• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin annesiyle denize gitmek istemiyorum.

fikir almak ıcın sormussun ama senınle aynı sekılde dusunenlere helal olsun benı sen anlarsın tarzında yazıyosunuz tamam ya kötü bisey demedık arkadasım gitme olsun bıtsın..

benimle aynı düşünen değil canım aynını yaşayan :umursamaz:

yani ortada çok büyütülecek birşey yok be güzelim
hangimizin kocasının teyzesi evlenirken yanımızdaydıki
git ne olacak yani allasen

hatır için çiğ tavuk yenir derler,eşin ailesinin yanında mutlu olacaksa gidiver ne olacak bir günde bir şey kaybetmezsin ama eşin mutlu olur

yani ortada çok büyütülecek birşey yok be güzelim
hangimizin kocasının teyzesi evlenirken yanımızdaydıki
git ne olacak yani allasen

kesınlıkle katılıyorum kafan boyle daha cok karısıcak kımısı git dıcek kımısı bence gıtme dıcek karar senın tabıkı,gıtmekte en dogal hakkın gıtmemekte.sevgılerrr bı aferınde ben alabılırmıyım sımdı:)

kesınlıkle katılıyorum kafan boyle daha cok karısıcak kımısı git dıcek kımısı bence gıtme dıcek karar senın tabıkı,gıtmekte en dogal hakkın gıtmemekte.sevgılerrr bı aferınde ben alabılırmıyım sımdı:)

tabi canım senimi kırcamalkisalkisalkisbuyrunnnnnnnnn

benim kaynanamda her yere bizimle gelir eşimde onsuz bi halt yiyemez benimki daha berbat bi durum en azından siz görüşmüyormuşsunuz bi seferlik git eşini kırma derim

zorla güzellik olmaz istemiyosan niye zorluyorki sonuçta çok samimi olduğun biri değil bişey anlamazsın gittiğinde insanın hevesini kursağında bırakıyorlar.eğer gerçekten istemiyorsan gitme eşin demiş birdaha denize gitmem diye sen onu takma elbet gider bi gün sen öyle dediğin için demiştir.hep bizmi çiğ tavuk yiyeceğiz erkeklerin hiç fedakarlık yaptığı yok:umursamaz:

bencede beraber gidin denize alt üstü 1 gün eşinizin kalbini kırmaya degmez..başkaları yüzünden kavga etmeyinn...eşin için yabancı degilmiş teyzesiymiş..annesi geliyorken teyzesi gelsin ne var bunda 1 gün sıkın dişinizi eşiniz için..yanınızda hiç olmayabilirler ama evlilikte bazen böyle durumlar oluyor bu sefer fedakarlı yapın derin...üzülmeyinn dertte etmeyin gidin güneşlenin günün tadını çıkartın...yoksa bir denize gitme hakkınız elinizden alınacakmış.

tartışmayın arkadaşlar ben aferimimi size verebilirim :delphin: burda aferin alınsa neee alınmasa neee bu ne zihniyet bu ne düşünce bu ne mantık kafamçokkarıştı

tartışmayın arkadaşlar ben aferimimi size verebilirim :delphin: burda aferin alınsa neee alınmasa neee bu ne zihniyet bu ne düşünce bu ne mantık kafamçokkarıştı

sırf sunu yazmak ıcın yorum yapmıssınız cok ilginç..aferın ıkımızın arasında bı espırıydı ne mantıgı ne zihnıyetı aradınız su gecen konusmada??

Şimdi bunda büyütülecek ne var, hep birlikte denize gitmek istemişler, tüm aile bir arada olacak, topu topu bir kaç saat sürecek ama siz eşinizin şimdiden burnundan getirmişsiniz.
Tüm ailenin bir arada olması kötü mü. Ne var yani kaynananla eltinin anneside gelse yanınızda. Her daim dizinizin dibinde değillerki, sadece bir gün demişler. Açıkcası bana tepkiniz çok anormal geldi.

bu seferlik böyle olsun bidahaki sefer eşinle başbaşa gidersiniz.
bende sinir olurum planlarımın bozulmasına ama bazen yapcak bişiy olmuyo.

canım ben 12 yıldır evliyim teyzesini yeni tanıdım yani eltimin anneside oluyo aynı zamanda arayıp soran ilgilenen bi insan değil niye onunla günümü geçirimki sevmediğim biriyle :umursamaz:

canim haksiz miyim diye sormussun. evet haksizsin.

kadin saan iftira atmamis, cok yanind aolmayabilir ama teyze sonucta. yani cok cok da yakin degil. ne biyeim bir kotulugu olmamis. bence kapris yapiyorsun.

gunum iyi gecmeyecek demissin. iyi mi gecti simdi sanki?

bence haksizsin, kadinin bir zaarri yok. evde huzuru bozuyorsun bostan yere. boyle yaparsan seni ne eltin ne kaynin ne de kocan sever, dislanirsin sonra da eltim bana bunu bunu yapiyor dersin, haberin olsun.

