Merhaba, 7 yillik evliyiz.. 3 yil beraber oturduk, 4 senedir kendi evimizdeyiz. Eltim olacak ergenus da benden once kaynanamlarla bir oturdu. Zaten hersey orada başlıyor. Biz esyalarimizi evimizi kendimiz gece gunduz calisarak aldik, onlar direkt hic esya almasan kiraya ciktilar. (kv ile kp yardimi ile).
( esimin ailesindan maddi hicbir destek almadik su ana kadar dugun vs de dahil. Ornegin oglum oldu mevlut yapilacak kayinvalidem yardima gelmez, tasinacagiz oyle temizligime yerlestirmeme gelmezler.Sadece virvirlari bitmiyor ama.)
Suan evimizi satmak uzereyiz daha onceki konularda bahsettim. Esimin ailesi bildigi halde birakin maddi yardimi napabiliriz diye dusunmekten cok hadi satalim kalaniyla geri odemesini kapatiriz diye soyledi kayinpeder. Delirdim tabi. Esimle aralari acildi.
Neyse kayinpederler bu sirada tasindilar evleri imara gitti. Bize selam verip borclu cikmak istemiyorlar. Eltimin dirdirlari bitmiyor neden yardima gitmemisim. Ama karsilasinca yuzsuz yuzsuz konusur benimle. 16 aylik oglum var. Zaten oglum olmasaydida gitmezdim. Eltim zamaninda kaynanama salak aptal gerizekali demis esimle tartismislar. Kayinvalidem kotu olmamak icin obur ogluna ve kayinpederine soylememis buyumesin sorun diye. Ama yapan degerli olur derler ya. 7 yil icinde 1 kere tartismadim bile onlarla ama dirdirlarindan biktim eltimin.