ELTIMIN ARKAMDAN KONUSMASI KAYNANA ELTI GORUMCE CIKMAZI

bebegimveben07

PRENSIM GELIYOR
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2016
77
58
38
33
Mrb kizlar.daha oncede yazmistim.son zamanlarda esimle ailesi cevresi yuzunden hep tartisiyoruz..esim 6 kardesler.kalabalik bir aile.benm kimseyle bi problemim yok..esimin abisinin esi yani eltimle de cok samimi olmasakta normal iliskimiz.fakat 7 ay once yeni ev aldik ve ben hamileym su an 8 aylik..ne hayrli olsn dye evimize geldiler ne aradilar ki ananem yakin zamanda vefat etti bas sagliginicin ble gelmediler esim dun annesine dedi neden abimle gelmiyor bi skinti mi var diye kaynanamin agzinda laf hic durmaz aynen soyle dedi esime güya ben kalabaligi misafiri sevmiyomusum eltim oyle demis ondan gelmiyolarmis sok oldm bnu duyunca ki 8 aylik hamile halimle haftada 3 4 misafir agirliyorum.cok sinirlendim uzuldm siniirmden aglayinca da neden buyutuyosun tarzi konusmalar gecti hakkimda soylenen asilsiz seye ister istemez sinirlendim esim eve gelince abisini aradi sanrm bi yanlis anlasilma var abi ben esime kefilim oyle bi sey demesi imkansiz dedi.cok zorumagidiyor bunlari duymak ve de sinir oluyorum s hadi eltim dengesiz bahane uretmis gelmemek icin de kaynanamin bunu gelip te bize soylemesi dogru biseymi kizlar huzurumuzun bpzulcagini bile bile kayinbabam kizdi zaten neden soyledin diye esim de dunden beri gergin uzuldu haliyle

Laf tasimasi hos degil.
Belki mevzu bu degilde baska bir sey olsaydi..
Eltin bir konuda kv desine fikrini dile getirseydi.
Kv de yine gelip size soyler miydi ?
Veya siz bir konuda biri hakkinda fikrinizi kvdeniz ile paylasip, bunu eltinize sizden habersiz bahsetmis olsaydi kizardiniz dimi ?

Eltiniz şu dakikadan sonra sizin evinize gelecek yuzu kaldiysa gelir.
Cunku siz soylemedim diyorsaniz oyledir.

Bosverin hic sikmayin o guzel caninizi.
Insanlarin cok cani sıkıliyor herhalde,küsmeye alinmaya yer ariyorlar..

Aman boşverin canım gelmezse gelmesin. Ne diye arkasına dusuyorsunuz ki? Ben olsam benimde canıma minnet derim valla. Hamile halinizle bu tarz şeyleri niye kafaya takiyorsunuz anlamıyorum.

Benimde kaynanam arkamdan konusuyor.
Napsam azina mi etsem.

Sen evliligine yuvana nak

Kocasi sozunu gecirememis kariya o da sana n.k atıyor.

Eltı yuva yıkandır aranızı bozucak aklı sıra
Bu arada allah rahmet eylesın topragı bol olsun inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…