Sizin muhatabınız eşiniz değil eltiniz. "Çok acil durum olmadıkça çocuğunu bana bırakma benim çocuğum küçük. " diyebilirsin. Başkası gezsin tozsun diye çocuğuna bakamam ben.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Merhaba,bakmak zorunda değilsiniz.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Net olun..söyleyin ben hergun bakamam deyin.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Üst komşum bana bırakmak istedi bir gün kızını ben hamileyim 3 aylık onun bebe 7 aylık. açtım kapıyı bu diyor ki az işim var çocuğa bakar mısın? Direk hayır bakamam dedim , çok ısrar etti dedim tek seferlik bir daha kabul etmem haberin olsun. Peki sonra ne oldu bir daha getirdi. açtın kapıyı "ben sana getirme demedim mi" dedim. Çok ısrar etti aldım ama sonra geri döndü aldı çocuğu. Bakarım tabi ki işi olduğunda neden bakmayayım ama bu kadın arsız biri yüz versem her Allah'ın günü bırakırdı banaHayır diye bir kelime var sözlükte hatırlatayım dedim.
Kocalarına danışmadan su bile içemiyorlaray bu konuda da neden eşinize danışıyorsunuz ki
artık kapıya kadar getirmiş alırım ama lütfen bana sormadan getirme işim gücüm oluyor derim yani...
annesine şikayet eden çocuk gibi eşinize neden söylüyorsunuz ki
hayır adam ne diyecek? kadını arayıp çocuğunu getirme mi desin, 5 yaşındaki çocuğun velisi gibi...
Değilsiniz tabii ki ne münasebet size mi güvenip doğurmuş. Niye direkt bakamam diye eltinize söylemiyorsunuz? Eşiniz oturup kendi baksın kanına o zaman.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
1 gün bile bakmak istemeyebilirsiniz, o ayrı ama alt tarafı 2 gün bakmışsınız, her gün bakamam diyeceğiniz bir durum olmamış henüz.
Bakmak istemiyorsanız kibarca geri çevirin. Eşiniz gidip "çocuğunu eşime bırakma" diyemez ki.
Ama eşinizin bak diye diretmesi de ayrı saçmalık. Eşinizin kanından olan herkese bakma zorunluluğunuz mu varmış?
Çok meraklıysa kendi baksın
Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.Alttarafı 2 kez bırakmış yani
Hergünmü? abartmayın isterseniz.
İstemeyebilirsiniz, istemekde zorunda değilsinz tabiki. Bende eltimin çocuklarına bakmak istemezdim heleki keyfe hiç istemezdim ama bunu eşime değilde direk eltime söylerdim.
Sorun sizsiniz , bakamam deyin eşiniz ne alâka..Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?