Rahat olamıycasınız diyemi beraber gitmek istemiyorsun.benneyaptımki
rahatsız olacaksanız eğer eşinizle tatlı tatlı konuşup söyleseydiniz keşke
daha öncede oldu bu konu konuşmuştuk istemediğimi söylemiştim peki canım demişti şimdi yine açıldı
haklısın yada haksızsın diyemem tatlım ama madem daha önce konuşulmuş halledilmiş
şimdi tekrar sorun edilmesi hoş olmamış
eşinle tekrar konuşmayı denedin mi?
bence kalp kırmaya değmez üzme eşini beraber gidin denize
kadının sıze ne gıbı bı zararı olabılırkı onu anlamadım ben?kotu bı mazınız yoksa böyle ufak tefek seyler ıcın kaprıs yapıp esınızı kırmayın derım ben.
Zaten gençleri yalnız bırakmazlar hiç..özellikle elti de akraba olunca..insan kendini yabancı hissediyor içlerinde anlıyorum ben. çünkü benim kayınvalide de kız kardeşinin kızını almış zamanında. herkes içli dışlı ben yalnız başlı gibi bişi oluyor yani.
canım ben 12 yıldır evliyim teyzesini yeni tanıdım yani eltimin anneside oluyo aynı zamanda arayıp soran ilgilenen bi insan değil niye onunla günümü geçirimki sevmediğim biriyle :umursamaz:
valla canım kimse sevmediği biriyle biyere gitmek zorunda deyil benimde eşinin seni zorlamaması lazım ayrıca başkası için karısını kırması hoş deyil hem sonuçta eğlenmeye gideceksin sevmediğin biriyle gidip ne anlıcaksın sinir olurum böle şeylere benimde eşimin ailesi hep birbirlerinden kız almış yani iç içeler insan bazen kendini dışlanmış hissediyor yada hissettiriyolar aralarında gülümeler espiriler falan veya laf sokuşturmalar yani bizde oluyor bunlar ama tabiiki eşinle iyiysen problem yok gerisi dışarda kalıyo kafaya takma gitmemk istemiyosan mecbur deyilsin
ağzına sağlık canım yaa :1hug:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?