Eltimin amacı ne ?

Ayrıca
O değilde tüm bu ılaylardan sonra nasıl birbirinizin yüzüne bakacaksınız merak ettim? Nasıl bir ailesiniz? Resmen eltinizi kocanıza asılmakla suçlamışsınız,o da bir garip zaten ne hakla kocanızın fotosunu profil resmi yapmış? Tüm bunları kayınbiraderiniz ve kayınvalideniz duymuş hatta kavga etmişsiniz. Rezillik diz boyu. Yarın öbür gün bir yerlerde karşılaşıp nasıl yüz yüze bakacaksınız? Bu kadar yüzgöz olmaya gerek var mıydı? Hepiniz bir garipsiniz bence
suclamak degl kadın bosansınlar kurban kesecem dıyor. Suçlamak neresınde ??? Konusuyorsunda boş

Ekran görüntüsünü aldık attık onlarada . Kadın whatsappdan profılı gostermıs esıne bak bende resım bıle yok demıs nasıl Yapabılıyor bunu

Kocasının ismini rehberden silmiştir. adama fotograf hiçbir şekilde görünmez bu şekilde. rehberde ekli olanlar görür fotoğrafı. ayarlardan sadece kişilerim görsünü seçmiştir. bu kadar basit. Yalnız hem tehlikeli hem ruh hastasıymış hiç bulaşmayın bence!

Eltinizin amaci sizi kizdirmak esinizin fotosunu kullanarak sizin moralinizi bozmak istiyor ki yapmista.Eşinize karsi bir duygusu oldugunu sanmiyorum.Sizi sevmedigi icin yaralamak istiyor bu yuzden de napicagini sasirmis bosverin ve bence onu bunu da aramayin ki kulagina gidip amacima ulastim diye sevinmesin

Bence o fotoyu zaten içinize bir kurt düşsün de aranız açılsın eşinizle diye koymuştur.

İyi de sizin gördüğünüz fotoyu kimse görmüyor mu? kaynınız ne alaka sen kardeşimle profil fotosu koyuyorsun demiyor mu ayrıca belki.de çocuğu istemiştir amcasını seviyordur o sebeble koymuştur hemen nasıl bu yaftayı yapıştırabiliyorsunuz anlamıyorum nasıl bir itham bu sevmiyor olabilirsiniz ama böyle çirkin birşeyi nasıl bu kadar rahat düşünebiliyorsunuz eşinizden hoşlanma falan yapmayın yani

siz hala onu hayatınızdan çıkaramamışsınız bu lafları size kim getiriyor ne derse desin.Hadi görümce kaynana anlarım da elti yüzünden nasıl nişan atılıyor?

Profil fotosu olayını söylemeden önce acaba kız kardeşi falan daha önce senin eşine mi talipti diye düşündüm ama :oha: yuh bu kadar açık açık da yapılmaz ki.

Siz Kayınvalidenizi falan aramayın Kimseyle de görüşmeyin laf taşımayı kessinler.. Umursamadiginizi gördükçe daha çok delirir Sizi kızdırmak için yapmıştır amacına ulaşmasın

Bacim sen o resmi nerde gorduysen hemen kocanla resim cekinip kocanin facesine whatsapina atsaydin ya oyle olmaz boyle olur diye cocugunla kocanla cesit cesit resim cekip at hergun degistir resmini ne ugrasip huzurunu bozuyon o seni sinir ediyorsa sende onu sinir et kocanla arani bozma ayip olmazsa eşegin kulagina karpuz suyu kacirma bosver sen kocanla ye ic bol bol resim at catlasin kiskancliktan hic takma rahat ol dua et bol bol oku sana ve kocana bisey yapamaz allahin izniylee

