kadar vardır bu insan ben olsam her geldiğinde kapıya çıkar genemi geldin sen diye sorardım.kız nefret etmekte yerden göğe haklı o kimki bana doğmamış çocuğuma beddua etcek canım parçalarım adamı küçük eltiymiş büyük eltiymiş yok çekemiomuş bunlar hikaye...
hee eşya olayına karışmazdım banane alsın yürüsün gitsin allaha yakın bana uzak olsun

sen böle bir insanı kafana takıpda kendini yıpratma hiç değmez sağlığın bozulur çağar arkadaşını dostunu keyfine bak..hiiiiç takma boşveeer

eğerki beddua kısmı doğruysa yani çocuğunu kucağını alamayasın dediyse dediğin kadar vardır bu insan ben olsam her geldiğinde kapıya çıkar genemi geldin sen diye sorardım.kız nefret etmekte yerden göğe haklı o kimki bana doğmamış çocuğuma beddua etcek canım parçalarım adamı küçük eltiymiş büyük eltiymiş yok çekemiomuş bunlar hikaye...
hee eşya olayına karışmazdım banane alsın yürüsün gitsin allaha yakın bana uzak olsun

sen böle bir insanı kafana takıpda kendini yıpratma hiç değmez sağlığın bozulur çağar arkadaşını dostunu keyfine bak..hiiiiç takma boşveeer

evet dogru

hastaneye doguma giderken de

kaynanam da geliyordu anahtari istedi ondan

benim sancim vuruyor canim burnumda

kaynanama bagirdi kimse bana guvenerek cocuk dogurmasin dedi

zor oldu dogumum kaynanam arada eve gelmis

biryere gitmeyin dogurcak biz hastanedeyiz demis

bana ne ben mi doguruyorum hic umrumda degil deyip gezmeye cikmislar ne kaynim ne o esimi hic aramamislar merak edip

bebege de gelmediler zaten

allah bilsin cok sabirliyimdir ama bazen sabrin da bir sonu var

geldiiiiim :)) hepsini okuyup öyle yorum yazmak istedim
şimdi bak sen ne istiyorsun hatta al eline kağıt kalem yaz
eltinin sana yaptıklarını unutmak onu gördüğünde dahi hatırlamamamk değilmi
eskiden ne yaşandıysa yaşandı
doğru yanlış bunları değiştiremezsin
oldu bittii
ne istiyorum dedin
artık huzurlu olmak onu düşünmemek
şimdi onu düşünmemek için hayatındaki olumlu özellikleri yazalım :)
1. dünyalar tatlısı birtanecik oğluşun var
2. alahaşükürki akıl sağlığın yerinde..
3. evelallah kimseye muhtaç olmadan yaşayabileceğin bir yuvan var
4. seni seven koruyan kollayan bir eşin var
5. kayınvalidenle iyi anlaşıyorsun normal zamanlarda
6. bol miktara gezebileceğin gidebileceğin çevren arkadaşların var

şimdi eltin ilgili akıp hayatın senin için olumlu yanlarını görelim :))
1. eltinin evi artık uzakta
2. kaynananla birlikte oturmadığın için o geldğinde kapıyı kapar çıkarsın
3. eltin gezmeleri sevmez her yere iç rahatlığıyla gidip bolca eğlenirsin
4. sende diyorsun ya işte o burnu havalardaydı noldu kullanılmış eşya aldı.. e işte ilahi adalet sağlandı bunuda düşünme.. burnu büyüklük yaparsan burun kıvırdığına muhtaç olursun...

hah şimdi açacan waka waka afrika müziğini oynayıp kurtlarını döküp kafanı boşaltcan
o eltiyi görüncede yabancı misali görmezden gelecen
görünce sinirlenirsen oda sevinir tabi sinirlendirebildiği için seni :))
bırak ne hali varsa görsün senin dünyanda o olsa nolur olmasa nolur (valla bnce olmasa mükemel olur )

hah şimdi rahatladımı kafan
il eskiyi
salla gitsin
kapını kapayınca evinde huzurun varsa tamamdır
bırak oda hayatta ne yaşayacaksa onu yaşasın
zaten bu fitne fücurluk bu ahlak ve bu asosyallikle neler yaşıyordur kimbilir:69:

