• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin annesiyle denize gitmek istemiyorum.

eşiniz kardeşinizle ve teyzesiyle belki zaman geçirmek istiyor.Nedemek beni bunlar içinmi kırıyorsun demek.Bunlar dediğiniz teyzesi ve kardeşi..Altıüstü 1 gün..Siz sevmiyorsunuz diye ailesiyle vakit geçiremiyecekmi eşiniz...

Birde benim annem yok demenizi anlamadım.Anneniz hayattamı değil yoksa annenizi niye çağırmıyolar diyemi söylediniz..

Eğer anneniz hayatta değilse tamam eltinizi annesiyle görünce içiniz acır.Ama bu kadar büyütmeyin.

siz çok tecrübelisiniz hayatta,galiba.problemi olan insanlara ne kadar uzun ve açıklayıcı mesajlar yazıyorsunuz.a.s.a.s.a.s.

az sayıda,ama uzunbuyrunnnnnnnnnvereliniortakmesajlarım 2_3 satırlık olsaydı,mesaj sayım kaç binleri katlardı bilmiyorum:roflol:

herkesin veya her probleme değil,problemin içeriğine göre,yani konuya vakıf olduklarımda,önerilerimin faydası olacağına inanıyorsam yazarım...söyleyecek her cümlemide üşenmeden yazarımyerimsenibentarzım bubuyrunnnnnnnnn

tecrübeme gelince..önce bir estağfurullah diyeyim ...herşeyi bilirim veya biliyorum hasletim yok...derken birçok konuda da en azından fikrim vardır...fikirde daha çok mantıkla bağlantılı olduğu için bildiklerimle_mantığımı çakıştırınca ortaya bir şeyler çıkıyoryerimsenibeneh pek fena şeylerde çıkmıyor galibaalkisalkisalkis...diğer yandan tecrübe; yaş ve yaşanmışlıklarla birde kuvvetli gözlem ve muhakeme yeteneği ile paraleldir...eee tevellütüm çok eski olmasada,yenide değil...gözlem, muhakeme ve empati yeteneğime gelince bu konuda mütevazi olamayacağım sengözlerimebaksanab bayağı iyiyimdir ...bunu reel çevremde her zaman der...bunun dışında 41 yaşında,2 çocuk sahibi,hassas,duyarlı,tabiiki hataları olmuş olan,geri kalan ömründe de hata yapması muhtemel olabilen(gayet insani olarak),zaman zaman kendi ile barışık,zaman zaman kavga halinde olan,duygusal iniş çıkışlara sahip, sokağa çıktığında her zaman karşılaşabileceğin sıradan bir vatandaşım...hani derler ya;biraz kül,biraz duman.... o benim işte :delphin:buyrunnnnnnnnn
(bu arada son cümlem bayağı bir arabesk oldu:roflol: :roflol:)

sevgi ile kalın opuyorumnanaktan a.s. a.s.

az sayıda,ama uzunbuyrunnnnnnnnnvereliniortakmesajlarım 2_3 satırlık olsaydı,mesaj sayım kaç binleri katlardı bilmiyorum:roflol:

herkesin veya her probleme değil,problemin içeriğine göre,yani konuya vakıf olduklarımda,önerilerimin faydası olacağına inanıyorsam yazarım...söyleyecek her cümlemide üşenmeden yazarımyerimsenibentarzım bubuyrunnnnnnnnn

tecrübeme gelince..önce bir estağfurullah diyeyim ...herşeyi bilirim veya biliyorum hasletim yok...derken birçok konuda da en azından fikrim vardır...fikirde daha çok mantıkla bağlantılı olduğu için bildiklerimle_mantığımı çakıştırınca ortaya bir şeyler çıkıyoryerimsenibeneh pek fena şeylerde çıkmıyor galibaalkisalkisalkis...diğer yandan tecrübe; yaş ve yaşanmışlıklarla birde kuvvetli gözlem ve muhakeme yeteneği ile paraleldir...eee tevellütüm çok eski olmasada,yenide değil...gözlem, muhakeme ve empati yeteneğime gelince bu konuda mütevazi olamayacağım sengözlerimebaksanab bayağı iyiyimdir ...bunu reel çevremde her zaman der...bunun dışında 41 yaşında,2 çocuk sahibi,hassas,duyarlı,tabiiki hataları olmuş olan,geri kalan ömründe de hata yapması muhtemel olabilen(gayet insani olarak),zaman zaman kendi ile barışık,zaman zaman kavga halinde olan,duygusal iniş çıkışlara sahip, sokağa çıktığında her zaman karşılaşabileceğin sıradan bir vatandaşım...hani derler ya;biraz kül,biraz duman.... o benim işte :delphin:buyrunnnnnnnnn
(bu arada son cümlem bayağı bir arabesk oldu:roflol: :roflol:)

sevgi ile kalın opuyorumnanaktan a.s. a.s.

sitede bazı arkadaşların msjlarını sessiz sedasız takip ederim çok da beğenirim.sizin msjlarınızı da çok doyurucu buluyorum.:1hug:

bence haksızsın eşiniz ilk seferinde kırmamış sizi ve tamam demiş bu seferde siz kabul etseniz nolur 1 kere gider sonra bi daha gidemeyeceğinizi rahat edemediğinizi söylersiniz

bence haklı değilsiniz insanlar huzur için nellere katlanıyorlar buna şiddet
alkol vs.. de dahil sizinkide 1-2 saatlik deniz muhabbeti eşinizle huzursuz olmamak için
katlanılabilirdi bence

Back
X