Eltimin ailesi

Alvillaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2015
1.912
8.173
158
Hanımlar merhaba size danışmak istediğim bir şey var.

2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.

Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda

Eltime kirilmadim pek. Annesi koca kadin o düşünecekti . Ama ben etimim yerine olsam annemlere derim onlar bna hep aliyo ayirmiyo anne onada bişey al diye.

Cok cok haklisin. Bende derim ama belki kadin dedi ama annesi dinlemedi. Bilemeyiz.
Bu sebepten hic takmayin. Bundan sonra sizde ekmeğine göre köfte verirsiniz.

Dıdının dıdısı boşverin canınızı sıktığınıza değmez. Düşünememişlerdir. Kasten bile olsa ne olacak ki elti yetmemiş bir de ailesini takacaksak vallaha işimiz var. Gerçi benim eltim yok o ayrı.

2 hafta önce eltim doğum yaptı ailesi bebek bohçası getirdi dūn. Bebeğe biseyler hazırlanmış. Eltimin diğer kızlarına , gelinin çocuklarına(eltimin gorumcesi), ve görümcemin kızına da biseyler almışlar.

Simdi hanımlar bu ayıp degilmi birtek bni ayırmaları benim annm ablam bana bebek bohcasi getirdi onun kızına da aldı geçen yıl doğum günü yaptim oğluma alırken eltimin kızlarında hediye aldılar . Asla hediyesinde degilim kimsenin biseyine ihtiyacım yok çok şükür ama birtek benim ayrılmam çok zoruma gitti. Sanki kasıtlı yapılmış gibi. (Bu arada eltim le bir problemim yok eskiden ufak tefek sorunlarımız olmuştu ama şuan aramız gayet iyi). Yani niye böyle yaptıklarını bilmiyorum. Siz ne düşünürdünüz bu durumda
Ben bebek bohcasinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Ilk defa duydum. Herşeyin bohçası mi oluyor böyle. Bu arada zaten kadın yeni doğum yapmış. Farkında bile değildir muhtemelen.

Cok cok haklisin. Bende derim ama belki kadin dedi ama annesi dinlemedi. Bilemeyiz.
Bu sebepten hic takmayin. Bundan sonra sizde ekmeğine göre köfte verirsiniz.[/QUOTEdogru sizin dediğiniz gibi de olabilir.aynen öyle yapicam teşekkürler

Bebek bohçası diye birşeyin varlığını ilk kez duydum. Benim cahilliğim ancak bana kendi kendimize adet üretip sonra beklentiye giriyormuşuz gibi geliyor. Boşverin allahaşkına elti dediğiniz yedi kat el..

Ben bebek bohcasinin ne olduğunu bile bilmiyorum. Ilk defa duydum. Herşeyin bohçası mi oluyor böyle. Bu arada zaten kadın yeni doğum yapmış. Farkında bile değildir muhtemelen.
Bebeğe bohça yapıp süsleyip kıyafet ıvır zıvır şeyler alınıyo. Zaten eltim e bişey demiyorum annesi tek beni ayırdığı için zoruma gitti

Şakaya getirip orda sorsaydınız,, aaaa herkese var, bana bişi yokmu diye...

Aileniz bence en başta fazla gereksiz iyi davranmış eltinize. Sonuçta bence elti dış kapının mandalı. Eşinizin kardeşinin karısı.. sizinle hiçbir ortak noktası olmayan hayatlarınızın ayrı olduğu, bayramdan bayrama görüşülen biri.. keşke aileniz de sadece size yani kendi kızlarına alsalarmış hediyelerini. Bak onun ailesi öyle yapıvermiş işte. Sonuçta herkesin ilk özeni kendi kızınadır, gelininedir. O yüzden o aile için siz de elsiniz, elti de sizin aileniz için el oluversin. Takmayın kafanıza

Back
X