bundan sonra hafızanı resetliyorsun :) eltinin olmadığı döneme kadar :)
o kısımı sildik
yaşananlar yaşanmadı..
kavgalar saldırılar olmadı
eşya meseleside tarih oldu (pişman olsan da söyledin artık boşver)
çocuğunda sağlıcakla dünyaya geldi
onada muhtaç olmadın oda lafları dediğiyle kaldı :)
şimdi tam 50 defa burnunda nefes alıp ağzından ver derin derin
ohhhh
şöyle at bi stresini ne kaldı geriye silmek istediğin :))
bunlar yaşanmadı sildik
o senin için bir yabancı farzetki sadece kayınvalidene gelen hoşlanmadığın bi kadın
:)
o gelince evine geç
üzülme
sevinme
sinirlenme
sanki o yokmuş gibi
nötr ol okadar :))
gülüyorsa gülsün boşver
gülmüşse nolmuş
aklından şunu geçir
:))
gülmek sağlığa faydalıdır yüz kasları çalışır
hatta onu gördükçe bununla ilgili komik şeyler düşünki onun varlığından çık başka dünyaya geç :))

puncheeeee

bu saatte ayaktayim oglumhuysuz dis cikariyor

uyumadim daha hic durmadan agliyor

beni guldurdun hemde cok guldum helal olsun sana

yarin hepsini bir kagida yazacim

uygulamaya baslayacagim

cook tesekkur ederim yaa

en azindan benim ne demek istedigimi anladin

yani ne kiskancim ne fesat

cok sagol

oğluşuna çok geçmiş olsun :)) bak sanki derdin yokmuş gibi kendine dert üretme :))
arada aç komik bişeyler eğlen kendine gel
olmadı beni bul :))

boşver ya :)
fesat ol cahil ol kör ol ablak ol kel ol :) kim ne derse o ol
ama özünde sen ol :))
bana kelsin desen ben kelmi olurum
ben senin hayatının ancak 1000de birini okurum okuduğumunda milyonda birini anlarım yaşamamışsam yaşamışsam belki biraz daha fazla
herkesin karakteri olaylara bakışı yaklaşımı farklı sonuçta :))
herkes kendi hayatı çevresi veya duyduklarıyla eşleştiriyor
kimse senin ne yaşadığını bilmiyorki :)
takılma bence
dediğim gibi önüne bak eğlen
ben senin sıkıntını anladım
senin kim olduğun ne yaşadığında pek önemli değil istersen çaçaronun teki ol :1:
bu durumda yapılabilecek en doğru şey bence budur :))
koyacan takkeni önüne
dökecen sıkıntını
bu sıkıntı senin geleceğini etkiler mi
bu sıkıntıyı senmi yapıyosun senden kaynaklı problem varmı
bu sıkıntıyı acaba sen kendi kendinemi yapıyosun ( dertsiz başına derde gerek varmı )
bukadar işte ya :)
oğluşunla ilgilen sen:29:
bende uyuyim artık sabahın körü oldu nerdeyse
:29:

seni anlıyorum canım, bizdede bela bi elti var, ama benim için o artık yok, eşimle mutluyum birbirimizi seviyoruz iyi anlaşıyoruz, o kim şu kapının dışındaki hiçbirşey beni ilginlendirmiyor ve huzurumu bozamaz, sende öyle düşünmelisin, punchshe arkadaşım çok güzel doğru şeyler ifade etmişsin:71:

oğluşuna çok geçmiş olsun :)) bak sanki derdin yokmuş gibi kendine dert üretme :))
arada aç komik bişeyler eğlen kendine gel
olmadı beni bul :))