İyi de sizin gördüğünüz fotoyu kimse görmüyor mu? kaynınız ne alaka sen kardeşimle profil fotosu koyuyorsun demiyor mu ayrıca belki.de çocuğu istemiştir amcasını seviyordur o sebeble koymuştur hemen nasıl bu yaftayı yapıştırabiliyorsunuz anlamıyorum nasıl bir itham bu sevmiyor olabilirsiniz ama böyle çirkin birşeyi nasıl bu kadar rahat düşünebiliyorsunuz eşinizden hoşlanma falan yapmayın yani

siz hala onu hayatınızdan çıkaramamışsınız bu lafları size kim getiriyor ne derse desin.Hadi görümce kaynana anlarım da elti yüzünden nasıl nişan atılıyor?
Hanımefendı ben bısey yapıstırmıyorum kadın dıyor ki bosanın kurban kesecem! Siz daha bunu bi okuyun. Her aılenın yasantısı kendine sen hoş karsılarsın ben karsılamam

Bende onu anlamıyorum ben de konuştum onunla bende o sekılde gözükmüyor dıyor . Bızde gozukuyor onda nasıl gözükmüyor ? Neyın kafası ben anlamadım
anlaşılan görebileceği kişileri sadece sizi ya da seni seçmiş profil resmini, öyle bir uygulama var diye biliyorum vatsappda

Şu eltilerin amacını bi anlasak bi çözsek kk nüfusu yarıya iner. Velhasıl bizim orada bi laf vardır "kuma kupayla anlaşır, elti eltiyle anlaşamaz'

Başından eltiniz sebepli ayrılığınız olmasa bence problem olmazdı yani eltim ile iyi anlaşsam kızı ve amcasını profiline koysa bilmiyorum takılmazdım, sizin ki de bu sebepten ve haklısınız.
Vallahi aşık değildir demesin kimse şu gözler kulaklar neler görüp duyuyor...
Elti laftan anlasa tüm bunları yapmaz o yüzden kv ve kp ye belirtin görüşmek istemediğinizi sizi zorla toplu ortamlarda bi araya gelmeye zorlamasınlar saçma sapan ayrıca kvye söyleyin ya o konuşsun uygun dille ya da siz, eşinizin kardeşi olayı bilmeli.
Hoş kardeşinin evliliğini bitirmeye çalışıp,kurban kestirecek kadınla hala evliyse çok bir şey beklememek lazım beyin kıvrımlarından:işsiz:

Başından eltiniz sebepli ayrılığınız olmasa bence problem olmazdı yani eltim ile iyi anlaşsam kızı ve amcasını profiline koysa bilmiyorum takılmazdım, sizin ki de bu sebepten ve haklısınız.
Vallahi aşık değildir demesin kimse şu gözler kulaklar neler görüp duyuyor...
Elti laftan anlasa tüm bunları yapmaz o yüzden kv ve kp ye belirtin görüşmek istemediğinizi sizi zorla toplu ortamlarda bi araya gelmeye zorlamasınlar saçma sapan ayrıca kvye söyleyin ya o konuşsun uygun dille ya da siz, eşinizin kardeşi olayı bilmeli.
Hoş kardeşinin evliliğini bitirmeye çalışıp,kurban kestirecek kadınla hala evliyse çok bir şey beklememek lazım beyin kıvrımlarından:işsiz:
Öyle güzel yazmışsınız ki . Aynı ortamda bulunmuyorum zaten farklı sehırlerdeyız.

Öyle güzel yazmışsınız ki . Aynı ortamda bulunmuyorum zaten farklı sehırlerdeyız.
Siz hanımefendiliğinizi bozmayın, bu kadının seviyesi yok çünkü belli. Çektikçe çeker kendi çamuruna sonra sinirleriniz harap olur.
E tabii çizginiz net olsun kat-i suretle görüşmeyin ne telefon ne yüz yüze. Eşiniz de bu çizgiyi aşmasın, aileden kimse de size aştırmaya çalışmasın.
Nasıl bir fitne fücur böyle is pis bulutu şu an gözümde eltiniz... Aman kendinizi atmayın o buluta, arsız çünkü belli sınırı yok.

Back
X