- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.966
- 298
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aranız açık zaten sizin. Siz onu sırtınızda taşıyorsunuz . Ay öyle eltiyi kapıdan kovarım bana hesap soran kovayı da eltinin yanına kovarım. gitsin o baksın kanından olan çocuğaHem emrivaki yapıp kapıya getiriyor cocugu bak diye tamam diyorum işi vardır. Hemde aramız açılsın istemiyorum oryam gerilmesin diye
O zaman sesinizi çıkarmayın oturun bakın çocuğa her gün. Elti gezsin tozsun,eşiniz kızmasın size.Sizin sıkıntınız kimin umrunda,yeterki ortam gerilmesin dimi.Ee sorun ne ?Hem emrivaki yapıp kapıya getiriyor cocugu bak diye tamam diyorum işi vardır. Hemde aramız açılsın istemiyorum oryam gerilmesin diye
Kocamın telinden mesaj atarım benay adam ne desin ki allah aşkına
dur ben konuşayım terbiyesiz mi diyecek
hayır onu demese bile ne diyebilir kadını arayıp bırakma çocuğunu mu diyecek?
adamda cidden suç yok bu durumda, kanından boşver bakıver deyip geçiştirmiş işte...
Desin, zaten ben oyle yapardım şahsen, baskalarina guvenerek dogurmam, emrivaki yaparak kendime rutinli program hic yapmamAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Sizi eşine şikayet edip kocanızla aranızın açılmasına sebep olan biri için fazla ince düşünmeyin.Uygun bi dille nasıl söylerim bilmiyorum aramız açılsın da istemiyorum.
Üffff müsait misin diye sormadan etmeden getirip çocuğunu atan, karşısındaki insanın işi gücü var mı müsait mi diye sorma nezaketi göstermeyenin çocuğuna ne bakacağız? Aynısını yengem üç çocuğuyla yaptı, en sonunda isyan ettim. Bakıcı mıyım ben? Bir gün ikinci gün derken iyi alışıyorlar, var öyle tipler. Allah muhtaç etmesinmiş, her şeyin bir ayarı olur.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Tabi ki de cocugunu kimseye teslim etmeyeceksin. Cocuk benim cocugum, ne demek baskasina birakip kursa gitmek. Allahin muhtac ettigi bir durum degil ki bu. Hastalik olur, doktora gidilmesi lazimdir o zaman tanimadigim insanin cocuguna da bakarim. Ama sertifika alacak olan cocugundan once alsaydi ya da cocugun okul saatlerinde isini gorecek.Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Yemisim ortami yaa. Birkere onceden sizden izin almaliydı. Cocugu birakmiş biakmasina, almaya geldiginde diyeceksiniz benim isim gucum var bakmak istemiyorum diye.Hem emrivaki yapıp kapıya getiriyor cocugu bak diye tamam diyorum işi vardır. Hemde aramız açılsın istemiyorum oryam gerilmesin diye