boşver ya :)
fesat ol cahil ol kör ol ablak ol kel ol :) kim ne derse o ol
ama özünde sen ol :))
bana kelsin desen ben kelmi olurum
ben senin hayatının ancak 1000de birini okurum okuduğumunda milyonda birini anlarım yaşamamışsam yaşamışsam belki biraz daha fazla
herkesin karakteri olaylara bakışı yaklaşımı farklı sonuçta :))
herkes kendi hayatı çevresi veya duyduklarıyla eşleştiriyor
kimse senin ne yaşadığını bilmiyorki :)
takılma bence
dediğim gibi önüne bak eğlen
ben senin sıkıntını anladım
senin kim olduğun ne yaşadığında pek önemli değil istersen çaçaronun teki ol :1:
bu durumda yapılabilecek en doğru şey bence budur :))
koyacan takkeni önüne
dökecen sıkıntını
bu sıkıntı senin geleceğini etkiler mi
bu sıkıntıyı senmi yapıyosun senden kaynaklı problem varmı
bu sıkıntıyı acaba sen kendi kendinemi yapıyosun ( dertsiz başına derde gerek varmı )
bukadar işte ya :)
oğluşunla ilgilen sen:29:
bende uyuyim artık sabahın körü oldu nerdeyse
:29:

böyle dostlara ve yorumlara can kurban herkesin empatı kurma yeteneği yok bazıları yargılıyor geniş çerçeveden bakmak ayrı bir yetenek insanların böyle bunun gibi dostları olsun başka şeylere gerek kalmaz

yatmadan ozelime msj atarmisin punchee

tesekkur ederim

canım sen bu mesajı yazarken ben herhalde horluyordum :1::1:
şimdi uyandım :)) özeline ne yazmamı istersen istek çalabilirim :1::1:
canım ne istediğini şu anda uyanmış olmanın verdiği sersemlikle pek anlamadım :)) yazıyım özeline ama ne yazıyım :61:

seni anlıyorum canım, bizdede bela bi elti var, ama benim için o artık yok, eşimle mutluyum birbirimizi seviyoruz iyi anlaşıyoruz, o kim şu kapının dışındaki hiçbirşey beni ilginlendirmiyor ve huzurumu bozamaz, sende öyle düşünmelisin, punchshe arkadaşım çok güzel doğru şeyler ifade etmişsin:71:
BaharPerisi senin cadaloz elti napıyo kızz :)) senin son durumu soramadım :))
napıyosun bakalım ayrıca teşekkür ederim teveccühünüz :9::9: (şımarıyorum ama)

böyle dostlara ve yorumlara can kurban herkesin empatı kurma yeteneği yok bazıları yargılıyor geniş çerçeveden bakmak ayrı bir yetenek insanların böyle bunun gibi dostları olsun başka şeylere gerek kalmaz
teşekkür ederim ablam o sizin güzelliğiniz :)
olumsuz baka baka şaşı olduk :) azcık bardağın dolu tarafı diyelim demi :):69:

Onların daha önceden sorun yaşayıp kavgalı olmaları demek, o eve artık gelmeyecekleri anlamına gelmiyor.Anlaşamamış ayrılmış olabilirler o evden nihayetinde onların tercihi...Sorun demekki böylelikle çözülmüş siz de takmayın artık.Kayınpederinizin verdiği eşyaları da niye verdiniz diye yargılamakla doğru yapmamışsınız sonuçta gelinle ne kadar sorunlar olursa olsun oğlu var işin içinde.Demekki borç içinde boğuşsun istememiş insan kendi canına kıyar mı
Kaynananızda ne yapsın kadıncağız elbette ki bu şekilde davranacak kavga edecek hali yokya oğlundan olmak var sonunda dediğiniz gibi davranırsa...
Sizde sinir olmak yerine onun yerinde olsanız ne yapardınız diye düşünün

artikk hiccc sinir olmuyorumm relaxx

kayinpederimle konusmasam iyi olurdu evet.

zamaninda ben de kayinvaldem le oturdum.

evden tasinirken hic birseyimiz yok tu.

ise girdim calistim

ve kimseden birsey almadan herseyimizi tamamladik.

bunun verdigi mutluluk paha bicilemez.

artik o eve eltim gelmis gelmemis hic umrumda degil.benim resimlerime gelinligime burun buken kucumseyen insan

simdi 2 el esyaya mahkum oldu,ustelik ben asla ama asla kimsenin birseyini kullanmam derken.

ha sunu da belirteyim alacagi hicbirsey kalmayinca daha asla evine adim atmiyor kayinvaldemin.

aman neyse benden uzak olsun da

ne yaparsa yapsin,

dedim ya ne bir kizginlik ne bir kiskanclik

hic birsey beslemiyorum ona.insan sevdiklerine kizar mis dedikleri bu olsa gerek...

