Eltimin artan davran

sevdemm

ALLAHIMDAN HAYIRLISI
Kayıtlı Üye
5 Mart 2009
2.333
31
158
İstanbul
Arkadaşlar geçenlerde nişanım vardı özetle olay şu erkek arkadaşım bana 3 bilezik aldı kendi imkanlarıyla sonra bu bileziklerin birini annesi birini babası diğerinide anneannesi taksın istedi bende tamam dedim birşey demedim. Çünkü anneannesi dul ve durumu yok o yüzden o taksın istedi. Sonra takı faslına gelince birini annesi birini anneannesi takti sonuncuyuda kim taktı dersiniz eltim takmaz mı ben tabi deli oldum ne alaka yani sanki kendisi almış gibi millete göstermelik yaptı bana hiçbirşey almadı halbuki ben ondan birşey beklemiyorum ama o bileziği takmak ona düşmezdi ondan önce takacak başka insanlar vardı kimse takmasa nişanlım takardı onu bana o kadar sinir oldumki anlatamam terbiyesizliğin bu kadarı o an tabi bişey diyemedim ne diyebilirsinki milletin yanında şok oldum ama şuan hala çok sinirleniyorum aklıma geldikçe ne yapmalıyım sizce arkadaşlar eltimin benim bu duruma kızdıgımı bi şekilde öğrenmesini istiyorum sizce ne yapmalıyım benim bu duruma kızdıgımı bilmeli???

ay harbiden çok salakça bi durum olmuş kusura bakma ama
peki kim vermiş o bileziği ona tak diye

Son düzenleme:
nişanlınısın suçu canım eltinisle ne alakası var,vermeseydi kendi taksaydı.anneanneside takabileceğini taksaydı torununun bileziğini takması da saçma bence kendi yapıyo gibi.anne baba tamam da gerisi gereksiz.sinir olma tatlım konuşur çözersin.

bence herşeyden önce nişanlınıza kızın ona neden verdin niye o taktı diye

Bileziği ona verene kız bence canım..
Birsi ona ''al bunu sen tak ''demiştir bence.

Zorla tutup da ben takıcam dememiştir herhalde, dediyse bile, bu teklifi reddedilebilirdi..

bilmiyorum canım çok sinir oldum bir bilsem zaten o an zaten ben heyecanlıyım kim ne yaptı göremedim. Şuan aklıma geldikçe çok sinir oluyorum ne yapmalıyım artık o gün geçti bitti ama ben ona bir şekilde kızgınlığımı belli etmek istiyorum

sen suçu nişanlında ara eltinde değil..ya o vermiştir yada kaynanan vermiştir taksın diye...eline vermeselerdi zorla alıp sana takacak değil ya..

canım bilmiyorum onu araştırıcam nasıl oldu diye olmazsa kayınvalidemle konuşucam belki o biliyordur ama nişanlımın haberi yok ben babam takacak diye biliyordum bende kızdım dedi o bana haberi olsa bırakırmı hiç.

Bence ne olursa olsun nişanlınınızın aile işlerine karışmayın..:1closedeyes:
Onlar öyle uygun görmüşlerdir,o şekilde takı olayını halletmek istemişlerdir..
Benim düğünümdeki anneannemin takacağı bileziği de sevmediğim yengem takmıştı,anneannem yerinden kalkmasın,yorulmasın diye öyle planlanmıştı..buyrunnnnnnnnn

canım siz onu tanımıyorsunuz çok patavatsız bir insan belkide o an emirvaki yapmıştır yapacak birisi çünkü.

bilmiyorum canım çok sinir oldum bir bilsem zaten o an zaten ben heyecanlıyım kim ne yaptı göremedim. Şuan aklıma geldikçe çok sinir oluyorum ne yapmalıyım artık o gün geçti bitti ama ben ona bir şekilde kızgınlığımı belli etmek istiyorum

Bence nişanlın ya da kayınvaliden ''al bunu da sen tak'' demiştir.

Sormadın mı bileziği kim verdi eltine diye? Çok ilginç..............

düğün arifesi olur öyle şeylerler böyle şeylere takılıp kendini yıpratma canım mutluluklar

Bence ne olursa olsun nişanlınınızın aile işlerine karışmayın..:1closedeyes:
Onlar öyle uygun görmüşlerdir,o şekilde takı olayını halletmek istemişlerdir..
Benim düğünümdeki anneannemin takacağı bileziği de sevmediğim yengem takmıştı,anneannem yerinden kalkmasın,yorulmasın diye öyle planlanmıştı..buyrunnnnnnnnn

olurmu canım nasıl karışmayın o kim oluyorda almadıgı bileziği bana takmaya kalkıyor kardeşi takardı ona sıra gelene kadar ayıp denen bişey var

nişanlın niye eltine vermiş ki :delphin:
kendi sana takıp millete hava atsaymış
dicekler o kadar taktılar kıza bi nişanlısı takamadı :bbo:

senin bu eltide iş yokmuş:delphin:nişanlın yada başkası vermiş de o niye alıp takıyoki:sm_confused:hayır diyememişmi.

Bence nişanlın ya da kayınvaliden ''al bunu da sen tak'' demiştir.

Sormadın mı bileziği kim verdi eltine diye? Çok ilginç..............

o an soramadım nasıl sorayımki şaşkınlıktan milletin yanında Ne diyim ama kayınvalidemle konuşmayı düşünüyorum ona soracağım neden böyle oldu diye

olurmu canım nasıl karışmayın o kim oluyorda almadıgı bileziği bana takmaya kalkıyor kardeşi takardı ona sıra gelene kadar ayıp denen bişey var

İyi de bu onların kendi aile meseleleri..
Sizi neden ilgilendiriyor ki?
Onların da bir bildikleri vardır elbet..:delphin:

ya canım bilmiyorum ama sen bu eltiye biraz takmışsın...
sürekli bu eltiyle ilgili konu açıyorsun, tamam tuhaf gelir o anlık ama gülünür geçilir
bu kadar abartmaya gerek yok diye düşünüyorum, biraz sakince düşünmeye çalış...

Back
X