Karsinizda ki insanlarin size verdigi deger kadar deger verin sizde onlara.
Hayatinizin merkezine koymayin su insanlari.
Eger size laf söylüyorsa sizde saygi cercevesinde cevap verin.
Bosuna kafaniza takip ziyan ediyorsunuz zamaninizi.
Yani düsünüyorum, ben kayinvalideme gittigimde, kayinvalidem bana " sunu yapayim yermisiniz" dese ve benim eltim de bana " yemek secilmez ne varsa o yenir" dese.
Ben dönerim ve " bunun yemek secmekle alakasi yok, belli ki annem bizi memnun etmek, cok sevdigimiz yemekleri yaparak mutlu etmek istiyor. Bunu yemek secmek olarak degerlendirmen büyük basari" derdim.
umrumda değil ama şimdi yine gidicem ve onu görücem kadesa yine sinirlerim zıplıycak ona korkuyorum
weiss haklısın ama onun bu tavırları çok canımı sıkıyor senede bir kere bir araya geliyoruz ondada can sıkıntısı yaratmakta üstüne yok hani bazı tipler vardır kendi açıkları olduğu halde başkasında gördüklerinde mutlu olur başkasını açtıkça açmaya çalışır kapatacağına işte o cins bişii
bilemiyorum diyorum ya adını koyamadım
kızlar ayrı ayrı yazıyorum uzun uzun yazdığımda nedense üyeliğim düşüyor sanırım fazla hızlı değilim ondan
memlekete kendim çocuklarımla gittim bir zama kv.ler yoktu annemde 1 ay kaldım yanıma ne eltim nede kaynım geldi gelmeleri gerekmezmiydi ben onların çokta olmasa büyüğü ve abilerini hanımıyım ...bide kaynıma söyleyince ben senin annenin evinemi gelcektim dedi bana çok gücüme gitti
ben çok mu ince düşünüyorum anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?