• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi hayatımdan çıkarmaya karar verdim ama nasıl yapıcam

tam çıkaramazsın sanırım hayatından aynı binada olunca. bende eşimin halasını hayatımdan çıkardım yok sayıyorum ama bizim aramızda 1150 km var kolay oluyo :)

ben olsam kapıyı çalınca açmazdım, sorduğunda uyuyorum, duştaydım, namazdaydım, telefondaydım falan derim. yada açarsan karşılaşırsan şuraya gidiyorum buraya gidiyorum işim var der kısa keserdim.
o dediklerini yaptıktan sonra arkamdan neler neler atar tutar kim bilirr

Birden değilde yavaştan uzaklasacaksiniz
Zamanlada silip atarsınız
öyle olacak zaten zamanla zaten yakında ailemin yanına gidicem 1 ay olmicam döndükten sonrada yavaş yavaş uzaklaşıcam ama çok işim düşüyo ilk koştuğum kişide malesef o çünkü kimse yok yardımcı olacak ne valide nede diğer elti biri destek olsa onun kapısını bile açmam ama işte kahretsin ki ailemden kimsem yok yakınımda

canım ama hayatından çıkarmak istiyosan bunu göze almalısın. benimde arkamda atıp atıp tutuyolar ama ben takmıyorum çünkü onlarla görüşmeyince mutlu ve huzurluyum.

canım ama hayatından çıkarmak istiyosan bunu göze almalısın. benimde arkamda atıp atıp tutuyolar ama ben takmıyorum çünkü onlarla görüşmeyince mutlu ve huzurluyum.
yok canım tabikide takmıcam artık bu işin sonu yok ben affettikçe ses çıkarmadıkça o devam edecek mutsuz olan ben olucam yok öyle bi dünya bu defa kararlıyım herkes konuş ama mesafe koy diyo aynen öyle yapıcam İNŞALLAH

Arkandan iş çeviren birinin sana ne kadar hayrı dokunur ki ?
Kendin diyorsun iş çeviriyor diye.. Yaptığı iyilikleri yarın bir gün tepene kakarsa hiç şaşırma derim..
Bizim de daha doğrusu annemin de böyle bir eltisi var.. Her gün dibimizdeler binalar yan yana ama meraba meraba.. yerinde olsam ihtiyacım olsa bile ondan medet ummam..

öyle olacak zaten zamanla zaten yakında ailemin yanına gidicem 1 ay olmicam döndükten sonrada yavaş yavaş uzaklaşıcam ama çok işim düşüyo ilk koştuğum kişide malesef o çünkü kimse yok yardımcı olacak ne valide nede diğer elti biri destek olsa onun kapısını bile açmam ama işte kahretsin ki ailemden kimsem yok yakınımda
Ya sayki eltiniz hayatınızda yok hiç kimsen yok napıcaktın? Başının çaresine bakacaktın öyle yada böylede ... kendine önce güvenmesini bil bsğımlı olma hiç kimseye belki eltiniz senin zayıf olduğun taraflarını bildiği için bukadar hakkında o cesareti senden bulup atıp tutabiliyor .Göster ona muhtaç olmadığınızı ...

Karşılaştığın zaman muhabbetleriniz yüzeysel olsun. Ona sirtinizdan vuracak kozlar vermeyin

Ya sayki eltiniz hayatınızda yok hiç kimsen yok napıcaktın? Başının çaresine bakacaktın öyle yada böylede ... kendine önce güvenmesini bil bsğımlı olma hiç kimseye belki eltiniz senin zayıf olduğun taraflarını bildiği için bukadar hakkında o cesareti senden bulup atıp tutabiliyor .Göster ona muhtaç olmadığınızı ...
haklısın ne diyim... göstercez bakalım

evlendikten sonra aile de kendime en yakın gördüğüm kişi oydu çok samimi gelmişti beni anladığını düşünüyordum

evlendikten sonra kendime yakın hissettiğim tek kişi oydu onla rahat konuşabiliyordum ortak noktamız çok iyi anlaşıyorduk birbirimizle dertleşiyor herşeyimizi paylaşıyorduk bigün bana hiç beklemediğim bi anda beni çok kıran bi espiri yaptı ben hiç bişey demeden yanından uzaklaştım eve geldik ben evimde hüngür hüngür ağlarken o kayınvalidemle diğer eltime BENİM ONLA NE KONUŞTUYSAM NE DERTLEŞTİYSEM NOKTASINA VİRGÜLÜNE HEPSİNİ BİR NEFESTE ANLATTI çünkü bana espiriyle karışık söylediği o sözün hiçbir açıklaması vede affı olmayacağını bildiği için sırf kendi hatasını kapatmak adına benim bütün sırlarımı açığa verdi..... bu olaydan sonra 4-5 ay konuşmadım peşimde dolandı özür diledi falan affettim eskisi gibi de olmadım olamazdım zaten ama o hala aynı şeye devam ediyo son zamanlardaki tavırları kıskançlıkları beni bıktırdı

yavrucum o şaka ne peki? bu kadar neden kırıldın? samimiyetle hadsizliği karıştırıyor insanlar malesef

Konusmayi sakin ola deneme!! Tecrubeyle sabittir daha kotu oluyor..
Sadece merdivenlerde karsilasinca merhaba merhaba de o kadar zamanla anlar o da ceker kendini..

6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim
Elbette önce konuşmalısın. ancak bazı yüzsüz insanlar vardır ki verdiğin şansın ne kıymetini bilirler ne de ders alırlar. Hepimizin çevresinde buna benzer kişiler vardır. Kırdığı ceviz bini aştıysa eğer ve sen o insanla görüşmek de istemiyorsun en azından askıya al ilişkinizi. Selam ver geç bir süre.

6 yıllık evliyim evlendiğim günden beri hep yanımdaymış gibi duran ama her defasında sırtımdan vuran eltime defalarca şans vermeme rağmen hala yapacaklarını yapıyo an itibariyle onla olan bütün alakamı kesmeye ilişkimi bitirmeye karar verdim ama aynı apartmanda yani aile apartmanında oturuyoruz heran karşılaşıyoruz bunu nasıl nasıl yapmalıyım (yüzünü dahi görmek istemiyorum ama) konuşmaya devam edip mesafemi koyayım yada karşıma alıp konuşmalımıyım bunu neden yaptığını mı sorgulayayım işin açıkçası birbirimizede her daim muhtaç oluyoruz ailem yok yanımda destek olanım yok bu durumun üstesinden nasıl gelebilirim

Canım mesafeli bir ilişki kur, selamı sabahı kesme ama birşeyine yardım etme, sende ondan yardım isteme...

karşına alıp konuşmaya değmez, konuşmaktan anlayan bunu yapmaz zaten. mesafeni koru, anlık öfkeyle hareket etme hata yaparsın. sadece çizgiyi çek, ne sen git ileri ne o gelsin geri. NET.

Back
X