- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
Ben ne sebeple olursa olsun bi çocuk aldırmak isticem, eltim de beni arayıp dicek ki aldırma. Ay ne münasebet cidden ne saçma bi ilişki ben de anlamadım.Eltinin cocuk aldirma mevzusundan bagimsiz olarak bu ne laçka bi aile ya. Bunlar özel mevzular degil mi? Eslerin kendi aralarında kalmasi gereken konular yani. Ben sahsen cocuk aldirmayi düşünmem muhtemleen ama oyle bir dusuncem olsa kimse de bundan haberdar olmaz yani, esimle aramizda konu konusulur kapanir. Bu ne boyle kaynina kadar laf düşüyor. Öğğkk aileye bak
Bana ne yaparken kimseye sormadilar, aldirmak icin de sormayacaklar tabi ki deyip cikin isin icinden. Ne hadsizler varMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
İnsan kendinde olanı görür, kendinde olmayanı bilmez.Eşim bana kötü kalplisin diyor
kocasi ikna edememis sen mi edecekmissin. erkeklerin kafasini anlamak cok zor. kocayi dinlemeyip eltiyi mi dinleyecek? eltiniz sen de kimsin hayirdir dese yeri yani. erkeklerin eslerini manipule etmek icin soyledigi meshur soz. cok tanidikMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Birbirinin özel hayatına burnunu sokan insanlardan, aynı ailede bile olsalar, nefret ediyorum. Tabii ki karışmayın kadınaMerhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
Merhaba arkadaşlar kısaca konuyu anlatmak istiyorum eltim hamile kalmış ve aldırmak istiyor. Esim gelmiş bana sende bir konuş işte vazgeçirmeye çaliş seni dinler dedi ama ben aramak istemiyorum. Sonuçta o cocuğu doğurunca ben bakmayacağım eşiyle arasında olanları bilmiyorum neden aldırmak istiyor bilmiyorum açıkcası bu konu eşiyle kendi arasında olan birsey ve karışmak istemiyorum. Eşim bana kötü kalplisin diyor haksızmiyım? Kaynanamda gitmiş sen doğur çocuğu bana ver ver diye dikte ediyormuş töbe ya doğursa sana niye versin. beni ilgilendiren konular değil beni dahil etmeye çalısıyorlar bana ne önerirsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?