kimse kimseye gitmek zorunda görmek zorunda değil
sanki siz gidecekmşiydiniz eltiniz annesinin yanın da kalsaydı
sizde yakın olsaydınız
niye herşeyi kendi açımızdan düşünürüz
elitim benim küçüğüm bana karşı çok soğuk davranıyor gözlerimin içine bile bakmıyor
birde aynı şehirde oturmuyoruz kv.ye gittiğimde mecbur onuda görüyorum sende kimsin tavırlarında
adını koyamadım kıskanç mı ,dengesizmi ,çözemedim .herşeyimi sanki hakir görür gibi bir hali var .herşeyi ben biliyorum havalarında
birşeyde olsa aramızda gam yemiycem ama onun bana karşı çok lafları olmuştur ama ben sayılı günler diye hep alttan almışımdır
çocuğuma bakmamdan tutunda kocamın bana davranışına kadar hep eleştirel davranıyor
benim ve görümcemin çocukları iştahsız zor yediriyoruz hayır illa o tabak bitrecek ona göre bir keresinde görümcemin kocası oğluna tabağı bitirmemiş diye sinir olmuş kaynım bırak birşey deme demiş sen kewndi çocuğuna hepsini yedirirsin
biz kv.ye gittiğimizde bir ara yemeleri beraberdi kv.lerle kv.pişirir ama o kocası işten geldimi kocasının yiyeceği şeyleri pişirir
kv. sağolsun pişirirken bana sorar onu yermisiniz bunu yermisiniz yeriz dediğimde yemek seçilmez ne bulursan onu yiycen der
güne gider sende gel demez gün sahibi yabancım değil benide getirebilir getirmez günden döner bana pişkin pişkin sende gelseydin
neden gelmedin der
Gözlerinizin içine bakmadığını görmemek için sizde bakmayın..Çok derin münasebetlere luzum yok eltiler arasında.
O sınır bırakıyorsa sizde kendinizce sınır bırakın..Onun çizdiği sınırlar değil sizin çizdiğiniz sınırlar geçerli olsun.
Sizi ziyaret etmesini beklemektete gereksiz bir düşünce içindesiniz..Ne luzumu var ? Gelse ne olur gelmese ne olur.
Siz kendinize ne kadar değer verirseniz karşınızdakide o kadar değer verir.
Hakir görüyorsa kendi hakir olduğundandır..Aldırmayın, o yokmuş gibi davranın.
'' Sen neden gelmedin, ya da gelseydin '' diye bir soru yöneltilse bana ben '' gitmek isteseydim giderdim, gerek duymadım '' derdim.
Sizi eleştirmesine izin vermeyin.. Eşinizin davranışlarını v.s eleştirdiğinde '' X bu konuda yorum yapmanın istemiyorum '' diye kibarca uyarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?