Şimdi bunda büyütülecek ne var, hep birlikte denize gitmek istemişler, tüm aile bir arada olacak, topu topu bir kaç saat sürecek ama siz eşinizin şimdiden burnundan getirmişsiniz.
Tüm ailenin bir arada olması kötü mü. Ne var yani kaynananla eltinin anneside gelse yanınızda. Her daim dizinizin dibinde değillerki, sadece bir gün demişler. Açıkcası bana tepkiniz çok anormal geldi.

tamamen katiliyorum.

canım tabiki kendine göre haklısın ama dediğin gibi teyzesiymiş birde istersen güzelce konuş eşinle ama çokda büyütülecek bişey değil bence

bence haksizsin Allahin gunu mu bitti birdaha gidersiniz 4lu olarak senin annen icin eltin ayni seyi yapsa eside ben gitmem dese kirilmaz icerlemezmiydin sahsen ben eltinin yerinde olsam yuzune bakmazdim evliligin boyunca yaninda olmamislar ama sende bir Allahin deniz sefasi icin yaninda istememissin bu ne simdi birde bu sacma durumda esinide kirmissin teyzesi sonucta ben olsam denizede gider onlarla guzel vakit gecirir benim hakkimda olasi tum negatif dusunceleri siler bir zeytin dali uzatirdim

benimde takıldığım cümleniz şu oldu "onlar için mi beni kırıyorsun"...hiç düşündünüz mü bu cümlenin içeriğini....yani ben senin vazgeçilmez olanım,yani ben tek'im,yani ben varsam başka kimse yok,yani benim olduğum yerde başka herşey teferruat....ne büyük bir cümle...insanı nasıl bir cendereye sokuyor..eşinizi çok seviyorsunuz şüphesiz,ama nasıl kıyıyorsunuz onu bu ikileme,cendereye sokuyorsunuz..."onlar için mi"derken kastettiğiniz insanlar eşinizin annesi,teyzesi,kardeşi,eltiniz yani onun ailesi...siz onun çok sevdiği biricik eşi olabilirsiniz...ama annesi olamazsınız,teyzesi olamazsınız,kardeşi olamazsınız...herkes kendi kütlesini taşır ve hacmi kadar yer doldurur canım....o da onun biricik annesi (hatta kaybettimi yerine bir yenisini koyma şansı yok burda bile 1_0 mağlup olursunuz)kardeşi vs vs....şimdi empati yapıyor eşiniz açısından olaya bakıyorum...eşim yani beni çok sevdiğini düşündüğüm eşim benim hatırıma birgüncük dahi feda edemiyorsa onun "onlar içinmi beni üzüyorsun" lafı beni çok düşündürürdü...takılırdım oraya...şöyle düşünürdüm "ama sen beni üzmeyi göze alabiliyorsun,benim ailemin gözünde düşeceğim durumu göz ardı edip kendini baskın kılabiliyorsun"...o zaman bırakın "bende artık hiç denize gitmem" demeyi yekten ve direk olarak "evet seni onlar için üzmeyi göze alıyorum..hali hazırda sen birgününü dahi benim için gözden çıkaramıyorsan,bende koca ailemi senin için gözardı edip üzmem,hayli büyük bir bedel olur ...bu bedeli kimin için vereceğim? tek bir gününü dahi bana feda etmeyen biri için?? sence aynı durum başında olsa bu be bedeli,bunun için ödermiydin? otur düşün der...seni senle başbaşa bırakırdım....canım benim biz kadınlar gerçekten bazen sırf kaprislerimiz uğruna çok büyük beylik laflar ediyor,kötü ve üzücü durumlara düşmenin kapısını ellerimizle aralıyor...sonra inatla bu noktayı atlayıp hala inatla haklıyım diyoruz... nedir Allah'ını seversen ...kocan için tek bir gün...tek bir gün yahu...ne kendini üzmene,ne kocanı bu kadar yıpratmaya değmez çok saçma ve anlamsız bir dayatma seninki...lütfen kırılma bana...ama akıl,sağduyu,mantık ve beşeri ilişkiler kuralları bunu diyor...sevgileropuyorumnanaktan

