Eltimin amacı ne ?

Eltinin amacı seni delirtmek..cahil cesaretide değil bu düpedüz belaltı vurma.

Bu nasıl bir koca ki, "eşinin profil fotosu kardeşi ve oğlunun resmi" olmasına birşey demiyor..kardeşçe koymuştur desek cümlealem aynı şekilde mi düşünecek?!

Eşinize nasıl garip gelmiyor bu durum onu da anlamış değilim..evli barklı hiçbir kadın, benim kocamın resmini profil resmi yapamaz..başlarım öyle kardeşliğede, iyiniyetede..hanımefendilikte biryere kadar..

Ne yapmayı planlıyorsunuz konu sahibi?

Evet canım ınsanlar gerçekten çok kötü heleki eltin varsa iki kat büyük dusmana sahip oluyorsun

Siz çok pasif kalmışsınız. Eşimin abisinin karısı da laf söylemeye kalktı ağzının payını verdim, eşime de sende gözü mü var eğer bir daha birşey derse tüm sülaleye sizi rezil ederim, o kadınla konuşursan vallaha da billahi da seninle boşanırım dedim. Çünkü benim midem almaz.

Eltinizin sizinle ve esinizle yas farkini sormustum ilk sayfalarda ama gormediniz sanirim?

Bence boyle bir durumda sizden ziyade en guzeli esinizin direkt eltinize "yenge resmimi kaldir lutfen rahatsiz oluyorum" diye ciddi ve sert bir mesaj atmasi.

Yengenizle muhatap olmak istemezse de abisine soylese niye kirilsin ki abisi? "Yengemin listesindeki tanimadigim bir suru insan niye benim resmimi gorsun abi, koymus soyleyiver kaldirsin bir zahmet" demek bence kirici degil.

Sonucta resim esinizin resmi. Siz kaldir deseniz bile "kaynim rahatsiz olmuyor" falan tarzi deli sacma bisey dese o an bisey diyemezsiniz.

Siz çok pasif kalmışsınız. Eşimin abisinin karısı da laf söylemeye kalktı ağzının payını verdim, eşime de sende gözü mü var eğer bir daha birşey derse tüm sülaleye sizi rezil ederim, o kadınla konuşursan vallaha da billahi da seninle boşanırım dedim. Çünkü benim midem almaz.
Bızde kavga cook ettık annem ne laflar saydı ama buna ön veren kv

Eltinizin sizinle ve esinizle yas farkini sormustum ilk sayfalarda ama gormediniz sanirim?

Bence boyle bir durumda sizden ziyade en guzeli esinizin direkt eltinize "yenge resmimi kaldir lutfen rahatsiz oluyorum" diye ciddi ve sert bir mesaj atmasi.

Yengenizle muhatap olmak istemezse de abisine soylese niye kirilsin ki abisi? "Yengemin listesindeki tanimadigim bir suru insan niye benim resmimi gorsun abi, koymus soyleyiver kaldirsin bir zahmet" demek bence kirici degil.

Sonucta resim esinizin resmi. Siz kaldir deseniz bile "kaynim rahatsiz olmuyor" falan tarzi deli sacma bisey dese o an bisey diyemezsiniz.
Esımle eltım aynı yastalar 36 yasındalar ben 27

Esımle eltım aynı yastalar 36 yasındalar ben 27

Yaslari ayniymis. Yasca buyuk olan bazi eltilerde, senden once onu ben taniyordum, ben onu daha iyi taniyorum havasi olur. Aileye yeni katilan geline surekli bunu hissettirmeye calisirlar. Kocanizla ilgili sizden daha cok sey bildigini hissettirmeye calisirlar hep. Oyle bir durum mu acaba diye dusundum ilk okuyunca.

Allah eltinin piskopatindan korusun, ruh sagligi bozuk ve bunun farkinda olmayan insanlar gercekten basa bela.

kadının profil fotosuna senin eşinle çocuğunun fotoğrafını koyması saçma. ama senin de kendi telefonunda engellediğin birine eşinin telefonundan bakman daha saçma. bakmazsan görmezsin.

Bakmazsan gormezsın dıye bısey yok onun yaptıgını mubahlastırmaya calısmayın

ben öyle bişey yapmıyorum ki banane mübahından değilinden. şahsen ben birini görmemek için engellediysem tutup o kişiye başka bi yerden bakmaya çalışmam.

İyi yapmışsın da detayları merak ettim :)
Önce mesaj attım esımden degısmedı fotoyu sucsuz gıbı o gıtmıs kv ye bızı sıkayet etmıs . Durduk yere olay cıkarıyormusuz. Sonra abısı aradı esım daha konuşmaya kalkmadan actım agzımı yumdum gözümü o sinirle bi kaç kufur de ettım . Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))

Önce mesaj attım esımden degısmedı fotoyu sucsuz gıbı o gıtmıs kv ye bızı sıkayet etmıs . Durduk yere olay cıkarıyormusuz. Sonra abısı aradı esım daha konuşmaya kalkmadan actım agzımı yumdum gözümü o sinirle bi kaç kufur de ettım . Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))
Esininiz abisi hic birsey demedi mi ?

Ben foto eklemedim arkadasım yapmış dıyormus yersen :))))

Vooavv :KK70:bari baska bisey sallasaymis.
Insanlarin zekasiyla dalga geciyor herhal.
Veya kocasi , kv ve senin es fazla saf.
Resmen piskopat bu eltin..
Uzak durmak da fayda var bence.
Boyle gozgore gore de pislik yapmak ayri cesaret ister. Esin ne dedi kaynin ne dedi?

Esininiz abisi hic birsey demedi mi ?
Esımın abisi saf degıl ama ne yapmaya çalışıyor bılmıyorum . Kadın esımın fotosunu hala kaldırmıyor . Adama söylüyor esım benım profıl mi dıyor . Ben de dayanamadım kaptım telefonu saydırdım ama banamısın demıyor 11 gibi kavga oldu saAt 4 hala degısmıyor

Vooavv :KK70:bari baska bisey sallasaymis.
Insanlarin zekasiyla dalga geciyor herhal.
Veya kocasi , kv ve senin es fazla saf.
Resmen piskopat bu eltin..
Uzak durmak da fayda var bence.
Boyle gozgore gore de pislik yapmak ayri cesaret ister. Esin ne dedi kaynin ne dedi?
Benım esım hasta gözüyle bakıyor . Kv de sanırım gecemıyor gelininden çünkü nişan attıgımızdada bısey diyememişti. Sanırım hepsinin sorunu benimle ve aılemle

Esımın abisi saf degıl ama ne yapmaya çalışıyor bılmıyorum . Kadın esımın fotosunu hala kaldırmıyor . Adama söylüyor esım benım profıl mi dıyor . Ben de dayanamadım kaptım telefonu saydırdım ama banamısın demıyor 11 gibi kavga oldu saAt 4 hala degısmıyor
Aaaa ne kadar arsiz bir kadinmis oyle yahu ?

Siz ekran goruntusunu alin sizi polise sikayet edecegiz. Esimin fotosunu izinsiz kullaniyorsun istemedigimiz halde de.

Back
X