Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sebeple eşinizle aranız açılıyorsa açılsın.Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Zaruri işi olsa elbette bakarim ama daha onun yakınına taşınalı 10 gün bile olmadı ve onceden çok baktim çocuğuna.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Uygun bi dille nasıl söylerim bilmiyorum aramız açılsın da istemiyorum.Ağırlığınızı koymazsanız bu teklifsiz bırakmalar devam edecek.
Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Abla musait degilim. Bunu diyemiyorsaniz covid gibi muhtesem bir bahane var. Bebegim icin endise ediyorum. Kabul edemicem deyin.Uygun bi dille nasıl söylerim bilmiyorum aramız açılsın da istemiyorum.
Eşinizin bu konuda fikrinin önemi yokIki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Annesi umurunda mi ki telefonu daha çok ozluyordur7 yasindaki cocuk cenaze vs olmadigi surece kimseye bırakılmaz cünkü cocuk okula gidiyor.
Kuafore doktora bankaya gezmeye güne cocuk okuldayken gitsin bir zahmet.
Eltimin cocuguna bakmak benim icin cok sorun olmaz. Sirf keyfim yok kafa dagiticam bugün cocugu oyalar misin diye bile birakmak istese basimin üstüne. Ama okul cagindaki cocuk... bilemedim.
Cocuk butun gun evi ve annesini ozluyordur zaten. Yazik degil mi ya daha cok kucuk.
Çok saçma yüzüne açıkça bakamam deyin ne şikayeti yaaa, sanki mecbursun..Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Mecburum gibi davranıyor direk kapıya geliyor kendisi süslenmiş gidiyor bana da çocuk bak diyorÇok saçma yüzüne açıkça bakamam deyin ne şikayeti yaaa, sanki mecbursun..
Eşinizden çekiniyorsunuz di mi? Eltiniz bir kere geri çevrildği için kocasına söylemiş. Kocası eşinize söylemiş böyle yapmış diye, eşiniz size çıkışmış nasıl bakmazsın diye. Vay arkadaş bu nasıl hiyerarşi. En üstte elti. Emir komuta zincirine bağlamış. Hadi len ordan diyeceksiniz hepsineUygun bi dille nasıl söylerim bilmiyorum aramız açılsın da istemiyorum.