eltimin adını koyamadım

kimse kimseye gitmek zorunda görmek zorunda değil
sanki siz gidecekmşiydiniz eltiniz annesinin yanın da kalsaydı
sizde yakın olsaydınız
niye herşeyi kendi açımızdan düşünürüz

ben eltimi annesinin evine eltimi gelin ettikten sonra çok gittim
el insanıbenim ne işim var eltimin annesinin evinde demedim kaynım bana öyle dedikten sonra gitmiyorum...o kaynımla nişanlıyken ilişkilerin gelişmesi açısından eşimle onun ailesine gitmek isterdim ama eşimde yabani olduğu için getiremezdim tabii

ben eltime ankarayı hiç görmemiş ,gitmemiş benim orda ablam var gel getireyim seni gezeriz demiştim zamanında ki gelse getirirdim ben karşımdakini kendim gibi zannettim birde artık akrabayız diye düşündüm ama olmuyormuş öyle
geçde olsaanladım herkes ben değilmiş

Son düzenleme:
Valla benim eltimin zamanında bana ve eşimin ailesine yaptıklarını duysan benimki yine iyiymiş dersin. Ama biz yine de onun seviyesine düşmedik. O kötülük mü yaptı biz yine iyilikle karşılık verdik. Şimdi noldu. 1 senedir o elti gitti yerine 360 derece dönen bir kadın geldi. İlla ki zamanla yaptıklarının hatasını görüyorlar.
ama senin kaynındada iş yok gibi. Bence eltin kocasından yüz buluyor. Kaynında diyeceğini diyen bir tip herhalde.
Yapacağın tek şey onu umursamamak. O yokmuş gibi davran. İnan bu karşındakini daha da yıkıyor. bakıyor ne yapsada umursamıyorsun o zaman dünya iyisi oluverir.

Hic kendinizi yormaya gerek yok... Nasilsa oyle Kabul edin ve muhatap olmayin,ha bayramlarda fln illa gorusursunuz o zamanda ters laflarina sizde ters cevaplayin...Kim nasil davraniyosa aynen oyle yapin hayat bana bunu ogretti :)

size şunu anlatayım
bir gün mutfağa girdim kv.deyiz.eşimle kardeşi mutfakta oturuyorlar masanın üstünde kurabiyeler var dben ağzıma bitane atacaktım eşimde benim kilolarımla çok uğraşırdı eskiden şakayla karışık
bende dedimki kurabiyeleri görünceağzıma birtane atıcam ama senden korkuyorum ama bunu şakasına dedim eşim hiçbirşey demedi ben içeri gittim kaynım o akşam evine indi ertesi sabah benim eliti şahsiyetigeldi bana aynen böyle;
akşam böyle böyle söylemişsin benimkide diyorki ben daha ağzına vereyim yedireyim diye uğraşıyorum...
kaynım yememiş içmemiş bunu bir olay yerine koyup gitmiş karıdsına anlatmış karısıyla muhasebesini yapıp sabah eltim benim yanımda soluğu zor almış bende şok oldum o sırada çocukla uğraşıyordum ağzımı açamadım
akşam oldu bir şeytan dedi kaynımı işten gelince çevireyimoğlum senin yanında hiçmi şaka yapılmayacak gitmiş karına yetiştirmişsin birşey varmış gibi
sonra dedim bırak benim yüzümden bişey der karısına kötü olurlar ama keşke deseymişim

Gereksiz insanlara haddinden fazla değer yükleme; taşıyamazlar, anlamazlar.

Eltine çok fazla değer veriyorsun; onu gözünde büyütüp büyütüp kendine dert ediyorsun.

Bırak; alttan almak zorunda değilsin, kimseyi idare etmek zorunda da değilsin.

adi : SEDEF olabilir

saka bi yana siz de umursamayin canim, hak etmeyene deger verip uzulup kendinizi harap edeceginize ne kadar ekmek o kadar kofte hesabi siz de davranisinizi degistirin pna karsi..

adını sedef koydum diyesim war:)
arkadaşım diğer arkadaşların da dediği gibi en iyisi görmezden gelmek, dene işe yarayacaktır..

Bence dert etcek birşey yok yok anlattıklarınızda.Ay eltinizin kv annenlerde ne işi var ya sizin onun gittiği günde ne işiniz var.Kocasının istediği yemeği pişirebilir sizde pişirin gerektiğinde.Her çocuğun iştahı farklı farklıdır. zaen o anneler zorla yedire yedire çocuklar sonra obez yapıyorlar. Çok basit konulara takılmışsınız bence Ya şu eltileri koymayın çok yükseklere beklentiyede girmeyin.Zoraki birliktelik işte.Atalarımız boşa dememişler Kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez.

Son düzenleme:
Gözlerinizin içine bakmadığını görmemek için sizde bakmayın..Çok derin münasebetlere luzum yok eltiler arasında.

O sınır bırakıyorsa sizde kendinizce sınır bırakın..Onun çizdiği sınırlar değil sizin çizdiğiniz sınırlar geçerli olsun.

Sizi ziyaret etmesini beklemektete gereksiz bir düşünce içindesiniz..Ne luzumu var ? Gelse ne olur gelmese ne olur.

Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdakide o kadar değer verir.

Hakir görüyorsa kendi hakir olduğundandır..Aldırmayın, o yokmuş gibi davranın.

'' Sen neden gelmedin, ya da gelseydin '' diye bir soru yöneltilse bana ben '' gitmek isteseydim giderdim, gerek duymadım '' derdim.

Sizi eleştirmesine izin vermeyin.. Eşinizin davranışlarını v.s eleştirdiğinde '' X bu konuda yorum yapmanın istemiyorum '' diye kibarca uyarın.

Hemen hemen her konuda fikirlerimiz 1Sen'le uyuştuğu için 1Sen'den sonra aynı şeyleri yazmak istemiyorum.
Beni umursamayan birisini evime niye bekleyeyimki?

isim koymanıza gerek yok,o mesafeyi koymuş hayatına devam ediyor.

size tavsiyem herkesle iyi olmak için çaba harcamayın.hem siz kötü olursunuz hem de çok üzülürsünüz.

hayatta hiç kimse için isim koymaya gerek yok.

eğer karşınızdaki bir isim hak ediyorsa,adını koyar zaten.

sizin çaba göstermenize gerek yok.

zaten senede bir görüyorsunuz bence o nasıl davranıyorsa siz de ona öyle davranın kafaya takacak bi durum değil

Hic kaale alma canim soguk ve mesafeli davran. Eltin dengesiz ve sevimsiz bence

boşver eelti nede olsa

ben eltisiyle iyi olanını pek görmedim her nedense
eltilik araya girdimmi bir şey oluyor bu insanlara

Son düzenleme:
canım,enin eltinde cidden bir gariplik varmış ama önemsencek birşey değil bence. hem eşleriniz kardeş diye anlaşmak zorunda değilsiniz, sen de tatilden tatile görüyormuşun zaten. bir de enin yanına gelmemelerini de düşünmen cidden ince ayrıntı, boşver bunları. hepi aynı, takaran çıkamazsın içinden. AL GÜLÜM VER GÜLĞM OL

bir elti konusu daha bende hiç iyi anlaşan elti görmedimhepsinde var bir tuhaflık.boşver takma kafana mesafeli dur zaten senede birdefa görüyormuşsun umursama ne derse desin gül geç yada duyma canım hayat o kadar kısa ki böyle konuları kafaya taktığımıza bile değmez inan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…