Eltimin gebeliği

Ben ne sebeple olursa olsun bi çocuk aldırmak isticem, eltim de beni arayıp dicek ki aldırma. Ay ne münasebet cidden ne saçma bi ilişki ben de anlamadım.

Bana ne yaparken kimseye sormadilar, aldirmak icin de sormayacaklar tabi ki deyip cikin isin icinden. Ne hadsizler var

Sizi ilgilendirmez ama ben olsam derdi ne sorardım artık herkesin diline düşmüş zaten.neden doğurmak istemiyormuş?ben kürtaja asla karşı değilim bakamayan doğurmasın ama üzülüyorum ya böyle olunca çift taraflı korunsun insanlar bebek istemiyorsa

kocasi ikna edememis sen mi edecekmissin. erkeklerin kafasini anlamak cok zor. kocayi dinlemeyip eltiyi mi dinleyecek? eltiniz sen de kimsin hayirdir dese yeri yani. erkeklerin eslerini manipule etmek icin soyledigi meshur soz. cok tanidik

Sanirim eltinin gebeliginin herkesin diline dusmesinin sebebi densiz kocasidir.

Allah o eltiye sabir versin, aşk hayatini ulu orta herkesle paylaşıp, askimizin meyvesini oldurmesine izin vermeyin diye aglayan bir densize dusmus. Acaba ne yapti da askinin meyvesine kiyma karari aldi karisi.

Hic karismayin, herkes yedigi halti kendi toparlasin da sizin esiniz de bir garip, size hadi eltini ara da cocugu aldirmasin derken hic dusunmedi mi "ben ne sacmaliyorum" diye... cidden ilginc insanlar yasiyor su dunyada.

Birbirinin özel hayatına burnunu sokan insanlardan, aynı ailede bile olsalar, nefret ediyorum. Tabii ki karışmayın kadına

Ben olsam, ben de karışmam. Belki adam karısına tecavüz etti,belki çok ciddi sorunları var, kimsenin dört duvara arasına girdiğindeki halini bilemeyiz.

Kaynananın çocuğu doğur bana ver demesi çok korkunç, hani biz destek oluruz yardım ederiz bakarız diyebilir. Ama bana ver, demesi ilginç. Aklı olan vicdanı olan karışmaz.

Karışma, o kadar iyi kalpli ise kendi konuşsun. Başkasının özel hayatına girmeyerek saygı göstermek kötü kalplilik ise evet kötü kalpliyim diyebilirsin. Sen doğrusunu yapmışsın. Asla karışma. Ne halleri varsa görsünler. Ne iğrenç insanlar

Aynı şey arkadaşımın başına geldi. Kaynı tüm aileye yaydı eşim bebeği aldırmak istiyor diye. Arkadaşımın eşinin ailesi eşi hepsi arkadaşıma yüklendi sen bi konuş konuşmalısın diye. Eltisiyle samimi bile değildi arkadaşım. Baya ona da laf söyledi kayınpederi konuş et diye sonunda onları susturmak için aradı ama kıza hiç aldır veya aldırma demedi. Sadece dinledi. Bi kaç şey söylemiştir tabi ama yorum yapmadı durumla ilgili. Eltisi anne olmaya hazır hissetmediğini ve çocuk sahibi olmak istemediğini söylemiş. Bunun üstüne dicek birşey yok dedi kendisi. Daha sonra bebeği aldırınca kaynıyla eltisi boşandı zaten.

Kadın bebeği neden aldırmak istiyor? O da önemli bir mevzuu. Ama tüm aileye yayılmış üzüldüm kadın için, muhtemelen aldıramayacak doğuracak.

Eşinizde ailesi gibi bağnazca düşünmüş kusura bakmayın da. Siz gayet doğru ve olgun düşünüyorsunuz. Çocuğu doğursun ben bakarım diyen o kaynana da lafta demiş işte asla bakmaz yani. Dediğiniz gibi herkesin kendi hayatı düşüncesi günahı o yüzden karışmamak en doğrusu

çok önemli ve hassas bir konu. Bunu belirtin ve başka fikir beyan etmeyin. Eltiniz size de sormamış zaten.
Düşüncenizden ve duruşunuzdan dolayı ayrıca takdir ettim sizi.
Kayınvalidenize de yazacak bşy bulamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…