• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimi şikayet ettim!! acil

1umutsuzvaka

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2020
39
8
1
44
Arkadaşlar bir önceki konumda bahsettiğim eltim hakkında şikayette bulundum savcılığa bayramdan sonra geleceklerini söylediler. Elimde kaydım yok söylediği hakaretleri vs yalanlayacağından eminim bu durumda ne yapacağım veya ne işlem yapıyorlar bilgilendirir misiniz 🙏🏻

Arkadaşlar bir önceki konumda bahsettiğim eltim hakkında şikayette bulundum savcılığa bayramdan sonra geleceklerini söylediler. Elimde kaydım yok söylediği hakaretleri vs yalanlayacağından eminim bu durumda ne yapacağım veya ne işlem yapıyorlar bilgilendirir misiniz 🙏🏻
Elinizde ispat yoksa savcı ne yapsın? Konunuzu bilmiyorum ama darp falan mı etti, raporunuz var mı?

Komşulardan felan gören şahit olabilecek kimse yok mu ?eşiniz de geldiklerinde konuşsun ,birdaha birşey yaptığında fotoğraf çekin ses kaydı alın.

1 komşumla konuştum o kadına da zamanında demediğini bırakmamıştı kadının eşi yok tek başina olduğu için çekiniyor ama şahitlik yapacağım dedi umarım vazgecmez..
Zaten hakaret davası muhtemelen uzlaştırmaya gider, ciddi bir dava açılmaz. Şahitlere de gerek kalmayabilir ama uzlaştırmadan da çok ciddi bir sonuç çıkmaz.

Uzlaştırma ne peki bu konulara çok uzağım ilk defa işin içinde buluyorum kendimi
Dava açılmadan bir uzlaştırmacı eşliğinde bir araya gelip anlaşıyorsunuz böylece kapanıyor konu. Maddi ya da manevi bir edim talep edebilirsiniz uzlaşmak için. Ya da uzlaştırmayı hiç kabul etmeyip dava sürecine girebilirsiniz. Ama hakaret davaları uzlaştırma kapsamında, ilk olarak uzlaştırma seçeneği koyarlar önünüze.

Dava açılmadan bir uzlaştırmacı eşliğinde bir araya gelip anlaşıyorsunuz böylece kapanıyor konu. Maddi ya da manevi bir edim talep edebilirsiniz uzlaşmak için. Ya da uzlaştırmayı hiç kabul etmeyip dava sürecine girebilirsiniz. Ama hakaret davaları uzlaştırma kapsamında, ilk olarak uzlaştırma seçeneği koyarlar önünüze.
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için

Back
X