Kendinizi çabuk toparlamışsınız ne güzel.Böyle daha fazla stres içinde yaşayamazdınız.Gelmişte gitmişte insan olsun vs çok yorardı sizi..Maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

arkkadasim mesele de burda

bana yapilmadi ona da yapilmasin degilki dusuncem

tekrar soyluyorum biraz sikinti cekmesini istedim

cunku bana geldigi vakit hep kucumsuyordu esyami gelinligimi vs

tamam kayinpederle o konuda konusmasam iyi olurdu evet

ona yapabilecegim her iyiligi yaptim inanin

canim dedim canin ciksin dedi.boyle bir insana harcayacak ne vaktim kaldi nede sabrim.

daha muhtac en azindan ufak bir tebessumle karsilik verecek insanlar bulmak zor degil.ve hersey para degil,doguma giderken bile kimse bana guvenip cocuk dogurmasin diyen bir insana

ben iyilik yapnak istemiyorum...

tekrar tesekkur ederim

"tekrar soyluyorum biraz sikinti cekmesini istedim" bu kelimeniz bana çok tuhaf geldi gerçekten. ve samimi konuşmam gerekirse biraz kıskançlık sezinledim... ama lütfen bunu kişiliğinize yönelik bir kelime olarak almayın da şöyle açıklayyım kurduğunuz cümleden böyle bir anlam çıkarttım belki olmabilirsiniz de. siz sıkıntı çekmiş olabilirisiniz, size bazı şeyler yapılmamış olabilr ama bu demek değildir ki ona da yapılmasın ya da o da sıkıntı çeksin. hadi bunu içinizden düşünüyorsuz ama kayınpederinize de söylemeniz ne olursa olsun size düşmezmiş ki o da çok olgun bir cevap vermiş zaten... her zaman kötüyle kötü olunmaz adamcağız gelini sever ya da sevmez ama arada oğlu var ve oğlunun hatrına yapmış bişeyler bunu sorgulamanız olmamış bence. bana inat gülüyor demişsiniz bu niye sizi çileden çıkarıyor ki bırakın gülsün hatta sevinin kendi kendinie mutluluk oyunu yapıyor diye... siz onu bence takıntı yapmışsınız gülmesi bile batar olmuş ya da takıntı olmasın da bunun adı artık tahammülünüz kalmamış ona karşı... bilmiyorum sadece tarafsız bir gözle olaya baktım ve hep görünen şeylerden birisi nedense büyük gelinlerde küçük gelinlerle kendilerini kıyaslama oluyor bana alınmadı ona alındı bana yapılmadı ona yapıldı ben çektim o çekmedi gibi... boşverin bunları tamam bahsettiğiniz gibi çirkef bir insansa değer vermeye gelmiyorsa vermeyin değer gözünüz görmesin muhatap olmayın yeter takmayın kafaya boşverinnn

artikk hiccc sinir olmuyorumm relaxx

kayinpederimle konusmasam iyi olurdu evet.

zamaninda ben de kayinvaldem le oturdum.

evden tasinirken hic birseyimiz yok tu.

ise girdim calistim

ve kimseden birsey almadan herseyimizi tamamladik.

bunun verdigi mutluluk paha bicilemez.

artik o eve eltim gelmis gelmemis hic umrumda degil.benim resimlerime gelinligime burun buken kucumseyen insan

simdi 2 el esyaya mahkum oldu,ustelik ben asla ama asla kimsenin birseyini kullanmam derken.

ha sunu da belirteyim alacagi hicbirsey kalmayinca daha asla evine adim atmiyor kayinvaldemin.

aman neyse benden uzak olsun da

ne yaparsa yapsin,

dedim ya ne bir kizginlik ne bir kiskanclik

hic birsey beslemiyorum ona.insan sevdiklerine kizar mis dedikleri bu olsa gerek...

hehh en güzeli bu iştee:46:

Back
X