Bence çok yüz vermişsiniz eltinize. Birdaha bana sormadan plan yapma, işlerim olabilir çocuk kapıda kalır gibi şeyler söyleyip istemediğinizi belli edebilirsiniz.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
O elti senmisin yoksa :) sensen birine müsait olup olmadığını sormadan çocuğunu bırakma bu görgüsüzlüktür.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Kusura bakmayın sizi hatalı buldum pasifsiniz eşinizle aranız bozulmasın diye susuyorsunuz meydan eltiye kalıyor eşin bir gün küser iki gün küser ama neticede sen istediğini alırsın. Sular dalgalanmadikça durulmaz susarsanız olan size olur. Kendine güvenen dediğini yapan kadını erkekler daha cok sever.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Bu sebepten bana bağıracaksa o eltininde kocanında ağzna pamuğu tıkarım valla bi cinnete bakarIki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Üffff müsait misin diye sormadan etmeden getirip çocuğunu atan, karşısındaki insanın işi gücü var mı müsait mi diye sorma nezaketi göstermeyenin çocuğuna ne bakacağız? Aynısını yengem üç çocuğuyla yaptı, en sonunda isyan ettim. Bakıcı mıyım ben? Bir gün ikinci gün derken iyi alışıyorlar, var öyle tipler. Allah muhtaç etmesinmiş, her şeyin bir ayarı olur.
Kursa gitmenin muhtaçlık yanı ne?Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Keşke evde yokmuş gibi davransaydınızMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Dünyanın binbir çeşit hali var ne kadar rahat emanet ediyorlar ya, ben olsam ben de bakmak istemem. Başına iş gelse sorumlusu olurum neden üstleneyim ki? İşimi yapmam kendi çocuğuma bakarım iş kalıversin, kimseye de ricacı olmam. Olana da bakmam diye söylerim aynı siz gibi.Üst komşum bana bırakmak istedi bir gün kızını ben hamileyim 3 aylık onun bebe 7 aylık. açtım kapıyı bu diyor ki az işim var çocuğa bakar mısın? Direk hayır bakamam dedim , çok ısrar etti dedim tek seferlik bir daha kabul etmem haberin olsun. Peki sonra ne oldu bir daha getirdi. açtın kapıyı "ben sana getirme demedim mi" dedim. Çok ısrar etti aldım ama sonra geri döndü aldı çocuğu. Bakarım tabi ki işi olduğunda neden bakmayayım ama bu kadın arsız biri yüz versem her Allah'ın günü bırakırdı bana
Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?