eltimin adını koyamadım

oratoryum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
37
0
0
Denizli
elitim benim küçüğüm bana karşı çok soğuk davranıyor gözlerimin içine bile bakmıyor
birde aynı şehirde oturmuyoruz kv.ye gittiğimde mecbur onuda görüyorum sende kimsin tavırlarında

adını koyamadım kıskanç mı ,dengesizmi ,çözemedim .herşeyimi sanki hakir görür gibi bir hali var .herşeyi ben biliyorum havalarında
birşeyde olsa aramızda gam yemiycem ama onun bana karşı çok lafları olmuştur ama ben sayılı günler diye hep alttan almışımdır

çocuğuma bakmamdan tutunda kocamın bana davranışına kadar hep eleştirel davranıyor
benim çocuklar iştahsız zor yediriyoruz hayır illa o tabak bitrecek ona göre bir keresinde ...............

Son düzenleme:
kızlar ayrı ayrı yazıyorum uzun uzun yazdığımda nedense üyeliğim düşüyor sanırım fazla hızlı değilim ondan

memlekete kendim çocuklarımla gittim bir zama kv.ler yoktu annemde 1 ay kaldım yanıma ne eltim nede kaynım geldi gelmeleri gerekmezmiydi ben onların çokta olmasa büyüğü ve abilerini hanımıyım ...bide kaynıma söyleyince ben senin annenin evinemi gelcektim dedi bana çok gücüme gitti
ben çok mu ince düşünüyorum anlamadım

bir ad koymanız gerekmiyor..umrunuzda olmasın ve uzak durun yeterli bence.zaten ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz.

Karsinizda ki insanlarin size verdigi deger kadar deger verin sizde onlara.
Hayatinizin merkezine koymayin su insanlari.
Eger size laf söylüyorsa sizde saygi cercevesinde cevap verin.
Bosuna kafaniza takip ziyan ediyorsunuz zamaninizi.
Yani düsünüyorum, ben kayinvalideme gittigimde, kayinvalidem bana " sunu yapayim yermisiniz" dese ve benim eltim de bana " yemek secilmez ne varsa o yenir" dese.
Ben dönerim ve " bunun yemek secmekle alakasi yok, belli ki annem bizi memnun etmek, cok sevdigimiz yemekleri yaparak mutlu etmek istiyor. Bunu yemek secmek olarak degerlendirmen büyük basari" derdim.

bu eltilerin hepsi mi böyle gıcık oluyor yaa bende de war bi tane böle dengesiz elti :))

weiss haklısın ama onun bu tavırları çok canımı sıkıyor senede bir kere bir araya geliyoruz ondada can sıkıntısı yaratmakta üstüne yok hani bazı tipler vardır kendi açıkları olduğu halde başkasında gördüklerinde mutlu olur başkasını açtıkça açmaya çalışır kapatacağına işte o cins bişii
bilemiyorum diyorum ya adını koyamadım

senı sevmıyor olabılır tarzlarınız farklı demekkı aynı ortamda bulunmak ıstemıyor kı normal

sende ona mesafelı davranırsan hıc bır sorunun kalmaz
merhaba merhaba bu kadar

benım ltimde "inşallah mutlululuk nedir bilmezdiye benim için dua ediyo ben de kıçıla gülüyorum...

Iste diyorum ya, bosverin, isim falan koymaya calismayin. Hatta hicbirsey yapmaya calismayin, görmeyin, umursamayin, bakmayin, size sinir bozucu bir sözü olrsa da saygi cercevesinde verin cevabini gecin.

eğer açık açık konuşamıyorsan bir insana vereceğin en büyük ceza onu görmezden gelmektir..sen onu görmezden gel ilk başta çıldıracaktır ama sonra geri çekilecektir.zaten sık görüşmüyorsunuz,o görüştüğün zamanları da onun çirkin laflarını düşünerek mi ziyan edeceksin?belki de istediği buydu ve başarıyor şu anda farkında mısın? aklınca eltilik yapıyor işte ama komik oluyor farkında değil.gül ve geç

işte ben söyledimi benden kötüsü olmuyor
aynı şehirde bir ay kaldım annemde sonra lv.ler evlerine gelidiler bende kv.ye gittim amcası oğluma nerdeydin bir haftadır dedi bende geleydin de göreydin dedim oda bana sertçe dönüp ben senin annenin evinemi gelcem dedi
tartıştık ben kötü oldum o günden sonra bende yüzlerine bakmıyorum ama herkezin nazarında ben hatalıyım eşimin aileside ince düşünceli değillerdir kayınpederim bana düğünümde hediyelik bilezik takılmıştı
onu abin takmıştır dedi yüzüme bakabaka odenli densiz düşüncesizler yani

sen söyledimi kötü olursun o saman altından su yürütür sizde haksızlığa gelemez açık açık söylerseniz suçlu kıskanan çekemeyen taraf olursunuz ki bunlar kk.da defalarca anlatıldı sende onu takmayacaksın bişi söylerse şakayla karışık pat yapıştıracaksın arkasından da bir kahkaha işte o zaman yüzüne bak akşamda aklına getir getir gül

siz ondan büyüklüğünüze hürmet beklemişsiniz. karşıdaki insan küçüklüğünü göstermiş. küçüldükçe küçülmüş.
bırakın sizde, ilgilenmeyin. sonuçta kayınvalidenizle aranızda bir sorun yok, eşinizle de etkilememiş. daha fazla kafanızda büyütüpte evliliğinize yansıtmayın. bu sefer diğer insanlarda huzursuz olacak.

canım gereksiz beklentiye giriyorsun...
seni seven gelir zaten gelmiyorlarsa da boşver neden bundan kendine üzüntü yaratıyorsun...

sen ince fikirlisin ama karşındakiler kaba...

tatlım yokmuş gibi davran git herkesle gül hatta abartılı şekilde gül eğlen ne derse desin duymuyormuş gibi yap yokmuş gibi davran nasılsın bile deme herkesle samimi ol akrabalarla ilgilen kaynın halini sor ama ona hiçbirşey deme suratta asma
birşey soracaksanda kalabalıkta topluca sor ben öyle yapıyorum kuduruyor)

kimse kimseye gitmek zorunda görmek zorunda değil
sanki siz gidecekmşiydiniz eltiniz annesinin yanın da kalsaydı
sizde yakın olsaydınız
niye herşeyi kendi açımızdan düşünürüz

Boş verin hiç kafanıza takmayın bı isim filan koymayın

Tatilde gelmediler diye uzulmussunuz gelene kapınız açıktır gelmedi ise kendi bilir en azından gelipte sizi strese sokmamış

Benim eltinin yanında sizinkiler bir hiçççç

Elti Görümce Kaynana uzak duracaksın BİTTİ....

Ne kadar uzaklık okadar RAHATLIK....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…