• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin annesiyle denize gitmek istemiyorum.

Denmur

Popüler üye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2008
1.260
-10
358
47
İzmir
selam kızlar az önce üzüntüden ağladım sizede anlatmak istedim kaynım aramış eşimi abi denize gidelim diye ama eltimin annesi eşimin anneside gelicekmiş ben istemediğimi söyledim eşimde dedi tmm bende bi daha denize gitmem dedi bende dedim onlar için benimi kırıyosun deidm işte böyle oldu siz olsaydnız nasıl davranırdınız

gitmemenizin ne gibi bir sebebi var

Rahat olamıycasınız diyemi beraber gitmek istemiyorsun.benneyaptımki

şunuda söylim eltimin annesi eşiminde teyzesi 12 yıllık evliliğimde hiç yanımda olmadılar şimdide olmasınlar benim annem yok şimdi onların yanında günümün güzel geçmiyceğini düşünüyorum

Rahat olamıycasınız diyemi beraber gitmek istemiyorsun.benneyaptımki

evt canım yaa 4 ümüz gidelim işte dedim yok anneleride gelcekmiş eşimde demezmi bende gitmiyom bidaha denize diyee ona üzüldüm

rahatsız olacaksanız eğer eşinizle tatlı tatlı konuşup söyleseydiniz keşke

daha öncede oldu bu konu konuşmuştuk istemediğimi söylemiştim peki canım demişti şimdi yine açıldı

haklısın yada haksızsın diyemem tatlım ama madem daha önce konuşulmuş halledilmiş
şimdi tekrar sorun edilmesi hoş olmamış
eşinle tekrar konuşmayı denedin mi?

bence kalp kırmaya değmez üzme eşini beraber gidin denize

kadının sıze ne gıbı bı zararı olabılırkı onu anlamadım ben?kotu bı mazınız yoksa böyle ufak tefek seyler ıcın kaprıs yapıp esınızı kırmayın derım ben.

haklısın yada haksızsın diyemem tatlım ama madem daha önce konuşulmuş halledilmiş
şimdi tekrar sorun edilmesi hoş olmamış
eşinle tekrar konuşmayı denedin mi?

bence kalp kırmaya değmez üzme eşini beraber gidin denize

kardeşi bugün aramış yine gidelim diye ondan açıldı konu yine anneleriniz gelmesin tamam dedim 4 ümüz gidelim dedim onuda istemedi :1no2:

kadında gelmek ıstıyosa esınız annenız gelmesın dıyemezkı bıde onu dusun kendı yerıne koy cnm

Zaten gençleri yalnız bırakmazlar hiç..özellikle elti de akraba olunca..insan kendini yabancı hissediyor içlerinde anlıyorum ben. çünkü benim kayınvalide de kız kardeşinin kızını almış zamanında. herkes içli dışlı ben yalnız başlı gibi bişi oluyor yani.

kadının sıze ne gıbı bı zararı olabılırkı onu anlamadım ben?kotu bı mazınız yoksa böyle ufak tefek seyler ıcın kaprıs yapıp esınızı kırmayın derım ben.

canım ben 12 yıldır evliyim teyzesini yeni tanıdım yani eltimin anneside oluyo aynı zamanda arayıp soran ilgilenen bi insan değil niye onunla günümü geçirimki sevmediğim biriyle :umursamaz:

Zaten gençleri yalnız bırakmazlar hiç..özellikle elti de akraba olunca..insan kendini yabancı hissediyor içlerinde anlıyorum ben. çünkü benim kayınvalide de kız kardeşinin kızını almış zamanında. herkes içli dışlı ben yalnız başlı gibi bişi oluyor yani.

ayy canım yaa beni en iyi sen anlarsınn işte bende böyle düşünüyorum çünkü kendi annemde yok benim:çok üzgünüm:

canım ben 12 yıldır evliyim teyzesini yeni tanıdım yani eltimin anneside oluyo aynı zamanda arayıp soran ilgilenen bi insan değil niye onunla günümü geçirimki sevmediğim biriyle :umursamaz:

anlıyorum senı ama esın ıcın bı seferlıgıne gıt cunku esının yaklasımıda guzel sana karsı yanlıs anlamadıysam senıde kırmak ıstemıo,gelıceksın mecbursun dıyen o kadar erkek gordumkı çevremde esıne oyle bı dıretmesıde yok eşinin.bence gıt kırma esını

valla canım kimse sevmediği biriyle biyere gitmek zorunda deyil benimde eşinin seni zorlamaması lazım ayrıca başkası için karısını kırması hoş deyil hem sonuçta eğlenmeye gideceksin sevmediğin biriyle gidip ne anlıcaksın sinir olurum böle şeylere benimde eşimin ailesi hep birbirlerinden kız almış yani iç içeler insan bazen kendini dışlanmış hissediyor yada hissettiriyolar aralarında gülümeler espiriler falan veya laf sokuşturmalar yani bizde oluyor bunlar ama tabiiki eşinle iyiysen problem yok gerisi dışarda kalıyo kafaya takma gitmemk istemiyosan mecbur deyilsin

valla canım kimse sevmediği biriyle biyere gitmek zorunda deyil benimde eşinin seni zorlamaması lazım ayrıca başkası için karısını kırması hoş deyil hem sonuçta eğlenmeye gideceksin sevmediğin biriyle gidip ne anlıcaksın sinir olurum böle şeylere benimde eşimin ailesi hep birbirlerinden kız almış yani iç içeler insan bazen kendini dışlanmış hissediyor yada hissettiriyolar aralarında gülümeler espiriler falan veya laf sokuşturmalar yani bizde oluyor bunlar ama tabiiki eşinle iyiysen problem yok gerisi dışarda kalıyo kafaya takma gitmemk istemiyosan mecbur deyilsin

ağzına sağlık canım yaa :1hug:alkisalkisalkis

işte evlilik böyle bir şey..:delphin:
eşini kırmamak adına bazı şeylere mecbur bırakılıyorsun..
ben olsam hoşlanmıyorsamda eşim için giderdim..tabi o eş bundan anlıyorsa ne ala,anlamıyorsa zor!

Back
X