- Konu Sahibi xKaderimsin
Kaynanam kaynimla iyi olmami istiyor.. Onun icin dedi sen arsiz ol.. Konus diye.. Geri cekilme diye.. Kaynimla cok iyidik biz o araya girmeden..ondan yani :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla cnm sülalede ne pürüz olsa ben hemen kayınvalideme sölerim bna böle yapıorlar susmam haberin olsun dye.benm kayınvalidem 42 yaşında çok genç belki o yüzdendir blmiorum ama inan bende çok işe yarıor bu durum.herks benden çekinior.kmse bna laf söz tavır yapamıor.hiç b şekilde susmayacğmı çok iyi bliorlar.haa arkamdan konuşuluyorsa o ayrı ben duymadğm sürece sorun yok.neticede çok yakn dedğmz arkdşlarımz bile yeri gelior arkamazdan atıp tutuyorlar..ama sana tavsiyem o eltinle konuşmak için hç çaba sarfetme.ne dye onun egosunu tatmin ettiresn ki..o sna sırt döndüğü halde konuşmaya çalışmak eskiden olsa inan iyi nyet büyüklük olarak algılanıordu ama artık öle değil.daha çok tepesine biniorlar insanın.
Öyle yapiyorum zaten.. Ve ekleyeyim.. Onlar ayni apartmanda yasiyor ben herkesden uzak ev aldim![]()
hani kaynın nişanlıyken arkadaşın kaynını ayarlamış ya buda sana yanlış gelmiş ve sende bunu kaynananla paylaşmış olabilirmisin kv de eltine bunu söylemişse buyüzden sana tavır almış olabilirmi, sana böyle davranmasının bi sebebi olmalı aklımada bu geldi
Eltinizin derdi belli oldu![]()