- 25 Haziran 2016
- 7.561
- 13.495
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben üzülmüyorum vallah sadece kızıyorumÇok katıldım bu yoruma. Onu yapamam bunu diyemem. Geriye tek seçenek kalıyor; oturup bakmak
Böyle eşlerinin ailesine sırf eşinden çekindiği için gıkı çıkmayan kadınlara üzüntüyle kızgınlık arasında gidip geliyorum.
kocanizin fikrinin bir onemi yok cocuga bakan sizsiniz .Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Kesinlikle katılıyorum..Sıkıntısı varsa hoşlanmıyorsa direk diyecek..ben bu fırsatı vermedim vermem de..enayi yerine koyulmasından nefret ederim..Sizin muhatabınız eşiniz değil eltiniz. "Çok acil durum olmadıkça çocuğunu bana bırakma benim çocuğum küçük. " diyebilirsin. Başkası gezsin tozsun diye çocuğuna bakamam ben.
kocanizin fikrinin bir onemi yok cocuga bakan sizsiniz .
ama hem evet bakarim diyip hem yakinmanizi anlamiyirum .
uygun bir dille onceden haber vermesini hergun bakamayacaginizi cocugun sizi cok yordugunu soyleyin.
cocuga bakan kocaniz mi ki fikrini soruyorsunuz![]()
Milletde çocuğunu biyere bırakmaya ne merak ya.Konu sahibi eşine neden söylüyorsun ki direk kendin demelisin istemiyorum diye.
Biz daha nisanliyken eşimin abisi yazlari ve on beş tatilde çocuklarımı size gönderirim demişti. Ben şaka yapıyor sanmıştım. Evlendikten sonra bı yarı yıl tatilde oo planlar yapılmış eşimle konusulmus tamamlar denilmiş.
Tepkim aynen şöyle oldu. Ben tatilimi çocuk bakıcılığı yaparak geciremem. Çocuklar anneleriyle gelip kalabilirler.
Öbür türlü asla kabul etmiyorum ve memleketime tatile giderim sende izin al yegenlerine bak dedim.
Biri daha 4 yaşında diğeri 8.
Ve nemi oldu tabiki de göndermediler
Çünkü asla kabul etmiyorum diye arayıp söylemiştim.
Ve bana bırakmayacaklarını anladıkları için diğer eltime bırakmış babalarıyla tabi. Ve nemi oldu.Milletde çocuğunu biyere bırakmaya ne merak ya.
Hiç düşünmüyorlarmı yenge benim çocuğum ile nekadar ilgilenir. Kendi yeğenlerim başımla beraber, çünkü onlar benim canım hem ne yediklerini bilirim ne sevmediklerini bilirim, yeri gelir kızarımda biyere gideceksem yanımda getirebilirim ama ben tutupde eltimin çocuğuna kızamam, yanımda alıp biyere götürürken bile o sorumluluğu alamam. Mecbur kalmadıkçada bakmam, evimde yatılıda istemem tek başına.
7 yasindaki bir cocuk zaten okafar ilgi istemez zaten tam gun bakicilikta beklenmiyor kinu sahibinden 1 , 2 saat idare etmek gibi ama konu sahibi hem.kabul edip hem arkadan soyleniyor .Milletde çocuğunu biyere bırakmaya ne merak ya.
Hiç düşünmüyorlarmı yenge benim çocuğum ile nekadar ilgilenir. Kendi yeğenlerim başımla beraber, çünkü onlar benim canım hem ne yediklerini bilirim ne sevmediklerini bilirim, yeri gelir kızarımda biyere gideceksem yanımda getirebilirim ama ben tutupde eltimin çocuğuna kızamam, yanımda alıp biyere götürürken bile o sorumluluğu alamam. Mecbur kalmadıkçada bakmam, evimde yatılıda istemem tek başına.
Afedersiniz ama eşinize söyleneceğinize eltinize gayet söyleyebilirsiniz hayırdır diye? Bırakacağı zaman bende çıkıyordum diyebilirdiniz.Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Konuyu eltim mi acti diye düşünmedim değil başlığı görünce şaka bi yanaMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Onun kanıysa o baksınMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Erkekler pek bu konulara bakmaz, sizin muhatabınız kocanız değil eltiniz..Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Eltınıze soyleyın eşinizle bı ılgısı yokMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?