- Konu Sahibi Melahatabla
-
PekiHamileyken bu kadar stres iyi değil
Bebeginiz kış bebegi olucak açın interneti
model bakın bebeginize yelek,patik felan örün
Canınız sıkılmış çünkü
Anlattiklariniz çok saćma geldi bana
Üstüne bir de iftira atıyorsun. Kendini zaten belli ediyorsun sana ne desem boş. resmen yalan söylüyorsun göz göre göreGucun eltine yetmemis kabul et ve rahatla bana Mahale a gizli diyen sen,! Ufacik cocugu yakaladigin Yerde hasliyorsundur ama hamilesin dikkat et
Sen hala konuşuyo musun ya. Yazık :)Isin ozu cocuk 2 yas sendromu yasiyo sense eltilik
Derdim cocuk degil ki onun dedikodusunu yapayımÇocuk.kucuk.olunca uyarsanda anlamıyor 3 yasinda oğlum var ve ben sırf arkamdan bu şekilde dedikodu yapılmasın diye yeni yeni çıkmaya başladım ev gezmelerine .. çocuğun dedikodusu olmaz ya .. çocuğunuz olunca anlarsınız
Zarar görüyorsanız esinize de soyleyin ve kovun.NetTezgah ne alaka ben iki şeyden bahsettim çiçek ve kitap. Onlara verdigim anlam da bana göre şekillenir size göre degil. Zaten buradaki konu mal da degil, gözümün içine baka baka bu kadar sorumsuz davranması. Zarar görüyorum ötesi var mı? Dünya malı aman diyerek evime eşyalarıma zarar verdiren, kimse yaptırmaz
konu sahibinin görevi mi ki bu? evine gelen cocukla ilgilenmek misafir davet eden kisinin üzerine mi yikilmali?Ama 2 yaşındaki çocuğun bir suçu yok, tamam gerçekten hamile halinizle temizlemek, annesinin göz göre göre çocuğunun döke saça yemesine müsamaha göstermesi sinirlerinizi bozuyordur lakin eltiniz rahatsa umursamazsa pek de yapacak bir şey yok, birkaç dikkat çekici oyuncak edinin, geldiklerinde çocuk kitaplarınıza, çiçeklerinize yöneldiğinde oyuncaklarla dikkatini dağıtın, inatla bir şeyi tutturduklarında ilgilerini farklı bir noktaya çekmek işe yarıyor çoğu zaman.
ama kendi evi değil.kendi evinde istersen at koştur ama sonuç olarak başkasının evi.Elalemin evi değil amcasının evi
O zaman cok seviyorsaniz acikca kendisiyle oturun konusun arkadasindan saydırmayın. Tek yüzlülük iyidir.Yoo alakası yok ben eltimi seviyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. Bu konu hariç
Bu yorumum tamamen tam tersidir :) bu arada kayinpederiniz de sapikmis gelinlerine karşıZarar görüyorsanız esinize de soyleyin ve kovun.Net
Ben sizi kendime.benzettim benim de altın geldiğinde dikkat etmezdi cocuk her yeri karıştırırdi ben de sınır olurdum ama cocuk olunca anladım insan iki çift laf etmek için bazen istediğini yapıyor maalesef çocuğun he tabii ki başkalarının eşyalarına zarar vererek olmaması lazimEvet o aşırı rahat ben de aşırı taktım gerçekten
aq51 adi ustunde cocuk robot degil senin kinide gorecegizMerhaba arkadaşlar
Eltimin iki yaşında bir cocugu var. Annesi, cocuk ne isterse yapıyor, veriyor. Kendi evinde bunu yapması sorun degil ama benim evimde de yapıyor.
Dün bana geldiler, cocuk içeceği bardağı kendi eline almak istiyor. Ama her defasında döküyor. Halının birine limonata, diğerine su döktü bu şekilde.
Benim için çiçeklerim ve kitaplarım cok önemli. İki kez saksımı devirdi. Canlı çiçegimin yapraklarından süt aktı hep. Kitaplarımı devirecekti son anda kurtardım.
Elektrikli süpürgemin düğmeleri ile oynadı. Evi zaten talan etti. Yemek yerken her şeye ellemesine izin verdiler. Her yer yag oldu. Ben rahatsız olunca da babası birşey olmaz dedi.
Annesini zaten defalarca uyardım.
Zaten eltim sakar birisi. Yere tatlı falan döküyor. Ayrıca bütün bunlar ben temizlik yaptıgım günün akşamı oldu. Her zaman gelmiyorlar ama ne zaman gelseler ben böyle sinir oluyorum.
Ayrıca bir konuda çok itici davrandılar: kedim geçen haftalarda oyuncak tavşanıma hallendi onların yanında. Bunlar resmen tiksindi ve bunu belli etti. Bu hafta da hoparlör açık eltim yanımda kaynımla konuşuyor. Cocuk o tavşanla oynuyor diyor. Kaynım da "cocugu oynatma o tavşanla" diyor. Resmen benim kedimden tiksindiklerini belli ediyorlar. Ben de benim kedimin pis olmadıgını söyledim. Kaynım sustu bir şey demedi.
Dün gece resmen kabus gibiydi, üstelik son degil biliyorum. Eşim de yemekten sonra kaynımla çıkınca tek başıma mücadele verdim resmen şımarık bir cocuga ve dikkatsiz bir anneye karşı.
Sabaha kadar da bunu kafama taktım.
Görüşmeyi kesemem. Çünkü sık gelmiyor. Rahatsız oldugumu belli edip yerine göre cocuga mudahale ediyorum ama buna ragmen böyle. Özellikle her gelmede halıma birşeyler dökülüyor. Önceki aydan yeni aldıgım halımda hala kahve lekesi duruyor mesela. Örtü veriyorum, eline verme diyorum ama oluyor işte.
Ha bir de mutfagıma girmesini istmiyorum. Kaç kez söyledim istemedigimi. Zorla giriyor ve orayı da yardım niyetine talan ediyor. Beyaz tezgaha tencere vs sürterek siyah çizikler bırakıyor. O gelmeden her şeyii hazır etmeye çalışıyorum sırf bu yüzden. Bu kez bulaşıklara sarıyor. Titiz oldugumu biliyor ve istemedigimi söyledigim halde böyle.
Agır kokulu yemek yaptıgım için mutfak kapısını kapalı tuttum onu da uyardım açık kalsın dedi tekrar uyardım anlattım kokudan rahatsız oldugumu
Ona ragmen elli kere açık bıraktı. Bütün eve o koku yayıldı ki kokuya karsı bu aralar cok hassasım.
Ne yapıcam ben?
Bana gel minik benim ev de talanSenin cocguun olacak göreceksiniz yazanlar benim çocuklarım da yaramaz anlatılan kadar olmasa da
.gezmeye gitmesin böyle insanlar çocuklar kendi evini talan etsin madem .
Sahsen ben öyle yapıyorum ..
Dışarda da hiç kimsenin biseyine zarar vermesin e müsaade etmiyorum
Ahahahaha hunileri takip yemeye devamBana gel minik benim ev de talan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?