Eltimin ailesi

teşekkür ederim biz de yok diğer taraf güneydoğulu
mantığı nedir? yani mesela sadece çocuğa göre mi yoksa böyle normal bohça gibi eltiler falan girecek mi? işin içine ona göre hazırlayalım

bu arada çok çok teşekkür ederim
Guneydogu mantigi nedir bilmiyorum :)

Bohca bebege gittigi icin en cok bebege alinir tabi gereken ne varsa
Bohcayi hazirlayanin durumuna gore degisir bu kv kp kardesler gorumceler filan bunlarada alinir bizde küçükte olsa bir iki parça hediye
Ama dedigim gibi herkesin maddi durumu farkli almayan da olur :)

Ayrıca rica ederim ;)

Eltinin görümcesi sizin de görümceniz olmuyor mu. Niye öyle yazdınız ?
Benimde gorumcem evet. Şimdi normalde nu bebek bohçası sadece bebeğe gelir aileye gelmesine gerek yok ama bunlar görümcemin çocuğuna varana kadar almışlar sadece bni ayırmışlar tuhafima giden de bu kısmi zaten görümceme de almasalar bukadar takilmiycam. Bunlar kasten bitek beni ayırmışlar

Eltinizin ailesi şöyle yapmış; doğumu yapan kızları ve diğer kızlarına, gelinlerine hediye almışlar.. Damatları ya da damatın ailesi laf etmesin, eşine karşı bak senin kardeşine aldılar da benim kardeşime almadılar Vs demesinler diye de görümceye de almışlar.. Hepsi bu bence..

Zaten kişiler kendi çocuklarına, damatlarına, gelinlerine bir kademe ileride de damat ve gelinlerin kardeşine hediye verilir.. Daha da damatlarının kardeşlerinin eşlerine kadar yapmayabilirler.. Dert edilecek bir mevzu yok bence..

Eğer siz yapıyorsanız, yapmazsınız bir daha..

Back
X