eltimin derdi bizi gerdi....

e_ve_e

allahım yavrularımın acısını gösterme...
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
423
296
103
küçük eltim bundan 3 ay önce beraber oturdukları kp yüzünden kaynımı bırakıp gitti bebeğide alarak...şimdi araya büyükler girdi barışmak içinse tek şartı bizim bulunduğumuz ile yerleşmekmiş..şimdi sıkıntı şurada kaynım burada bulunan büyük kaynımın fikir vermesi üzerine gelip eşiyle beraber 2 ay burada büyük kaynımda kalacaklarmış iş bulma ev bulma vs. yanlız bunu duyan büyük eltim eşimi arayıp 1 ay bile onlara bakamayacağını söyledi ((bence kesinlikle haklı))...bunun üzerine eşim tam bizde kalırlar demeye yeltendiki bendende ağzının payını aldı..((bu arada ben çalışıyorum 2 çocuğum var ve onlara bnm evimde annem bakıyo)) şimdiyse bana surat yapıyo konuşmuyo akşamdan beri gerdi hepimizi..evlendiğimizden beri hep onun ailesi tarafından sürekli sıkıntı çıkıyo bi kv.küstü geldi sonra büyük kaynım şimdi bunlar..yeter ama artık ya onların yüzünden hep biz kavga ediyoruz bıktım...şimdi ben ne yapayım nasıl davranayım??

Allah allah gerçekten sıkıcı bir durum,
Madem kalınacaksa her 2 kardeşte eşit kalınmalı,
Huzursuzluk yaratan tiplersede bir zahmet otel yolu gösterilmeli
Haklısınız tepkinizde,

Kayınpederiniz sadece onlarda mı kalıyor?
Ya da eltiniz ve kaynınız mı k.pederinizin evinde kalıyor?

iş bulma faslı uzun sürebilir de, ev bulma gibi bir olayları varsa kalmalarında ne mahsur var? sorunlu kişiler mi aranız nasıl?
bi 10-15 gün misafir gibi düşünseniz ev buluncaya dek, çekilmez mi acaba?

ama bi iş bulsun birkaç ay çalışsın, eşyalarını dizsin sonra taşınsın olacaksa bu 2 aydan çok daha uzun sürer, 15 gün sonra kış geldi sokağa mı atalım muhabbeti başlar

Kayınpederiniz sadece onlarda mı kalıyor?
Ya da eltiniz ve kaynınız mı k.pederinizin evinde kalıyor?
eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş

iş bulma faslı uzun sürebilir de, ev bulma gibi bir olayları varsa kalmalarında ne mahsur var? sorunlu kişiler mi aranız nasıl?
bi 10-15 gün misafir gibi düşünseniz ev buluncaya dek, çekilmez mi acaba?

ama bi iş bulsun birkaç ay çalışsın, eşyalarını dizsin sonra taşınsın olacaksa bu 2 aydan çok daha uzun sürer, 15 gün sonra kış geldi sokağa mı atalım muhabbeti başlar
ya sorun annem evimde çocuklarıma bakıyo 10 gün dahi olsa annemle beraber durucaklar bunu istemiyorum ben annemde huzursuz olucak

eltim ve kaynım kp kalıyor yanlız evlenirken eltim bunu kabul ederek geldi sonra anlaşamadı ayrı ev tutalım demiş kaynım ama eltim illa bizim bulunduğumuz şehri istiyomuş

Neden ille o şehir, başka beklentileri de olacak belli ki

Bak onlar o şehirde ne kadar mutlu biz burada babana bakıyoruz bizim başımıza kaldı diye kaynınızı darlamıyorsa ve bu yüzden sizin olduğunuz yere taşınmak istemiyorsa ben de jessey değilim o kadar belli ki
Bence haklısınız daha birbirleriyle anlaşamıyorlar iki ay nasıl sizde duracaklar
Kararınızdan dönmemelisiniz

Bak onlar o şehirde ne kadar mutlu biz burada babana bakıyoruz bizim başımıza kaldı diye kaynınızı darlamıyorsa ve bu yüzden sizin olduğunuz yere taşınmak istemiyorsa ben de jessey değilim o kadar belli ki
Bence haklısınız daha birbirleriyle anlaşamıyorlar iki ay nasıl sizde duracaklar
Kararınızdan dönmemelisiniz
işte tam eltimin düşüncelerini yazmışsın kaynıma bu söylediklerinin hepsini söylemiş

Benim eltimde bana böyle yapardı Jessey Jessey
Evlenirken kv nin dibinden ev tuttular her türlü maddi yardımı aldılar ama bana sürekli işte sen kocanla romantik takıl ben burda yaşlılara hizmet ediyorum gibi mesajlar atardı, biz sarktayız yani duyan maldivlerdeyiz zanneder, ben bu mesajları bir bir ortaya döktüm kavgalar çıktı sayemde evini de uzağa taşımış oldu,ama yapamadılar demek ki gene geldi taşındı kv ile aynı semte

Sinir oluyorum böyle insanlara

akrabaları varsa neden kendi akrabalarında kalmıyorlar? o şehir diye direten kendisi değil mi?
evet işte bende eşime bunu söyledim kaynım açısından düşününce olmazmış öyle..kardeşleri dururken neden kızın ailesinde kalacaklar mış mış mış....

Ay akrabalarında kalsın o zaman ya da 2 ay daha otursun babevinde, kocasını özledi desem zaten elalemin evinde özlem gideremez

Back
X