az sayıda,ama uzunbuyrunnnnnnnnnvereliniortakmesajlarım 2_3 satırlık olsaydı,mesaj sayım kaç binleri katlardı bilmiyorum:roflol:
herkesin veya her probleme değil,problemin içeriğine göre,yani konuya vakıf olduklarımda,önerilerimin faydası olacağına inanıyorsam yazarım...söyleyecek her cümlemide üşenmeden yazarımyerimsenibentarzım bubuyrunnnnnnnnn
tecrübeme gelince..önce bir estağfurullah diyeyim ...herşeyi bilirim veya biliyorum hasletim yok...derken birçok konuda da en azından fikrim vardır...fikirde daha çok mantıkla bağlantılı olduğu için bildiklerimle_mantığımı çakıştırınca ortaya bir şeyler çıkıyoryerimsenibeneh pek fena şeylerde çıkmıyor galibaalkisalkisalkis...diğer yandan tecrübe; yaş ve yaşanmışlıklarla birde kuvvetli gözlem ve muhakeme yeteneği ile paraleldir...eee tevellütüm çok eski olmasada,yenide değil...gözlem, muhakeme ve empati yeteneğime gelince bu konuda mütevazi olamayacağım sengözlerimebaksanab bayağı iyiyimdir ...bunu reel çevremde her zaman der...bunun dışında 41 yaşında,2 çocuk sahibi,hassas,duyarlı,tabiiki hataları olmuş olan,geri kalan ömründe de hata yapması muhtemel olabilen(gayet insani olarak),zaman zaman kendi ile barışık,zaman zaman kavga halinde olan,duygusal iniş çıkışlara sahip, sokağa çıktığında her zaman karşılaşabileceğin sıradan bir vatandaşım...hani derler ya;biraz kül,biraz duman.... o benim işte

buyrunnnnnnnnn
(bu arada son cümlem bayağı bir arabesk oldu:roflol: :roflol:)
sevgi ile kalın opuyorumnanaktan a.s. a.s.