• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin bidi bidilari bitmiyor

Merhaba, 7 yillik evliyiz.. 3 yil beraber oturduk, 4 senedir kendi evimizdeyiz. Eltim olacak ergenus da benden once kaynanamlarla bir oturdu. Zaten hersey orada başlıyor. Biz esyalarimizi evimizi kendimiz gece gunduz calisarak aldik, onlar direkt hic esya almasan kiraya ciktilar. (kv ile kp yardimi ile).

( esimin ailesindan maddi hicbir destek almadik su ana kadar dugun vs de dahil. Ornegin oglum oldu mevlut yapilacak kayinvalidem yardima gelmez, tasinacagiz oyle temizligime yerlestirmeme gelmezler.Sadece virvirlari bitmiyor ama.)

Suan evimizi satmak uzereyiz daha onceki konularda bahsettim. Esimin ailesi bildigi halde birakin maddi yardimi napabiliriz diye dusunmekten cok hadi satalim kalaniyla geri odemesini kapatiriz diye soyledi kayinpeder. Delirdim tabi. Esimle aralari acildi.

Neyse kayinpederler bu sirada tasindilar evleri imara gitti. Bize selam verip borclu cikmak istemiyorlar. Eltimin dirdirlari bitmiyor neden yardima gitmemisim. Ama karsilasinca yuzsuz yuzsuz konusur benimle. 16 aylik oglum var. Zaten oglum olmasaydida gitmezdim. Eltim zamaninda kaynanama salak aptal gerizekali demis esimle tartismislar. Kayinvalidem kotu olmamak icin obur ogluna ve kayinpederine soylememis buyumesin sorun diye. Ama yapan degerli olur derler ya. 7 yil icinde 1 kere tartismadim bile onlarla ama dirdirlarindan biktim eltimin.
Sende agzinin payini ver bacim.Siz niye bana yardim etmediniz ben tasininca vs acikca soyle haddini bilsin :işsiz:

Sende agzinin payini ver bacim.Siz niye bana yardim etmediniz ben tasininca vs acikca soyle haddini bilsin :işsiz:

Kendisi yanimda farkli. Gayet guleryuzlu. Kendi oglunu bana karsi doldurup ona yenge deme der ama oglumu yengecim yengecim diye sever ona ramen birsey demem. Yanimda söylese lafimi soylerim ama arkamdan konusuyor hep.

Evet ama soyle dusunun; maddi acidan hicbir destek almadan esinizle disinizi tirnaginiza takip evinizi aldiniz dayadiniz dosediniz. Esim suan tek maas oldugu icin de borcumuz oldu. Ailesine bahsetti sirtlarini cevirdiler aramayi sormayi gidip gelmeyi kestiler. En son bahsi gecti geldiklerinde ben bahsettim evimizi satmak zorundayiz diye. Kp dediki 250 satarız geri kalaniyla banka borcunu kapatiriz dedi hemen. Oderken sahiplenme yok ama satinca yapariz ederiz dedi. Ee saticaz diyoruz zaten illa bunlari demesi gerekmiyorki satinca banka geri odemesini kapatacagimiz belli birsey zaten. Neyse ogun esim isteydi zaten. Daha sonra ogullarini arayip sormalari kesildi. Bayramda görüştük hic bahsi gecmedi konunun. Tamam destek olamıyorsunuz ama bi sorabilirsinde.

Evet kayinvalidem dogumdan sonra evimde bir corba yapmış insan degil. Mevlut yapacagimiz zaman kendi teyze kizlari dediki kayraya yardima gidelim bebegiyle yapamaz diye kv de onun anasi gelmistir demis ki annem calisan insan.
Evet o konuda haklisin ne demek arayip sormamak.onlar en yakinlariniz.oglum biz yardim edemiyoruz ama ne yaptiniz nasil hallediyorsunuz diye ilgilenebilirlerdi.zaten dogum sonrasi tasinma gibi konularda da dedigin gibi illa ev isi degil bir yemek getirmek bile ilgi gostergesi.bunlar olunca da kiziyorsundur tabi

Sizin malınızın üzerine plan mı yaptı kp kv !! Yuh. Nefret ediyorum böyle me yapsamda yük olsam diye harelet eddrnlerden

Sizin malınızın üzerine plan mı yaptı kp kv !! Yuh. Nefret ediyorum böyle me yapsamda yük olsam diye harelet eddrnlerden

Aynen sonucta bi insan derdi tasasi oldugunda ilk anlatacaklari kisiler aileleridir ama sagolsunlar cozum uretmek yerine hemen satalim sukadara satariz ederiz demeye basladilar.

Aynen sonucta bi insan derdi tasasi oldugunda ilk anlatacaklari kisiler aileleridir ama sagolsunlar cozum uretmek yerine hemen satalim sukadara satariz ederiz demeye basladilar.

Bende korkuyorum bişey demeye hemen "bizede bizede" biraz edep yahu. Bem utanırım gelinim olacak kişi bir kız çocuğudur gözümde nasıl kıyarım rızklarına aksine daha çok olsun derim

Merhaba, 7 yillik evliyiz.. 3 yil beraber oturduk, 4 senedir kendi evimizdeyiz. Eltim olacak ergenus da benden once kaynanamlarla bir oturdu. Zaten hersey orada başlıyor. Biz esyalarimizi evimizi kendimiz gece gunduz calisarak aldik, onlar direkt hic esya almasan kiraya ciktilar. (kv ile kp yardimi ile).

( esimin ailesindan maddi hicbir destek almadik su ana kadar dugun vs de dahil. Ornegin oglum oldu mevlut yapilacak kayinvalidem yardima gelmez, tasinacagiz oyle temizligime yerlestirmeme gelmezler.Sadece virvirlari bitmiyor ama.)

Suan evimizi satmak uzereyiz daha onceki konularda bahsettim. Esimin ailesi bildigi halde birakin maddi yardimi napabiliriz diye dusunmekten cok hadi satalim kalaniyla geri odemesini kapatiriz diye soyledi kayinpeder. Delirdim tabi. Esimle aralari acildi.

Neyse kayinpederler bu sirada tasindilar evleri imara gitti. Bize selam verip borclu cikmak istemiyorlar. Eltimin dirdirlari bitmiyor neden yardima gitmemisim. Ama karsilasinca yuzsuz yuzsuz konusur benimle. 16 aylik oglum var. Zaten oglum olmasaydida gitmezdim. Eltim zamaninda kaynanama salak aptal gerizekali demis esimle tartismislar. Kayinvalidem kotu olmamak icin obur ogluna ve kayinpederine soylememis buyumesin sorun diye. Ama yapan degerli olur derler ya. 7 yil icinde 1 kere tartismadim bile onlarla ama dirdirlarindan biktim eltimin.
bıda dır dır ederse evire cevire döv bak nasıl susacak.cenesini cvp vererek veya kendını savunarak kapatamazsın.o dayak istio cnım

Back
X