benimde takıldığım cümleniz şu oldu "onlar için mi beni kırıyorsun"...hiç düşündünüz mü bu cümlenin içeriğini....yani ben senin vazgeçilmez olanım,yani ben tek'im,yani ben varsam başka kimse yok,yani benim olduğum yerde başka herşey teferruat....ne büyük bir cümle...insanı nasıl bir cendereye sokuyor..eşinizi çok seviyorsunuz şüphesiz,ama nasıl kıyıyorsunuz onu bu ikileme,cendereye sokuyorsunuz..."onlar için mi"derken kastettiğiniz insanlar eşinizin annesi,teyzesi,kardeşi,eltiniz yani onun ailesi...siz onun çok sevdiği biricik eşi olabilirsiniz...ama annesi olamazsınız,teyzesi olamazsınız,kardeşi olamazsınız...herkes kendi kütlesini taşır ve hacmi kadar yer doldurur canım....o da onun biricik annesi (hatta kaybettimi yerine bir yenisini koyma şansı yok burda bile 1_0 mağlup olursunuz)kardeşi vs vs....şimdi empati yapıyor eşiniz açısından olaya bakıyorum...eşim yani beni çok sevdiğini düşündüğüm eşim benim hatırıma birgüncük dahi feda edemiyorsa onun "onlar içinmi beni üzüyorsun" lafı beni çok düşündürürdü...takılırdım oraya...şöyle düşünürdüm "ama sen beni üzmeyi göze alabiliyorsun,benim ailemin gözünde düşeceğim durumu göz ardı edip kendini baskın kılabiliyorsun"...o zaman bırakın "bende artık hiç denize gitmem" demeyi yekten ve direk olarak "evet seni onlar için üzmeyi göze alıyorum..hali hazırda sen birgününü dahi benim için gözden çıkaramıyorsan,bende koca ailemi senin için gözardı edip üzmem,hayli büyük bir bedel olur ...bu bedeli kimin için vereceğim? tek bir gününü dahi bana feda etmeyen biri için?? sence aynı durum başında olsa bu be bedeli,bunun için ödermiydin? otur düşün der...seni senle başbaşa bırakırdım....canım benim biz kadınlar gerçekten bazen sırf kaprislerimiz uğruna çok büyük beylik laflar ediyor,kötü ve üzücü durumlara düşmenin kapısını ellerimizle aralıyor...sonra inatla bu noktayı atlayıp hala inatla haklıyım diyoruz... nedir Allah'ını seversen ...kocan için tek bir gün...tek bir gün yahu...ne kendini üzmene,ne kocanı bu kadar yıpratmaya değmez çok saçma ve anlamsız bir dayatma seninki...lütfen kırılma bana...ama akıl,sağduyu,mantık ve beşeri ilişkiler kuralları bunu diyor...sevgileropuyorumnanaktan

Cidden bastan sona cok guzel aciklamissiniz durumu a.s..
Zaman zaman bizlerde ayni hataya dusebiliyoruz.Olaya disaridan bakabilmeyi basarmak,sanirim cozume ulasmayi kolaylastiriyor.Bence de gitmeniz hepinizin selameti adina dogru bir karar olacaktir.

canim haksiz miyim diye sormussun. evet haksizsin.

kadin saan iftira atmamis, cok yanind aolmayabilir ama teyze sonucta. yani cok cok da yakin degil. ne biyeim bir kotulugu olmamis. bence kapris yapiyorsun.

gunum iyi gecmeyecek demissin. iyi mi gecti simdi sanki?

bence haksizsin, kadinin bir zaarri yok. evde huzuru bozuyorsun bostan yere. boyle yaparsan seni ne eltin ne kaynin ne de kocan sever, dislanirsin sonra da eltim bana bunu bunu yapiyor dersin, haberin olsun.

tatlım kaynımla eltimi ben sevmiyorum zaten onların sevgisinede ihtiyacım yok:umursamaz:kocamın ve benim ona olan sevgim bana yeter

tatlım kaynımla eltimi ben sevmiyorum zaten onların sevgisinede ihtiyacım yok:umursamaz:kocamın ve benim ona olan sevgim bana yeter

canim konunun basligi kayninla eltin degil ki. konu kayninla eltinle denize gitmen de degil. esinin teyzesi ve eltinin annesi olan kadinla gitmek istememen.

kocana duydugun sevgiye de hayran kaldim. bak arkadaslarin %90 i benle ayni fikirde ve kapris yaptigini dusunuyor.

neyse sen konus acmissin, fikrimizi sormussun, seni yanlis yonlendirmemek icin nacizane fikirlerimizi soylemisiz, ama halen inadim inat diyorsun. enteresansin vesselam.

gerci konuna bakilirsa ,esine verdigin tepkiye, ille benim dedigim olacak diyen bir tip oldugun belli oldugu icin, kendinle ayni fikirde olmayanlara bu sekilde cevap vermeni ilginc bulmadim. sen bu yolda devam et guzelim.

Back
X